Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
11:35,újra megszólal az MNB,minden eszközt készek vagyunk használni. Ok gyerekek, ezt már egyszer elmondtátok,látjuk is az árfolyamon,hogy mekkora üres duma ez,és várjátok,hogy kicsit kedvezőbbre forduljon a széljárás :)
Olvasd el Fudge elemzeset. Sztem egyelore egy felfuto szalaszban vagyunk, vagy lehetunk még. Ha lesz is eurhuf shortom, az 390nel hamarabb nem fog bekovetkezni. Ha most ne adj isten, esunk valamire 10 forintot, en valtanam a helyedben, de ez ne befolyasoljon, csak egy velemeny. A forintnak atmenetileg meszeltek, lehet h evekre. Vagy örökre. En tartok attol, hogy lesz egy parhuzamos eur es/vagy dollar hasznalat egy ido utan, mint a torokoknel. Vegtere is a vilagszinvonalunak hazudott egeszsegugy mellett gyakorlatilag ellatast mar csak magankorhazalban vagy maganrendeleseken kapsz.
Igen pont ez a dilemma, hogy fog-e még a közeljövőben (jövő héten mondjuk) a mostani alá menni vagy tovább romlik. Hosszú távon biztos még rosszabb lesz...
Mar ne is haragudj de ha megnezed az elozo kommentjeidet akkor kiderul,hogy ki a paraszt:) Akinek meg nem kormanyellenes a velemenye az mar rogton a partkozpontbol jon,ugye?Igazi frusztralt kreten lehetsz:)
a parasztozassal amugy is leirtad volna magad elobb-utobb, hajra!
Törölt felhasználó2022. 03. 04. 12:13
Még csak most kezdődik a fed szigorítás. Ha ott magasabb kamatok lesznek, akkor a forintnak totál vége. Ráadásul a háború is rontja középeurópa helyzetét. Ha esetleg lejönne 360-környékére, akkor ott mindent át kell váltani. Nem lehet büntetlenül a lakásárakat háromszorozni, minimálbért 20%-al emelgetni. Forintos eszközök nem fogják fedezni a forint gyengülését. Ez már régóta a török út. Az alapkamat nem fedezi a valuta gyengülését. Az OTP talán felpattanhat 15 ezerre, de ez idő kérdése.
huha, talaltal 1% ketseges allitast es ezert a maradek 99% is kuka, sot ahogy ti fideszboyok mondjatok ORDAS KAMU :D menjel te is vedd fel a troll rubeleket a mocskos munkadert, uzenem putyin gazdidnak, hogy nyeljen lofaszt
Sziasztok! Szeretnék 20ezer eurót venni (deviza), mert már teljesen kiégtem ettől, h megy felfelé folyamatosan. Kérdés: Ma érdemes venni vagy várjak jövőhét hétfőig? Kamatemelés, 75 pont, lehet később érezteti a hatását. A jegybank fog eladni eurót? - párszáz milliót - Belassulni látszik a háború, inkább tárgyalások várhatóak, ha nem bolondul be jobban Putyin, mert az Orosz gazdaságnak, most annyi. Ezek volnának, amik miatt talán jövő héten jobb lesz az árfolyam euró vételre. Nekem ez sok pénz. Csak félek, mert már így is elrontottam, h nem váltottam át. Aztán, ha felmegy 405-re és pl. 395-410 beáll akkor már megint buktam a mostani helyzethez képest. Nem vagyok nagy kereskedő, csak nem akarom, h forintba elértékteledjen a megtakarításom. Szerintetek mikor érdemes váltani?
Azért egy olyan glosszát, amiben ez az ordas nagy és borzalmasan égő kamu is helyet tud kapni, javaslok némi szkepticizmussal fogadni: "Erejének legendája addig tartott, amíg fel nem állt neki valaki. Innen csak lefelé vezet az út, a pokolba, oda, ahová az orosz hadihajót küldték a hős ukránok." Ez tényszerűen nem így van. (Nem, nem szurkolok az oroszoknak, de másnak sem.)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)