Kulifai Máté, Hetek főszerkesztő helyettes úgy látja, nagyon jó, ha szíjgyártó bárkit fel mer hívni, hogy beavatkozzon a választásokba. Az a hazaárulás, hogy ezeket a telefonokat valaki lehallgatja és nyilvánosságra hozza. Ezt most éppen az ATV-n láttam. Ebben már csak az a legszebb, hogy a lehallgatáskor még MP azt sem tudta Jucit hogyan kényeztesse és orbánt hogyan dicsérje. De természetesen mindenért ő a felelős.
Ezt nem kellett volna betenni, mert az agymosott fideszesek rögtön visszavágnak, hogy csak az összes pénz 14%-át nyerik a csókosok. Akkor miért mondjátok, hogy mindent ellopnak?
Engem is letiltott a ruszkibérenc kommunista. Igen, ennyire hülyék. Amikor egy mém miatt tesznek feljelentést, az sok mindent elmond. Az a mém, ami arról szólt, hogy a Fidesz egyedül nem fog tudni kormányt alakítani, a Mi Hazánkra is szüksége van, ezért mindkét pártnál be kell húzni az X-et. Alapesetben ezen mindenki röhögne egyet, itthon nem, mert pontosan tudja a Pedofidesz, hogy a propagandával elhülyített szavazóik egy része ezt komolyan venné és 2 db X-et húznának be.
Azt írta állítólag (engem letiltott) a dagadt a FB-on a szíjjártós lehallgatásra, hogy a tisza megrendelésére hallgatták le ptiKÉM-et. 2020-ban b.meg, 4 évvel a tisza alakulása előtt. Tényleg ennyire hülyék a szavazóik?
Én nem követem ezeket a szélsőjobbos elemeket, de valahol azt írták, hogy ez a hétvégi bp.-i CPAC a gyengébből is leggyegébb volt. Gondolom ezért se nagyon nyomja a ruszkibérenc fidess propaganda.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!