Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
bronz hétfő, 15:30
Előzmény: #205075  maxwax
Én bevezetném.
Ha lehet alsó, lehet felső is.
Ne a manipulálható nyugdíjasok döntsék már el a választást az alapján, hogy ki ad nekik több nyugdíjat.
bronz hétfő, 15:27
Előzmény: #205062  badsector1
Igen, a szatelit Mi Hazánk pedig tátott szájjal sétált be a f.szerdőbe.
ronaldinyo hétfő, 15:21
 és ha már husvét kidobnék mindent -csak egy maradhat husvétkor a valoság-nem ez a többhazugság husvétcimén.amugy meg egy ünnep van az pediglen a Pünkösd.ez emberiségnek és minden lénynek a mindenségben-kivétel a sátánfajzatok.
ronaldinyo hétfő, 15:19
32-65-ig ezt kell bevezetni-amugy én meg minden politikust és politikát tűzre vetném.nem az emberekre gondoltam.nekem nem kell és tuti hogy az emberiségnek is pup a hátán-amugy ki venné észre ha nem lenne -ugynez az oraátállitással és a katonaságra is igaz.ugyan ki venné észre ezt a hármat-senki.most persze mivel van-ez három mindenkit basssszzttattt
ronaldinyo hétfő, 15:16
Előzmény: #205075  maxwax
de be kéne .de és 32 alatt sem szabadna szavazni-ugyanaz lefelé mint felfelé
maxwax
maxwax hétfő, 15:12
Előzmény: #205072  ________
Van benne igazság, de bennem sokszor az is felmerül, hogy nem kellene-e bevezetni a szavazati jog felső korhatárát? (65 éves elmúltam, tisztában vagyok vele, miért írom.) Tudom, ez nem fog bekövetkezni, de elgondolkodtató. (Olvastam, más orzágokban is felmerült ez a téma, így nem kell szégyenkeznem miatta.)
Vali hétfő, 13:50
Előzmény: #205053  El_Kebir
Nagyon igazad van, amikor fogy a konc, akkor kezdődik belső ellenség megtalálása. Márpedig legpontosabban ők tudják, milyen jogi védelemre számíthatnak. 
dexter hétfő, 13:27
Előzmény: #205068  dexter

Itt a teljes kutyás videó.
Betekintés a kutyák valódi világába. Elég hajmeresztő...

https://www.youtube.com/watch?v=Cr52io5lH6s&t=888s
________
________ hétfő, 13:23
Előzmény: #205046  maxwax
Még egy pár ötlet a rendszerváltáshoz:
- ügynökmúlttal ne lehessen Parlamenti képviselő senki
- 61 év fölött ne indulhasson választáson senki (65 évesen már nyugdíjas)
Borisz hétfő, 12:56
Vajon szegény Gruevszki meg az egy-két lengyel egykori kormánytag, ma menedékjogos "politikai üldözött" mit fog csinálni, ha új kormány lesz nálunk?
Shortelek hétfő, 12:50
Előzmény: #205052  offshort
Bizony,én is azt mondom, hogy tökösnek kellene lennie az új kurmánynak, 2/3 nélkül is meg kell oldani az azonnali leváltásokat, a fôbünösõk azonnali elfogása, bankszâmlák lefoglalása, vagyonok azonnali átadása, a külföldre menekült búnõsõkre nemzetközi körözést kiadni, titkosszolgálat hozza haza dubajból a tolvajokat, nem a 2/3 - ra várni.
Istvan78 hétfő, 12:38
Előzmény: #205066  maxwax
MP főleg Pesten hatalmas tömegeket tudott mindig utcára vinni, egy ilyen dühös, elszánt tömegnek nagy ereje van, ez "utcai aktivitás". Nem hiszek a 10 ezer huligánban meg hasonlókban, vannak egy-két százan, akik esetleg bevethetőek lennének utcai harcokban, de tízezrekkel szemben semmit nem tehetnek, nem mernek tenni.
Istvan78 hétfő, 12:31
Előzmény: #205059  dexter
Szerintem nem volt tervbe véve a felrobbantás. Az blamázs lett volna a hadseregnek, az államnak, ezt már Vucic se vállalta volna be. Másrészt, ha ilyen messze robbantottak volna, hogy ne okozzon kárt, akkor nevetség tárgyává vált volna az ügy, még a mostaninál is inkább. De nekem így is nagyon nevetséges. Sajnos, a magszavazókon kívül van egy réteg, amelyik elbizonytalanodott a Fideszben, de eléggé lent van informáltságban és/vagy gondolkodásban, hogy ne lásson át a szitán, feléjük még működhet ez. Hogy mekkora ez a réteg? Én úgy látom, nagyon fogy, nagy pálfordulások vannak, sokaknak kinyílt végre a szemük.
maxwax
maxwax hétfő, 12:30
Előzmény: #205061  offshort
Túlértékeled a magyar állampolgárokat. Egy dolog szavazni, de teljesen más dolog az utcán zavargásokat kelteni, agresszívan viselkedni.
Amikor 2006-ban a zavargások voltak, akkor éppen egy általuk bukott választás után voltunk és 2002-től folyamatosan hergelte a szavazóit, ráadásul ott volt az őszödi beszéd. Az, hogy kétszer leverték a szocik és az szdsz számára volt elfogadhatatlan. Orbán baromira alábecsülte a Tiszát és MP -t és nyár óta csak hibát hibára halmoznak. Most mivel tudná hergelni a tömeget orbán? Hogy nem tudtam eleget lopni?
A magyarok utcai aktivitása számomra olyan mítosz, mint az ellenzéki összefogás azaz nem létezik.
Pörgess vissza csak a hitelesség kedvéért, hogy igazából hol voltak komoly események '56-ban is.
Borisz hétfő, 12:20
Előzmény: #205062  badsector1
nem, de az irreguláris párthadseregek bevetése az nagyon is elképzelhető. megyek is, oszt olvasok egy kis mussolinit, asszem mintha ő nagy mestere lett volna ezeknek a dolgoknak.
Borisz hétfő, 12:15
Előzmény: #205060  dexter
Szerintem a kutyák szlogenjei pontosan azt mutatják, hogy látják, hogy jelenleg mi zajlik (az ország szétlopása, a parlamentben pedig szavazó robotok). Én nem vagyok kutyapárti, viszont tetszenek ezek a szlogenjeik.
És egyébként úgy látom, hogy a kutyák fejlődtek, felismerték, hogy szép dolog a lárpurlár hülyéskedés, és sokaknak tetszik is, de abból semmi se jön ki. Gonolom ezért kezdtek el komolyabban pártként viselkedni.
Az, hogy a választási részvételükkel a kétharmadot veszélyeztetik, az elég baj. Nagyon fontos lenne, hogy meglegyen a Tiszának a kétharmad. Én tudom, hogy hova fogom tenni az ikszemet. 
offshort
offshort hétfő, 12:10
Előzmény: #205060  dexter
jok a dumáik, csak ennyi akart lenni! 
egyébként a tiszára szavazok, mert csak annak van értelme! 
a "visszalopjuk"-nak azért van egy bája, 
ami azt az előzményt sejteti h ellopták már, de ők visszalopják! 
mondjuk kedvelem abszurd humort, ezért nálam ütősebbek a dumáik, mint a többi párté! :)
badsector1
badsector1 hétfő, 12:10
Előzmény: #205023  gazmber
beloruszban leverték a tüntetést, itt nem fogják tudni, de nem is fogják akarni.
a pride-ot is nagypofával tiltotta be a gci, oszt simán meg lett tartva, csak kormány ellenes demonstráció lett belőle.
offshort
offshort hétfő, 12:04
Előzmény: #205055  maxwax
nem az öregekre gondoltam, hanem általánosságban a lakosságra! 
nyilván nem a nyudíjasoknak kellene "forradalmat csinálni" 
kevesek már? ... ezt miből kalkuláltad?
az ultrák(foci) a jobboldalon állnak, ők nem fognak a demokratikus értékek mellett kiállni! 
egyébként ha utcai zavargásokra kerülne sor nem lennének kevesen! szvsz 
csak a fociultrák vannak kb 10 ezren! plusz az örzö védő cégekben kb 5 ezer radikális! 
plus a mihazánknál is sok a radikális mozgositható, 
szóval utcai harcok esetén az ellenzéknek szinte semmi esélye! 
0 erő, 0 szervezettség! 

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók