Biztos vagyok benne, hogy a Pedofidesz bábú szatyor fing előbb fogja felkérni a Pedofideszt a Mi Hazánk szatelittel, mint a Tiszát, ha úgy adódik. Szeretne még szatyor sokáig a Fidesz (és nem Magyarország) köztársasági elnöke lenni, ellenkező esetben ő is tudja,hogy meg lesznek számlàlva a napjai,mert leváltják.
Ha a tiszának 50%+ lesz, akkor igazad van. Én arra írtam, hogy a tiszának több képviselője van, mint a fidesznek, de a fidesznek és mihasznáknak együtt viszont több.
A korábbi kommentem nem volt eléggé átgondolva. Az a szitu akkor jöhetne elő, ha a Tiszának nem lesz meg az 50, de több lesz, mint a Fidesznek, a Fidesz-MiHaMo együtt több lesz, mint a Tisza. A köztársasági elnöknek nincs előírva valóban, hogy a legerősebb pártot bízza meg a kormányzással, az csak egy szokás.
Ha a Tiszának 50%+-a lesz, akkor a Fidesznek és MiHaMonak ennél együtt is kevesebb mandátuma lesz, hiába egyeznek meg. A feles többség meg csak meg lesz. persze a kósza, frakcióból kilépö, esetleg független képviselők miatt bőven kellene meglenni a feles többségnek, hogy később ne legyen gond. Persze a kétharmad kellene. Ahogy én elnézem a Tisza országjárását, komoly remény van erre.
Ez sajnos nem így van. A köztársasági elnök jogköre, hogy kit kér fel kormányalakításra. Hiába van egyedül a tiszának többsége, ha a fidesznek és mihaszáknak együtt több képviselője lesz, akkor felkérheti orbánt, aki meg jobb híján össze fog állni a mihasznákkal. Nyilván ha a tiszának elsöprő többsége, esetleg 2/3-a van, akkor nem tehet mást, mint a tiszát kéri fel. Ezért lenne fontos, hogy a tisza minél több szavazatot behúzzon, és ezért a kispártok most hátralépjenek.
Nem kéne kridával ilyen kesztyűs kézzel bánni, én sokkal erősebb véleményt tudnék megfogalmazni vele kapcsolatban, minthogy "sarkos vélleménye" volt. Vannak nem megbocsátható, nem feledhetú vétkek, bűnök, viselkedések. Aki ezeket elköveti, bűnhődjön és szenvedjen, legyen megbélyegzett. A megbocsátó magatartás újabb elkövetésre sarkallja a vétkest.
Ha a Tiszának feles többsége lesz (érzésem szerint kétharmad lesz!:),, akkor a Tiszát kell megbízni a kormányzással, mégha a Fidesznek és a MiHaMonak több mandátuma is lesz együtt.
A rogán által kézivezérelt Alkotmányvédelmi Hivatal nem tagadta, hogy maffia módszerekkel tönkre akarták tenni Mo. legnagyobb pártját. Magyar rendvédelmi szervek közösen magyar emberek ellen dolgoznak a maffia kormány megbízásából. Remélem az ezért felelősek hosszú évekig ülni fognak.
Csak össze nő, ami öszzetartozik. Fidesz összeállna a választás után a mihasznákkal. Egy hete még tagadták, most Lázár arról beszél, hogy nekik össze kell fogniuk.
Pontosan így vagyok vele én is. Egyszer annyi mindent megosztott, hogy rájöttem, egyetlen telefonomba kerülne és tudnám, hogy ki, viszont annak mi értelme lenne? Nem számít, nem fontos.
krida hibázott és véletlenül kiderült, hogy kicsoda. Ezt helyén lehetne kezelni, nem lenne szerintem gond, viszont az tteni megnyilvánulásai nem vetnek jó fényt a hivatására. Sehmet, bár sokat mesélt magáról, de azért titok még a kiléte és valójában szerintem senki sem akarja lebuktatni. Állítólag elfoglalt mostanában és alig ír ide. Ők két teljesen különböző ember.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!