Dehogy reszeltek, egy Sehmetet szerinted ilyesmi meggyőzne? Ő maga a NER, egy Pataky, egy Nagy Feró szerinted valaha is meggyőzhető? A kolléganőm azt mondta: "na és ha loptak, akkor mi van?" engem nem érdekel. Ugyanúgy nem fogja ez se érdekelni, mert ő már 20 éve Fideszes, és ő már nem fog ezen változtatni 60 évesen. Ennyi. Ezek az emberek nem adják fel az identitásukat, csak azért mert kiderül valami a Fideszről.
ajjajjj kellenek a III/III megynyitások! meg az olajügyek megynyitásai is! hulljon a pintér és a jobboldal maffiozok gyülekezete! jogászoknál mikor irtották ki az igzságárzetet? justiciánál mikor számolsz el a hazug mentalitásoddal? (amugy a jogászok, ügyvédek, számomra mindig a legsimlisebb réteghez tartoztak)
No, hallottam az Aktuálban, hogy az új kormány a privatizációt, a spontán privatizaciót és ezek MSZMP-s becsatornázását is - az ügynökakták megyításával és a vagyonvisszaszerzéssel kapcsolatban. Ez szuper! Remélem, nem mindent darálta le! Ezek szerint lezárul a rendszerváltoztatás! 🙏
Azt vedd hozzá hogy a felfelé hazudozás sem vállalati sem párt szinten nem életbiztosítás hosszú távon. Ahogy a beosztását feltők felfelé szépen kozmetikáznak és problémákat bagatelizálnak el úgy repedeznek a falak és dől össze a ház. Eleve képtelen számokat kaptak a bólogató embereiktől a közvélemény kutatásokban és szavazói bázis kapcsán. Mind láttuk a digitális térben tízből 2 fideszes rajongót 8 fidesz ellenes kezdte el savazni és mindegy hol de így ment már hónapok óta. Munkahelyeken is! A szavazatok demokratikusnak nem mondható beszerzése a végső szög volt. Polgármesterek hivatal vezetők utasításba adják és ciklusról ciklusra kevesebb megy el szavazni. A megvett pénzes csomagos szavazatok száma közel sem fedte a korábbi ciklusok hozamát aminek durván betett az őrszemek jelenléte is. De felfelé a legtöbb irányba a minden jól halad sztori ment. Továbbra is tartom hogy fele tiszás fele fidesz ellenes volt a befutott 3.3 millió szavazatnak. Szép kampány volt sikerült a terv megosztották a társadalmat ami képtelen lett volna akarategységben fellépni közös erővel ellenük egy normál napon, csak jött a választás és a 3 felé oszlott társadalom 2 része egy irányba indult el.
szerintem sokan észrevették, de nem mernek fellépni. én bíztam benne, hogy a mai választmányi gyűlésen lesz olyan potens kihívó, aki megdönti. ehelyett lapítás és orbán felmagasztalása megy. a hal pedig a fejétől bűzlik.
a fideszes válsztási bukások okai, szvsz : -gyűlöltkeltés - nemzet szó kisajátításának megpróbálása - a mérhetetlen korrupció és az ehez köthető mérhetetlen lopások -a demokrácia leépítése, szinházi kellékként használása! (patyomkin demokrácia) - a közmediák kisajátítása és közpénzből a fideszes propaganda tolása! és még lehet sorolni .... stb m.o. történelmében még soha nem loptak ennyit, mint a fidesz!
Van egy olyan tippem, hogy 2030-ra már a 16 évesek is szavazati jogot fognak kapni. Ők már abban nőnek fel, hogy egy posvány maffia a fidesz, ez jön majd minden csatornán. Sorra jönnek majd a maffiaperek, egymás után, ezt fogják látni. A fidesz 2030-ra teljesen meg fog semmisülni. És ezzel a szemmel nézve rém nevetséges az, amit ezek most csinálnak, "megújitáni" ezt a posványt. Mintha Vásárhelyi Jánosból akarnának tisztalelkű idolt farigcsálni.
Kérdés, hogy lesz -e bárki a maffiában, aki kapcsol, és észreveszi, hogy mennyire értelmetlen orbánt simizni.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!