"Már leírtam, hogy miért nincs igazad". Na, bummm. Én meg leírtam, hogy neked miért nincs igazad. Na, ki nyert Emese? Ülj hátra, mint reménytelen eset!
Korábban a család egy euróért akár 20 %-kal több forintot tudott kapni a beváltásnál. Most aptyuk hazaküld ezer eurót, amiért csak háromszáz-ötven-egynéhány-ezer forintot kapnak, korábban pedig ugyanezért 400 ezret vagy jóval többet is kaptak! Így már érthető? :)
"Azt beszélik, hogy az Angliában, Németországban és Ausztriában dolgozó magyar Tisza-szavazók frusztráltak az erős forint miatt." Hát akkor majd hazaköltöznek az itteni szuper magas fizetésért dolgozni...
Sajtóinformációk szerint a kormányülésen valóban feszült
hangulat alakult ki az úgynevezett „Zsolti bácsi-ügy” és az azzal összefüggő
hangfelvételek miatt. A beszámolókból azonban Görög Márta igazságügyi miniszter
érintettsége rajzolódik ki tisztán. . A beszámolók szerint a kormányülésen Görög Márta igazságügyi
miniszter nyíltan rákérdezett Magyar Péternél a „Zsolti bácsi” ügyre és az
abban érintett testvérre. A miniszterelnök állítólag nem adott egyenes választ
a kérdésre. , Az úgynevezett „Zsolti bácsi”-féle szőlő utcai ügyről a
[Kisalföld] és a [Magyar Nemzet] is beszámolt. A vádak szerint Magyar Péter
testvére (Magyar Márton, a Kontroll vezére) is érintett lehet a hamis interjúk
finanszírozásában, ami miatt a testvér maga is jogi lépéseket (feljelentést)
helyezett kilátásba.
Csak a korrektség okán!: "Sulyok Tamás a fizetéscsökkentést igen, a miniszterelnöki mandátumot nyolc évben korlátozó alkotmánymódosítást még nem írta alá". Ha így marad(na),akkor Magyar 16 évig is maradhat miniszterelnök! :-)))))) Mekkora kitolás lenne Vele!!
Már írtam korábban: orbánccal, a kúrmánya tagjaival, a csatlósaival, a propagandistáival szemben minden olyan eszköz megengedett az én véleményem szerint, amit ők is alkalmaztak. . Egyébként MP azt mondta, hogy a propaganda sajtó ellen fel fog lépni. Miért probléma ez?
Te társadalmi munkának tekinted, hogy hülyeséget irogatsz,és egy bohócnak állítod be magad? Tudod, a tényeket, a számokat nehéz helyretenni féligazságokkal vagy hazugságok bemásolásával. Na menj a tárgyalásodra, remélem a megszólításod bent a teremben az lesz, hogy : "vádlott álljon fel!" Takarodj!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!