Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety péntek, 12:55
Előzmény: #217079  Sehmet
Ez olyan,mint a zsirra szállt por a Joker mosolyú Vitályos esetében? Esztike vajon kiment megnézni, mintát venni,elemezni es biztonsággal megálapította,h nem penész van a kórházakban,amit a Pintér cége (nem)takarit véletlenül,hanem zsirra szállt por?   Le lett irva pubi,hogy Orbánék nem ajándékozták,hanem kölcsönözték a lovakat. De latom, hogy ezt a kurva fontos témát kell pörgetni,mert most éppen ez az, amiért állítólag nem fizetnek neked 🤣
Sehmet
Sehmet péntek, 12:50

Kebel Anita próbál megmagyarázni egy olyan levelet, amit nem is látott! Hiába, a szakértelem mindent visz!
.
"Köböl Anita kormányszóvivő legfrissebb nyilatkozata szerint szó sincs arról, hogy a kabinet vissza kívánta volna kérni a lovakat az egyesült királyságbeli udvartól. Azt állítja, a lépés kizárólag a dokumentáció rendezését szolgálta, mivel az előző vezetés ajándéknak szánta a lovakat, azok mégis egy kölcsönadási szerződéssel kerültek a brit királyi udvarhoz.
.
Az Agrárminisztérium azonban korábban már elismerte: valóban létezik egy hivatalos levél, amely a kölcsönszerződés megszüntetését kezdeményezte, ám a tárca magyarázata szerint az csupán „pontatlanul” lett megfogalmazva. A helyzet abszurditását fokozza, hogy miközben Köböl Anita hosszas magyarázatba kezdett a sokat vitatott dokumentum valódi céljáról, ugyanabban az interjúban kénytelen volt beismerni, hogy ő maga nem is látta az érintett levelet.
.
A kormányszóvivő tehát egy általa nem ismert írásos dokumentummal kapcsolatban próbálja meggyőzni a közvéleményt arról, hogy a sajtó félreértette a helyzetet, miközben maguk az illetékes minisztériumi szervek is elismerték a hibájukat."
Fsociety
Fsociety péntek, 12:43
Előzmény: #217073  Sehmet
Ez egy fórum,mi nem tetszik? Nem érted,h mekkora adósságot hagyod hátra a vajdád,amit most persze brutális hiányként emleget? Mennyire kell birka szavazónak lenni amugy,hogy az "elmúlt8év" az felróható volt a Ferieknek,de 5 hónap utan mar a Tisza hibája, hogy Orbáncek egy kirabolt kasszát hagytak maguk után? Ne valaszolj,tudjuk a választ. Irogass csak nyugodtan, remekül szorakozunk a fideszes mantran..
Fsociety
Fsociety péntek, 12:32
Előzmény: #217075  Sehmet
Ismered azt, hogy maga hülye,maga hülye? Hogy mindent ketszer mond,hogy mindent kétszer mond?.Schiffernel keves hiteltelenebb embert ismerek,kb o a "nemfideszes",akirol kiderül,kb,mint a Hont Bandi,aki foldig bókolt Orbannak 500 misiert,csak hogy interjuztathassa... Puzsért elvezettel néztem,mikor felmosta vele a padlót, és még Hont is röhögött magán,mikor mar nem tudta tagadni,h cső orban fanatik. Hagyjuk...nem lep meg,h ezeket idézed.
Fsociety
Fsociety péntek, 12:28
Előzmény: #217071  Sehmet
Állítólag 71 éves vagy, jó sok keserűség felhalmozódott benned,ha kenyszeresen irogatsz ide ostobasagokat vadidegeneknek,es nem pénzért. Vagy nem kivancsiak a barataid,csaladod erre,vagy nem birod ki. Dehat szerencsedre nem Rákosi korszakban meg ÖNKÉNY-ben élünk,ahogy azt allitod,igy ez megengedett. T
Sehmet
Sehmet péntek, 12:25
Miért lenne összefonódás az, ha valaki ellátja egy ügyfélnek a jogi képviseletét a bíróságon? No, akkor én a tiszásokkal, DK-sokkal, szocikkal és jobbikosokkal is össze vagyon fonódva - ügyfél szinten még mindig. :)
Sehmet
Sehmet péntek, 12:23
Előzmény: #217072  Fsociety
Az, hogy egy ügyvéd ellátja valakinek a jogi képviseletét a bíróságon, miért lenne összefonódás? No, akkor én mindenkivel "össze vagyon fonódva", mert volt és van tiszás, DK-s, jobbikos ügyfelem is, nem is beszélve az Iroda többi tagjáról. :)
Sehmet
Sehmet péntek, 12:21
Előzmény: #217057  Fsociety
Írjál még legalább 10 hozzászólást, nekem címezve, de egy kicsit cizelláltabban, akkor talán megértem! :) 
Fsociety
Fsociety péntek, 12:19
Előzmény: #217068  Sehmet
Hahahahahahha 🤣🤣🤣 Schiffer...na, hát ő aztan tényleg nagyon hiteles. Kérdés persze, hogy miben..mert gyönyörű összefonódásai vannak Orbánékkal.
 https://24.hu/kozelet/2018/02/05/soros-penzen-vedte-orbant/
____
Szamomra is tökre hiteles,mint becsatornazott kamu ellenzéki.
Sehmet
Sehmet péntek, 12:19
Előzmény: #217065  berlini

Mindenki magából indul ki, ezért el sem tudja képzelni, hogy valaki "társadalmi munkában" nyilvánít véleményt! 
Azt kívánom neked, hogy minden hónapban, évben, évtizedben annyit keress, mint amennyit én kapok a véleményemért, azaz nulla forintot. 
De most a helyzet fizet érte, mivel megnövekedett az ügyfeleink száma, és a lakás-, valamint az irodabérleti díjak is egész szépen emelkedtek, amivel igyekeztem én is lépést tartani! :)
Sehmet
Sehmet péntek, 12:14
Előzmény: #217064  berlini
Próbálj meg egy kicsit disztingváltabban gondolkodni, mert nemcsak fekete és fehér van. Az, hogy nem támadok valakit, nem jelenti, hogy védem. Tudom, hogy ez nem egyszerű, hanem összetett mondat, amit már többször leírtam, de úgy látszik, még mindig nem érted, és erről nem én tehetek. :)
MANOPI
MANOPI péntek, 12:14
Előzmény: #217068  Sehmet
  Igen, hiteles számodra ,  Szerepelt hozzá eleget a Hír tévében.  :-)
Sehmet
Sehmet péntek, 12:12

Számomra a szociáldemokrata gyökerekkel rendelkező volt LMP-s Schiffer András hiteles!
.
Facebook
Fsociety
Fsociety péntek, 11:06
Tegnap is hulyere vette az AI,ma raadasul visszajött ugyanabba beleállni. Barna Zsolttal is mar rafutott egyszer,aztan devizaszamla működése, ukrán euró bevezetése,fidesz tönkre nyeri magát egyéniben...lehetne itt sorolni..tegnap az AI bocsánatkérését sikerült bemásolni. Ha ezert fizetnek,akkor a kutyámat gyorsan betolom a megafonba, aztán kaszálunk 😃
Testardo péntek, 11:04
Nem,ő elvből hülye.
berlini
berlini péntek, 10:47
Előzmény: #217060  ngergo1985
Nem annyira buta.
Inkább jól fizetett lehet.
Ki tudja mennyi csurrant neki is az ezer milliárdokból.
berlini
berlini péntek, 10:44
Előzmény: #217053  Sehmet
meddig véded még a hazaáruló maffiózókat?
Fsociety
Fsociety péntek, 10:37
Amugy,ha mar hazugság.... én meg mindig nem vagyok az ukrán fronton. Szoval várom a behívót. 
user01
user01 péntek, 10:37
https://ugyeszseg.hu/tovabbi-gyanusitottak-az-un-obudai-korrupcios-ugyben/

További gyanúsítottak az ún. óbudai korrupciós ügyben

A nyomozó főügyészség az elmúlt két napban összehangolt eljárási cselekményeket végzett az ügyben, amely során 13 helyszínen – köztük egy ügyvédi irodában – kutatott és lefoglalt, valamint 14 újabb személyt hallgatott ki gyanúsítottként.
Fsociety
Fsociety péntek, 10:37
Előzmény: #217059  Fsociety
Egyébként az azert megjegyzendő,hogy a bepanaszolta,es a hivatalosan bepanaszolta között van egy erős lépés különbség.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek