Egészen más ez a fiatalos, büszke, jövőorientált vidám tiszás ünneplés, mint az az áporodott, öreges vonulás, amit a fidesz produkált, ahol Nagy Feró, Stefka István, Bencsik, meg ilyen sehmetfélék a tapsoló szolgák a múlt évszázadból.
Miről süketelsz itt öregember? 170 ezren nézik a 4 élő közvetítést(partizán+kontroll+MP YT+Mp Facebook), míg kint az utcán van kb 250-300 ezer ember! Vége van papa, állj be inkább az asszony vállalkozásába dolgozni, az áprilistól jobban fog jövedelmezni, mint az ide irogatás.
Sehmet tevekenyseget osszefoglaltak az orosz topicban,kicsit maskeppen. Most ,hogy elfogytak az ervek,gyorsan elkullog. zhagar szerda, 17:50Előzmény: #80522 DehogynincsEzzel csak ismételten megerősítetted, hogy nem vitatkozni vagy itt, hanem propagandát tolni, hiszen a felsorolt állításaim cáfolatával még csak meg sem próbálkoztál - most sem! Annak megállapítása tehát hogy propagandista vagy, nem személyeskedés volt a részemről - és visszanézve ezt az orosz-ukrán háborúról szóló topikot láttam, hogy messze nem én vagyok az első, aki rólad ezt megállapította!!!! - hanem: ténymegállapítás! Egyoldalúan és tényeket félremagyarázva és vagy hamisan beállítva, illetve a hozzászólók szavait állításait kiforgatni próbálva kezdeményezel "beszélgetéseket" illetve trollkodsz - amikor pedig jönnek az ellenétvek és az állításaid-tényhamisításaid leleplezései (én is ezt tettem tegnap), akkor elsunnyogsz, nem reagálsz, nem vitatkozol - mert nem tudsz! Majd pár nap elteltével kezded elölről ugyanazt - változás csupán annyi, hogy ugyanazon érveket hozod fel más-más fórumtársak ellen mint korábban, elpuffogtatod az ukránbarát szokásos érvrendszert, majd megint elsunnyogsz, és így tovább...
Latod,terelsz es felremagyarazol. Hamar belebuksz a sajat vadaskodasodba,te voltal legjobban felhaborodva,h en felremagyarazok. Mi legyen,en is jelentselek? Mar menekulsz is,mert nincsenek ellenerveid a fektelen penzkoltesre. Na ,viszlat!
Sehmetke abban is tevedesben volt,es Orban propagandajat tolta be ide,h az OSP nem bassza fel az egekbe a lakasarakat. A matek nem az erossege,kiszamolhato volt,h az OSP elott egy piaci hitel olcsobb volt,mint az emelkedes utan az OSP ugyanarra az ingatlanra. Ugye Sehmet,kicsit sem.volt.arfelhajto hatasu,megszakertetted azt is ugyesen,hozzaertoen (rogani propagandat felmondva persze). Jaja,jol sikerult 😆
"Megvonjuk"? Csak nem a Tisza Párt vezetői közé tartozol, hogy többes szám első személyben "nyilatkozol"? Én erre az összevissza csapkodásra, megalapozatlan vagdalkozásra inkább nem reagálnék. Persze, mindenkinek jogában áll reménykedni és azt gondolni, amit akar. Én inkább dolgozom az ilyen ötletek helyett, aminek semmilyen realitása sincs, de látod, téged ezért sem minősítelek!
Azt üzenem annak, aki az ókori görög demokráciára hivatkozik, hogy a klasszikus demokrácia nem létezett „tiszta” formában, ha a modern kori
egyenlőségi elveket tekintjük
mércének. Az ókori Athénban radikálisan közvetlen demokrácia működött, amely a polgárok széles körének közvetlen hatalomgyakorlására épült, de a demokrácia
csak a polgárjoggal rendelkező, szabad, athéni születésű férfiakra
vonatkozott, lakosság jelentős része a nők, a rabszolgák és a
metoikoszok teljesen ki volt zárva a politikai
életből, ráadásul a a türannisz és az arisztokrácia elemei folyamatosan jelen voltak. Szóval a görög demokrácia demokrácia a polgárok közösségén belül működött, de ez a közösség a teljes népességnek csak egy kisebb hányadát tette ki. Ezért kritizálta Arisztotelész a Politika c. művében a
demokráciát mely a szegény többség uralmát jelentette a gazdag
kisebbség felett, ami szerinte nem az összesség, hanem csak egy csoport
érdekeit szolgálja., és a középrétegre támaszkodó politeiát tekintette ideális államformának. De Platon is az államformák hanyatlási folyamatának kései szakaszaként értékelte a demokráciát. Ugye de jó visszanyúlni ezekhez az ókori görög filozófusokhoz, nem félremagyarázva! :)
A fidesznek nincs programja. Mihez kepest viszonyitod a 4-5000 milliardot. Egyebkent kurva egyszeru,M1,es fidesz media beszantva,tamogatas megvonva,es rogton ott a fele az altalad kritizalt.osszegnek. keressek neked meg forrast,ami jelenleg a semmibe elfolyik? Megafon peldaul,vagy a focistaktol.is elvesszuk a 100 millas kis adokedvezmenyuket,nem tamogatunk kornyezetszennyezo szutyok gyarakat,amik ontjak ki a merget a lakossagra. Hat mi kell meg,tonnanyi penz van a rendszerben,csak elfolyik.a.fidesz zsebebe. De ott vannak az egyhazak is,kridaektol is megvonjuk,amit kapnak,biztos nem banjak majd,ha a jo celert tesszuk,peldaul h legyen oktatas,vagy egeszegugy.
Sehmenczernek nem szurt szemet,h az elso ket honapban akkora allamhaztartasi hiany lett,h a Holdrol is latszik..de o a tisza allitolagos programja miatt aggodik. Persze a szavazatok dragak..
"Orbán Viktor: Választanunk kell, ki alakítson kormányt, én vagy Zelenszkij." . Rosszul fogalmaztál Viktor, nem ez a választás! A helyes kérdés: "Választanunk kell, ki alakítson kormányt, PUTYIN vagy Zelenszkij?"
Neofasiszta tempo...Orbanek nyakra faszra veszik fel a devizahitelt,amirol nem szamolnak el,megy az osztogatas esz nelkul,propagandara.elment 16 ev alatt 3000 milliard..de te kamuprogramrol.rinyalsz,feltetelezesekrol irsz,mikozben a fideszed programja annyi,h ne legyunk ukran gyarmat meg szuverenitas,es csak akkor lesz beke,ha a fidesz marad. Baszki,azert nem vagy semmi,jol atmostak az agyadat. Mandinert idezel,mint hiteles forras...ukran gdprol ertekezel,egy orban takarodj forumban,amirol haromperc.alatt.derult ki,hogy ordas csusztatas,utana arra mar nem.is reagaltal.a valaszolodnak. Tegnap is irtuk ketten,h a riposzt teljesen mas sztori,mint az indexes pere,arra sem reagaltal,nyilvan nem volt mit,vedhetetlen volt. Hagyjuk Sehmet,kurvara atlatszoan csinalod az agitpropot...
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!