Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Borisz 2026. 06. 10. 19:50
Előzmény: #211799  _Sigorszky
sőt, sokkal jobban jönnének :-)
amúgy, komolyra fordítva, bármit mondhatnak, lényeg, hogy az övéiknek szépen hangozzék. ez az egyetlen célja. azok boldogan, áhítattal szürcsölik az ajkairól az ilyen kijelentéseket, és megerősítve érzik magukat a fidesz-rajongásuk helyességében. ez erről szól.
_Sigorszky
_Sigorszky 2026. 06. 10. 19:04
Gulyás Gergely: Ha a Fidesz maradt volna, ugyanúgy jönnének az uniós források.
Húb+ ezeknek hogy kinyílt a csipájuk! 
user01
user01 2026. 06. 10. 18:10
Előzmény: #211796  bronz
Olvasni kellene a sorok között.
Pl. amikor MP kiakad azon, hogy a Völner, Boldog, Simonka nem lett letartóztatva. Vette a leendő legfőbb ügyész az üzenetet, hogyan kell majd a következő meggyanúsításkor az előállított szarházival bánni? 
Vagy az, hogy az előző kormány tagjai is kell majd részletes vagyonnyilatkozatot tegyenek az új szabályok szerint. "This is a trap", hogy a klasszikust idézzem....
Szabolcsi57 2026. 06. 10. 18:07
Előzmény: #211792  Istvan78
én kérek elnézést, hogy rontom az abszolút filmszínház élményét, de a rendszerváltást alaposan átéltem, és a négy évenkénti "na most jött el a népharag" pontot. Szerintem ugyanígy ki lehet bekkelni a következő pár évtizedet, de szólj, ha bilincsben visznek el hatósági embereket és nagy halakat. Mint írtam revideálom az álláspontomat. Szerbeket nézd meg mi is az a népharag pontosabban ott ez miben materializálódik. Türelem elfogyott, népharag is talán van. És...? Április 12-én meg volt a gólöröm és a mámor, azóta meg a parlamentben zajlik a Netflix sorozat és a nép szépen kielégült. Egy a fontos: a parlamenti közvetítések legyen élménydúsak ami szintén meg van, amit youtube-on 37 csatorna elemezgethet. A külföldi LLC-kből hogy lesz visszahozva a 20 000 milliárd vagy annak akár harmada....hmmmm? Mi lesz a korábbi ügyészekkel és rendőrtisztekkel akik asszisztáltak ami itt zajlott.....hmmmm? Ebben csend van, pár váltogatás és ennyi. De jogos: nézzük meg 1 év múlva.
bronz 2026. 06. 10. 18:01
Előzmény: #211794  user01
Igen, a bebetonozott fideszes szarházikat el kell távolítani, addig nem lehet érdemi igazságszolgáltatás.
Szabolcsi57 2026. 06. 10. 17:59
Előzmény: #211791  offshort
a türelem rég elfogyott, szerintem a 90-es évek közepén, de az elfogyott türelem megfáradt tehetetlenségben materializálódott, és ezt a politikusok pontosan tudják, hisz rengeteg szociologus méri az adott társadalom rezonálását. Tudják, hogy bár látványos elemmel ki lehet fizetni őket olcsón. Itt sosem lesz Majdan. Tehát igaz amit idéztél: "ha nem lesz komoly elszámoltatás, akkor marad az a tézis is hogy lehet bármit igérni, 
semmit nem kötelező betartani! " Így van, ez most is így lesz. Plusz ott az önfelmentés, amiket kéne csinálni csak ne "én", mert nekem családom van, hitelem van, jajj a főnököm, házas vagyok, gyerekem van, indul a legujabb sorozat. Miért tegyenek többet a politikusok, ha a "nép" (vagy inkább tömeg) ilyen. Pogátsa Zoltán is ezt magyarázza: amíg a lakosság (ez a jó szó) nem harcolja  ki a jobb oktatást, EÜ-t stb, addig a politikus nem fog ugy dönteni hogy jajj megszánom őket, meg jajj de empatikus vagyok. A politikusi pálya pont hogy a teflon lelket és arcbőrt követeli meg, így a lakosság sem hatja meg őket, csak ha látja a valós igényeket. ha majd látja azt az igényt, hogy ügyészeket számoltassanak el és csukassanak el, akkor megijed a politikus, hogy hűha ezek 2 percet foglalkoztak google kereső segítségével a jogrendszerrel, hogy miért is felel az ügyész. De ez messze van, a Lidl akciók jobban izgatják őket, szóval nem kell izgulni emiatt, elég igérni, plusz az élménypolitizálást fenntartani a szocmédián. Ez bőven elég a magyar lakosságnak, mert erre van igény. 10% meg megírja, hogy így kéne meg ugy kéne, és ebben ki is csúcsosodik a civil kurázsi.
user01
user01 2026. 06. 10. 17:54
Előzmény: #211793  bronz
Most épp ez a divat fidesz fronton. Mármint azt próbálják sulykolni, hogy ne legyen elszámoltatás. Ne, ne, légyszi ne, neeee.... :)
Türelem. Popkornt bekészíteni. Nem, nem várom én se, hogy maholnap pórázon vezetnek elő egy szarházit. Főleg addig nem, amíg Orbán csatlósai vicsorognak vissza főbb közjogi pozíciókból. 
Nem kell türelmetlennek lenni.
bronz 2026. 06. 10. 17:40
Előzmény: #211781  wawa2
Ezt most komolyan kérdezed?!
Fidesz káder. Mielőbb lapátra kellene tenni, mert Polthoz hasonlóan nem fog tenni semmit.
Istvan78 2026. 06. 10. 17:16
Előzmény: #211790  Szabolcsi57
Ma más a helyzet, mint korábban, most jóval nagyobb a népharag a korábbinál. Te most itt rosszhiszeműen találgatsz, rossz hangulatot gerjesztesz és közben semmi nem támasztja alá a pesszimista találgatásaidat. Ha majd fél vagy egy év múlva is úgy látod, hogy az elszzámoltatásból, a vbagyonvisszaszerzésből vagy a többi igéretből nagyon kevés valósult meg, akkor majd íroogathastz ilyen pesszimista mondatokat, kritizálhatsz. Jelenleg ez korai.
offshort
offshort 2026. 06. 10. 17:13
Előzmény: #211790  Szabolcsi57
igaz, igaz! 
 de sohasem lehet tudni hogy mikor fogy el a türelem! 
Szabolcsi57 2026. 06. 10. 17:01
Előzmény: #211789  offshort
és mit tesz a népharag? Mit tett 16 évig a népharag? Behúzott pár ikszet azt is 16 év után, majd visszasüpped a Netflix elé és morog tovább? Szépen kifizeti a hiányt a középosztály ahogy szokta? Kis adóemelés a tőkejövedelmekre, kis adóemelés erre arra, vagyonadó a panelre. A hiányzó tízmilliárdok 1%-át sem fogja érinteni amik már szövevényes LLC-knél vannak. Belgiumban traktorokkal mentek nekik a zsaruknak a gazdatüntetéseken. Ott Magyarországon? Pár tüntitézgetés délutáni program gyanánt. Még vízágyúkat sem kellett bevetni. Tét nélküli "népharagnak" tét nélküliség lesz az eredménye. Tudom-tudom ez most "MÁS".
offshort
offshort 2026. 06. 10. 16:53
Előzmény: #211786  Szabolcsi57
elöbb utóbb felülkerekedik a népharag! 
ha nem lesz komoly, alapos elszámoltatás akkor annak az az üzenete a mostani politikus generációnak 
hogy nyugodtan lehet korrumpálódni, lopni, .... ugyse lesz semmi következménye! 

ha nem lesz komoly elszámoltatás, akkor marad az a tézis is hogy lehet bármit igérni, 
semmit nem kötelező betartani! 
(jó példa a kutyák vicce pl .... "örök élet, ingyen sör!") 
bigyula 2026. 06. 10. 16:53
Előzmény: #211787  Szabolcsi57
A köztársasági elnöki hatalomhoz is azért ragaszkodik a fityesz, mert ugye bárkinek bármikor kegyelmet adhat az elnök. Ha valaki megbukik, elítélik, akkor kaphat kegyelmet.
Szabolcsi57 2026. 06. 10. 16:43
tippelj: Magyar Péter feljelentéseit is ejtette az ügyészség. Egy ország hatalma az ügyészség, nem véletlen volt még egy gyors legfőbb ügyészi csere. Innentől kezdve le lehet vonni a következtetéseket. Aki kicsit is benne van a témában, az tudja, hogy a bírók rettegnek az ügyészektől. Nem egyszer cseszi le úgy az ügyész a bírót, ahogy az autószerelő mester nem cseszi le a tanulót. De mindegy, ebből a választó nem sokat észlel, beéri az abszolút filmszínház videokkal és élményekkel. Ha majd ügyészeket és rendőrtiszteket visznek el bilincsben az elmúlt 16 évért, akkor majd revideálom az álláspontomat.
Szabolcsi57 2026. 06. 10. 16:37
Előzmény: #211783  offshort
nem fogják: meg lesznek a piszkos kis háttéralkuk és évtizedes eljárások, amit majd megszüntetnek vagy egy ejnyebejnyével zárul, fagyipénznyi büntivel. Addig lehet cikkeket írni, mit hogy kéNE, meg lehetNE, hogyHA....
Szabolcsi57 2026. 06. 10. 16:35
Előzmény: #211778  wawa2
Nem. Elmélkedések vannak meg jogászkodások, lehet pár youtube videoban rágodni mit hogy lehetne. A "népnek" elég pár látványos előzetes letartóztatás pár ebihallal szemben, majd ha szépen ernyed a közérdeklődés, szépen szélnek eresztik őket és felszívódnak. Meg van az abszolút filmszínház és jót szórakozik a "nép". Ennyi. Úgy sem tudja a szavazó nagy része mi a különbség az előzetes letartóztatás és a vádemelés között. Ahogy mondtam, elég valószerűtlen hogy a merkúr-csoport partra száll a Marshall-szigeteken (és most egy közeli helyet mondtam a vagyonok valszeg még kreatívabban vannak eltűntetve). Lesz pár milliós vagyonszerzés, a "nép" amugy sem tudja megkülönböztetni a nullákat. Ne legyen igazam.
bronz 2026. 06. 10. 16:35
Előzmény: #211783  offshort
Hajrá! Csinálják!
offshort
offshort 2026. 06. 10. 16:31
Előzmény: #211779  csendben
"Vagyonvisszaszerzés: így lehet jogszerűen elvenni Mészároséktól az MBH Bankot 
.... egyetlen aktussal" !! ..... :))) 
Shortelek 2026. 06. 10. 16:29
Egy fidesz által kinevezett fôember nyílván fideszes.
wawa2 2026. 06. 10. 16:20
Előzmény: #211779  csendben
Lenne egy komoly kérdésem. A mostani főügyész kinek az embere? orbánista? vagy együttműködik a tiszával?

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek