Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Shortelek 2026. 08. 31. 10:10
Előzmény: #216244  maxwax

"azok kérjenek elnézést, ha egy, két vagy három év múlva azt látják, hogy a hivatal jó végzi a munkáját."
Most akkor arra gondolt, hogy 2,3 év múlva lesz valami, hát az is karcsú, lófütty.
Sehmet
Sehmet 2026. 08. 31. 09:57
Nocsak! A Kétfarkúak elnöke szerint az állatorvos már akkor harcolt a korrupció ellen, amikor a miniszterelnök még abból élt. :) .
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02cwmtsmvftvPMTxnS2BGLyx7RtYtsFxvP39j4RHSMXTxCYwJaV9o5P9WGMCWmhNv7l&id=100063601939922&locale=hu_HU
bigyula 2026. 08. 31. 09:51
Előzmény: #216257  Mississippi
Rendszeresen nézem ezt a műsort, de nem emlékszem, hogy ennyire agresszív lett volna korábban a riporter. Már-már korábbi M1-es és HirTv-s riportokra hajazott. A válaszokra nem is igazán volt kiváncsi.
Mississippi
Mississippi 2026. 08. 31. 09:43
Előzmény: #216256  Bandita
Igazából arra reagáltam, hogy megint kapott egy lehetőséget.... mert szerintem nem kapott. Ki akartak szedni belőle egy buta választ, mert a riporteenak az a viágsiker, ha kicsontozza az áldozatát.
És így nem győzött meg, de ez nem az ő hibája. 
Bandita 2026. 08. 31. 09:28
Előzmény: #216241  Mississippi
Az általam idézett rész a beszélgetés első felében volt.
Heisenberg
Heisenberg 2026. 08. 31. 09:27
Előzmény: #216254  Törölt felhasználó
2027-ben előrehozott önkori választások lesznek szerintem. Remélem MP is felismeri, hogy enélkül nem lehet mélyreható, érdemi változásokat elérni.  Ha nem lesz változás vidéken, akkor ott előbb-utóbb elveszti a hitelességét a Tisza ,mert a neresek helyben is nagyon aktívak voltak a közpénzmutyiban.
Törölt felhasználó 2026. 08. 31. 09:19

https://24.hu/belfold/2026/08/30/idokozi-valasztasok-tisza-tamogatott-jeloltek/
Enyingen a volt narancsos függetlenként indult,  de így óriási arányban kapott ki. 
maxwax
maxwax 2026. 08. 31. 08:39
Előzmény: #216251  Heisenberg
Elkerülte a figyelmed, hogy lejöttem volna a témáról, de reggel lvastam a cikket  férj fenyegetőzéséről. Egyébként ha nem érted, amit korábban is írtam, rettegek, hogy kudarcot fog vallani és ebből a nőől - bár csalódnék - nem nézem ki, hogy sikerre viszi ezt a hivatalt.
maxwax
maxwax 2026. 08. 31. 08:36
Előzmény: #216249  euler
Köszönöm, elolvastam őket. Bálint Natália kb ua fogalmazta meg, mint én az elmúlt napokban itt. tudod, mi a baj, hogy nem látja másként mint akár én.
Környezetvédelem. Fájdalmas dolog, mert tudva, hogy Szegeden élek, én a klímaváltozás hatását az elmúlt 16 évben a bőrömön érzem. Vágyom a 4 évszakra, a hóra - nem gondoltam, hogy ezt mondom -, a nyári éjszakai viharokra, a tiszai árvizekre, hogy már július közepén ne úgy nézzen ki a város, mint korábban szeptemberben, a zöldre, hogy a kertes házak tulajdonosainak ne lehessen ész nélkül kivágni minden(!) fát, kikövezni, minden négyzetmétert és ne szembesüljek azzal, hogy minden növény pusztul és ott az elcseszett mezőgazdasági termelési módszer, aminek köszönhető részben, hogy nincs eső, hogy alig voltunk két éve a tüntetésen, amikor a püspök ki akarta vágatni a véderdő egy részét - a várost védi a külterületi portól -  pedig a Szeged tragikusan poros, és igen, nálunk is kellene a Tisza fenékküszöbjével valamit tenni, mert mélyebben már sok-sok éve mint kellene és hiába próbál az egyetemi kutatásokra támaszkodva Botka fásítani, zöldíteni - komolyan mondom, a panelek között több a zöld és a fa, mint a kertvárosban -, a ha az emberek mindent kiköveznek, mert a füvet nyírni kell, afák leveleit pedig összeszedni . nem tudják mi a komposzt, nem tudják hogy fák levelei tavaszra elbomlanak és táplálják a talajt , de nem folytatom. Ez csak az én pici mikrokörnyezetm.
Heisenberg
Heisenberg 2026. 08. 31. 08:29
Előzmény: #216248  maxwax
Nagyon rá vagy izgulva. Ennél tényleg nincs nagyobb gond, mint egy általad unszimpatikus nő kinevezése egy hivatal élére?
Hont Andrásnál láttam ilyet, Magyar Péterrel kapcsolatban...:-) Ő mondjuk bele is őrült és szépen le is járatta magát a téves helyzetelemzéseivel...
Szerintem ad meg neki a bizalmat legalább 1-2 hónapra, mást nem nagyon tudsz úgyse csinálni, de nyugodtabban alszol...
_Sigorszky
_Sigorszky 2026. 08. 31. 08:21
Előzmény: #216239  bronz
A tanítást segítő dolgozóknak beígért béremelésról van szó.
euler
euler 2026. 08. 31. 08:08
Előzmény: #216247  maxwax
Mielőtt lejönnél a témáról érdemes ránézned Bálint Natália kétrészes elemzésére is (a FB-on ingyen olvasható része is érdekes).
Ha már ennyit foglalkoztál vele. 
És ezt nem pejoratíve mondom, mert Unger nagyobb vízválasztó lesz a kormányra nézve mint a paksi fenékküszöb.
A közös bennük, hogy egyik sem tudja ellátni a feladatát, viszont jelentős károkat fognak okozni.
.
A fenékküszöbről sajnos a VG cikke is viszonylag korrekt, de ezt is érdemes elolvasni hozzá, főleg az egyéb szempontok miatt:
https://atlatszo.hu/kornyezet/2026/08/27/kornyezetvedelmi-engedely-nelkul-epiti-a-paksi-fenekkuszobot-a-kormany/
maxwax
maxwax 2026. 08. 31. 08:08
Egyébként ő most készíti a listát nevekkel, elérhetőségekkel, ha bárki számukra nem tetszőt mondott a feleségére? Még el sem kezdte a melót, de már listázza a kritikusokat? Mi van???
Ennek a nőnek ezek után sokszorosát kell teljesítenie az elvártnak a kétkedők felé.
maxwax
maxwax 2026. 08. 31. 07:32
Előzmény: #216245  maxwax
Jaj, tényleg, nem folytatom, de csak ránéztem a youtube-csatornájukra és Sheldon és Amy jutott az szembe  - tudom, Sheldonék sokkal okosabbak -, mert Sheldonnak is volt zászlós csatornája és Amy-vel ott beszélgettek. Esküszöm, lejövök a témáról, de Ziegler nagyon de nagyon vegyen vissza, mert anno mit írogatott, amikor Orbán Balázs plágium gyanús doktorija miatt lettek ismertek és nem azért, mert annyira orbánék ellenzéke voltak.
Tényleg komolytalan, de lhet, mégis szánok rá pár percet megnézem azt a videót, amit kitett!
Borisz 2026. 08. 31. 07:21
https://www.portfolio.hu/gazdasag/osszefoglalo/le-lehet-e-szallni-az-eurobevezetesi-vonatrol-858690
Miért, máris le akarunk szállni róla?
Aki a marathonhoz áll, annak előtte el kell tudni dönteni, hogy végig akar-e futni raja. Oszt onnantól viszont, ha azt mondja magának, hogy végig akar, akkor nyomás! Nem Öreg Józsi bácsi tempóban görbe bottal sétálva, mert komolytalan lesz az egész, meg mire a célba érne, már rég hazament mindenki..
Monnyuk ami engem nem kevéssé aggaszt, nemcsak ez a bizonytalannak tűnő elszánás, a magyar EURO tekintetében hanem például az a pont mai hír is, hogy Izland ma népszavazáson eldöntötte, nem akar az EU-ba menni.
maxwax
maxwax 2026. 08. 31. 07:20
Meg kellene nézni a videót, de félek, hogy akkor végleg hiteltelenné fog válni a szememben ez a nő. Szuper kommentek a hvg.hu- n a cikk alatt és fb-on. Kávézgatáshoz, napindítónak jókat lehet mosolyogni :)))
maxwax
maxwax 2026. 08. 31. 07:10
Hú, de megijedtem! És micsoda elvárás a kritikusok felé! Ejnye!  Ezt talán nem kellett volna.
Van neki vmi  Rezervátum nevű YouTube-csatornája,
"Unger Anna férje is megszólalt: „Vissza fogok jönni az elnézéséért mindenkinek, aki most vicsorgott”
.
Elmondta azt is, hogy feleségével régóta beszélgetnek a korrupcióról, az állam működéséről és arról, hogyan lehetne visszaszerezni az illetéktelenül magánkézbe került vagyont. Ezekből a beszélgetésekből mintegy ötven videó is készült a Rezervátum csatornára.
Ziegler azt kéri, hogy akik most kiragadott szövegrészletek alapján „hergelik a népet”, azok kérjenek elnézést, ha egy, két vagy három év múlva azt látják, hogy a hivatal jó végzi a munkáját. „Ez az óellenzéki brigád is kérjen elnézést! Kérjenek elnézést azok, akik folyamatosan uszítanak anélkül, hogy megpróbálnák megérteni, hogy mi történik egyáltalán. (…) Vissza fogok jönni az elnézéséért mindenkinek, aki most vicsorgott. Tehát fogok nekik e-mailt írni, videót készíteni egy vagy két év múlva, ha megindulnak az eljárások és előveszik azokat, akik kirabolták ezt az országot” – helyezte kilátásba Unger Anna férje."
https://hvg.hu/itthon/20260830_unger-anna-ferje-is-megszolalt-az-annanal-kemenyebb-embert-nem-ismerek
Mississippi
Mississippi 2026. 08. 31. 07:01
Előzmény: #216242  Shortelek
Na, akkor ugyanarról beszélünk. A Gyárfás Tamás csinálta ezt a Naptévében. Jól megfingatta az alanyt.
Shortelek 2026. 08. 31. 06:52
Előzmény: #216241  Mississippi
Szdrintem jó volt a ripirter, ungert úgymond jólmegfingatta, így tud kiddrülni mennyire ütésálló valaki, ha unger megvalósítja azt amit elmondott még akár jó is lehet, lássuk mi lesz.
Mississippi
Mississippi 2026. 08. 31. 06:29
Előzmény: #216236  Bandita
Az RTLnek ez a nincs idő, darálós kérdez-felelek műfaja alkalmatlan komoly kibontakozásra. Szerintem a kérdező nem volt a helyzet magaslatán, időnként mintha ellenséges lett volna.. Régesrégen a Gyárfás a Naptévében volt ilyen geci.
A hölgy Igyekezett volna átvenni a kezdeményezést..de a kérdező  széttördelte a riportot. Illene megvárni a választ, és csak akkor kellene közbevágnia, ha mellébeszélés van.  
A műsor második felében volt egy pillanat amikor a elszabadult a pokol, már félmondatnként belefolytottáka szót,  akkor a hölgynek  kikerekedett a szeme és majdnem visszaszólt a kérfezőnek, hogy legyen szíves hagyja végigmondani a mondatot,  majd volt egy megismételt kérdést, mert a kérdező már elvesztette a fonalat, na akkor látszott egy törés a lendületében, beletörődve válaszolgatott a gügye kérdésekre. Ez alapján nem lehet osztályozni a hölgyet. De szerintem ebből, Ligeti sem jött volna ki jobban.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek