Nem független. Pontosan ez lesz a dolga. Sürgősen. Ez egy korrupcióellenes szuper-ügyészség. És igen, amiket mondtál, azon lesz megmérve. Nagyon hamar. Nem hat év múlva.
Inkább nyomtam egy pluszt :-). Ha a Tisza frakció szavazógéppé fog válni és közben valóban leépítik a Tisza szigeteket akkor még egy újfityeszt is láthatunk. Természetesen remélem, hogy ez nem következik be. Azért kíváncsian várom a "transzparens kiválasztási folyamat" részleteit.
Milyen érdekes...az elmúlt 16 évben mikor volt ilyen felhajtás bármilyen kinevezésnél....A legjobb lett volna, ha MP minden előzetes műsor nélkül kinevezi..Politikailag.
Mindegy, ezen soká fognak még háborogni a zemberek. Mindenesetre számomra, meg talán több fórumtárs számára is, szolgált bizonyos tanulságokkal az eset. Nem, nem a vezetendő hatóság működéséről, azt majd meglátjuk. Valaki a múltkor igen találóan feltette valahol a kérdést, hogy mi is történik most, a Tisza a régi rendszert lebontja és újat épít, vagy a régit igyekszik új köntösben és hatékonyabban működtetni. Szerintem ez minden kérdések ősanyja. Meglátjuk. Még nem látható világosan és véglegesen, de nekem mintha kezdene egyik szememre picit derengeni. Nem szeretném, hogy oda jussunk, hogy volt Ófidesz oszt lett Újfidesz. Az esély szerencsére jelenleg kicsi, de nullánál nagyobb. Úgyhogy vigyázzunk! Éberség, elvtársak, ahogy a régmúltban mondták :-) (Na, nézem, hány mÍnusz lesz).
Csúnya dolog lenne a részemről, ha nem adnék esélyt Ungernek. A legfontosabb az, hogy felgyorsítsák az ügyeket, plusz elvigyenek már végre pár nagy nevet. Pl. a dagadtat, vagy szijjgyártót. Ez az eredmény rövidtávon( de ez Ungertől most független)
Tudod, egy fotós ismerősöm erre azt mondaná"nincs hozzá semmije", és vannak emberek, akikre bármit adhatsz, még az is leolvad róla, mert olyan amilyen. Megnézted most az eskünél? Nehezen hiszem! . Neked elég komoly problémád lehet a megjelenéseddel, de ezt ne vetítsd ki rám.
Itt az a kérdés, ki mit veszít. Kell a hölgy,ezek a feltételei. De én boritékolom, hogy lesz ő olyan divatbaba ha lecseréli az előadói fizetését, amilyet. elvársz.
Több helyről azt olvastam, hogy könnyen lehet, hogy Ruff Bálint keze van a dologban. Mármint Unger jelölése mögött. Ha tényleg így van, akkor nagy csalódás nekem Ruff is.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!