zhagar

Regisztráció: 2021-02-19 13:20:01

Hozzászólások száma: 389

Utolsó hozzászólás: 2024-06-06 16:13


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 1
Népszerűség: 1

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "ORBÁN VÉGJÁTÉKA" topikból

A moderálás a "ORBÁN VÉGJÁTÉKA" topik #5512 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
a szokásos személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 06. 06. 16:13
Bp-ten épphogy csak, minimális különbséggel nyert Karácsony és több nemfidesz jelölt is a kerületekben és ők is csak úgy, hogy sok itt élő külföldi is rájuk szavazott.
a 2018-as országos választást csúnyán elbukta a nemfidesz oldal és mivel Bp-ten hagyományosan (alapból) mindig is többségben vagy majdnem többségben voltak a balliberális szavazók már  30 éve folyamatosan, így nem volt meglepő hogy igen erős külföldi kampánypénzzel megsegítve  és a szélsőbalos 444 és társai médiakampányival megsegítve (o1g-zés, tanárok folyamatos hergelése, az egészségügy problémáinak felhabosítása és a folyamatos hazudozás révén), ha csak ilyen picivel is, de  nyerni tudtak
amit signal2 válaszolt neked annak egy szavát se hidd el, mert szokásához híven kamuzik és igyekszik félrevezetni mindenkit, aki kételkedni merne abban, hogy általa nagyon kedvelt balliberális polgármesterek "tök jó teljesítményt" nyújtottak volna (hiszen ő itt nem vitatkozási céllal írogat, hanem folyamatosan a nemfidesz pártoknak kampányol).
nos az ő hazug  kampányállításával szemben a valóság az, hogy a 19-ben hatalomra jutott nemfidesz polgármesterek pontosan azt tették, amivel a fideszt sok sok éve vádolják:
loptak, csaltak, hazudoztak, önkényeskedtek, közbeszerzéseket megkerülve haveri cégeknek szerződéseket juttattak, pedofilokat mentegettek és bújtattak, a városházát mutyiban el akarták adni de lelepleződtek, sőt még egymást is folyamatosan nyírják, hiszen  9 évig nem voltak hatalmon, így nem tudtak közpénzből osztogatni a a haverjaiknak-rokonaiknak, így a szerzési vágyuk bőven felülírta azt, hogy közben a kerületeket kormányozni is kéne - inkább egymás elől igyekeztek elmarni a lopási lehetőségeket, ennyi történt!
a legfelháborítóbb az, amikor signal2 azt meri hazudni - úgy próbálja feltüntetni - mintha a nemfidesz pártok értenének is egy önkormányzat vezetéséhez, hiszen ez az 5 év éppen azt bizonyította be vastagon, hogy ez nem így van!  pályázatokról maradtak le, jelentős károkat okozva a kerületeknek, a bérlakásígéreteikből semmi sem lett, a fővárost Karácsony csődközeli helyzetbe lopta szét (miközben egyszer elkotyogta hogy bizony valóban 218 mrd Ft os tartalékkal vette át), de az elherdált pénznek persze nyoma sincs.
erre persze azt szokták HAZUDNI signal2-ék, hogy a "fidesz nem adott pénzt és kivéreztette a nemfidesz önkormányzatokat", aminek persze a fele sem igaz
és azt is válaszolják majd, hogy az állításaim alaptalanok - ezt azért hazudják mert azt hiszik hogy amit a 444 és társai nem írnak meg (a nemfidesz korrupciós és pedofilügyeit, csalásait hazugságait), az "nem létezik".....  hiszen az ellenzéki összefogás itteni szimpatizánsai véleménybuborékban élnek..
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 04. 02. 18:22
MP most megpróbálja ehelyett a már sokszorosan leszerepelt ellenzék helyett elhitetni a többséggel, hogy ő:... (lásd az előző hozzászólásom végét)
majd meglátjuk, hogy sikerülhet-e ez neki (MZP-nek 2 évvel ezelőtt nem sikerült)...
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 04. 02. 18:15
másoknak már leírtam korábban, de akkor most neked is:
1. azt hogy orbán pl. milyen, azt ezereféle ember ezerféleképpen ítéli meg, te is, én is csak 1-1 vagyunk több millió választóból, DE mindegyikünkre igaz, hogy nem is ismerjük őt személyesen, csak hallomásból nomeg pletykákból és a sajtó torz (őt lejáratni akaró vagy dícsérő) beszámolói alapján tudjuk megítélni
2. sokan viszont nem azt méricskélik hogy egy politikus "hazug vagy pl. háborúpárti vagy Európararát vagy nem, stb.", hanem azon , az ő közérzetük életsznvonaluk javult-e, de leaglábbis nem romlott-e az elmúlt 14 év alatt, amióta Orbán vezeti az országot
ÉS a léyneg, hogy nem az én vagy a te véleményed dönti el, ki alkalmasabb az ország vezetésére, hanem a választáson résztvevő választópolgárok többségének a szavazata = akarata
ez utóbbi pedig 2010 óta minden választáson a fidesz-kdnp-t hozta ki győzteseen a váalsztásból -  akkor is ha ez neked vagy akár nekem, nem tetszik!
minden egyéb ehhez képest részletkérdés, vagyis érdekes, de nem perdöntő, hiszen: a többség minden választáson úgy ítélte meg, hogy hibái ellenére Orbán jobban kormányoz, mint tette azt Gyurcsány és csspata 2002-10-ig. 
de meg is fordíthatjuk: biztos, hogy lehetne jobban is kormáynozni, mint aOrbán teszi
csak egy a baj: ez az ellenzék 2014 óta NEM TUDJA elhitetni azzal a bizonyos többséggel, hogy ő jobban / tiszteségesebben, szakértőbben kormányozna. és ez az ellenzék azt sem tudja elhitetni a többséggel hogy ő nem lopna (vagy csak kevesebbet), sem azt hogy nem engedné be a migránstömegeket, sem azt, hogy mindig igazat mondana és nem élne vissza a hatalommal  ---
ha még mindig nem érted, akkor nincs miről tovább beszélgetnünk
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 04. 02. 14:57
MP-re épp azért lenne szüksége Orbán ellenzékének, mert megint eltelt 2 év a legutóbbi történelmi léptékű, roppant kínos választási vereség óta, ÉS, továbbra is a béka se@@e alatt van ez az ellenzék
miért? mert tehetségtelenek, hiteltelenek, nincs szakértelmük és hiába hazugozzák vagy lopózzák Orbánt, ha az elmúlt 2 évben nem tudták bebizonyítani, hogy ők különbek lennének nála, sőt
MP ezt az elégedetlenséget szeretné most meglovagolni vagyis azt hazudja hogy ellenzéket szeretne váltani, de a vájtfülűek már tudják, hogy neki is a balliberális odlal adta és adja máris az anyagi támogatást!
a kör itt bezárul, MP jó eséllyel előbb-utóbb le fog lepleződni 
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 04. 02. 14:48
ez terelés a részedről, semmi több
mert hogy futball-hasonlattal válaszoljak:
két szurkoló beszélget a kedvenc klubjuk korábbi játékosáról, aki már nem játszik ott
egyik szurkoló azt mondja: - de kár volt T-t elküldeni, hiszen milyen jó játékos volt!
a másik kontáz: - azt a hülyét visszahívnád? hát azért kellett többek közt elmennie, mert a meccsek utáni fáradalmakat az éjszakai dorbézolással "pihente ki", és annyit ivott oylankor mint egy alkesz, ráadásul korábbi klubjaiban voltak vele problémák
válasz: - ne érts félre, arról beszélek amikor jó formában volt és csak annyit állítok (most jön a lényeg):
a sportban és főleg futballban nem a múlt és a rossz vagy jó hírnév számít, hanem a most, és a ma: 
érdektelen és lényegtelen hogy mit tett T az elmúlt félévben, mert akik utána jöttek nem jobbak mint ő, sőt!
tehát én visszahoznám, ütném-vágnám ho-fegyelmezném és ha formába lendülne, akkor tudom hogy a hasznunkra válna!
ennyi, és ez a politikában is maximálisan így van: Orbán egy tehetséges politikus, olyannyira, hogy egymagában is legalább 2x annyira tehetséges, mint az ellenfél pártok vezetői együtt!
mert a politikában is csak a jelen és a most számít, márpaedig Orbán egyelőre ura a helyzetnek, az ellenéke pedig továbbra is csak bukdácsol, mert épp 14 éve nem találják rajta a fogást (pedig már mindent IS  megpróbáltak a 14 év alatt!! (de te nézd még meg naponta legalább 100x a kis videódat,  és kitörölheted vele odalent)
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 04. 02. 12:45
duplán tévedsz, mert nem ismered a tényeket itt a bizonyíték, hogy az mszp 2010 ben a 2 forduló között többször is az országos médiáűban is, felhívta a választók figyelmét sőt kérte is őket arra hogy a 2. fordulóban már ne szavazzanak a fideszre mert abból még 2/3 dos többség is lehet ami nagyon veszélyes, hisz az alkotmányt is megváltoztathatják, íme az idézet és alatt a forrás:             "A két forduló közötti kampány nem hozott jelentős újdonságot. A Fidesz a nagyobb felhatalmazás, nagyobb változás üzenetével próbálta meggyőzni a választókat, de egyidejűleg hűtötte is a várakozásokat. Orbán Viktor felkeresett néhány nyitva maradt vidéki választókerületet, de nagygyűlést nem tartott. Az MSZP sem szolgált újdonsággal: a Fidesz kétharmados többségével próbált ráijeszteni a választókra. "
https://hu.wikipedia.org/wiki/2010-es_magyarorsz%C3%A1gi_orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9si_v%C3%A1laszt%C3%A1s
vagyis: a választóknak annyira elegük volt már 2010 tavaszára a sokszorosan lebukott, beégett és mélyrepülésben lévő mszp-szddz-ből, hogy szemrebbenés nélkül a maszop riogatása ellenére is rászavaztak Orbánra, tehát tudták hogy mit akarnak!
abban is tévedsz, hogy ne akart volna alkotmányozni az mszp-szdsz - nagyon is akart, csak egy ideig veszekedtek és nem tudtak róla megegyezni, majd mire megyeztek, már kifutottak az időből. idézet a a nemfideszes szegedi internetes újságból:""a kerekasztal-tárgyalások és az első szabad választások utáni alkuk folyamatában kiformálódott köztársasági alkotmánynak ma viszonylag rossz a híre. Sose váltott ki lelkesedést a tömegekben és nem is széleskörű társadalmi részvétellel született. Eleve átmeneti időre szánták, a '49-es sztálinista alkotmány szövegét írták át. 1994 és '98 között le is zajlott egy többpárti alkotmányozási folyamat, amely egy valódi alkotmánnyal való felváltását tűzte ki célul és amely csak a Fidesz hatalomra kerülése miatt került a kukába. Az is igaz, hogy a '89-es alkotmánynak voltak súlyos, esetenként végzetes gyengeségei is."
https://szeged.hu/cikk/szucs-zoltan-gabor-miert-lenne-megiscsak-jo-visszaterni-az-1989-es-koztarsasagi-alkotmanyhoz
és a fideszes alkotmányozásról: ne nézd már hülyének a fideszes szavazókat, hiszen épp a törzsszavazóiknak volt már tele az összes hócipője a 2010 re működésképtelenné vált országgal, nagyon is szerttek volna egy új alkotmányt  - csakhát senki sem tudhatta megjósolni hogy összejön-e a kétharmad. összejött, és látod fentebb tehát ismerd el:
ha balliberális oldalnak joga volt alkotmányozni 94 és 98 között (és akart is), akkor Orbánnak és az ő kétharmadának is joga volt, és éppen úgy, ahogyan ők ezt jónak látták, ok?
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 04. 01. 21:08

"Pontosan tudom, hogy a rezsim hogyan épitette ki autoriter hatalmát az elmúlt 14 évben, de ez van, ez a kiinduló helyzet, ezt kell figyelembevenni, nem egy idilikus, demokratikus állapotot."
ilyeneket olyanok írnak, akik semmit sem értettek meg az elmúlt 14 évből!!
1. semmiféle autoriter hatalomról nincs szó, hiszen a 2010-es választást azmszp-szdsz  belügyminisztériuma bonyolította le, teljesen csalásmentes és demokratikus körülmények közt kapott kétharmadot a fidesz
2. azóta is minden választás demokratikus és csalásmentes volt, nemzetközi ellenőrzés melltt. minden kétharmados vagy az közeli fideszgyőzelem is így következett be
aki nem érti , hogy egy kétharmados hatalom törvénykezési és egyéb mozgástere nagyobb mint egy feles többséggel kormányzó hatalomé, az analfabéta, már bocsánat.
gond akkor lenne meg "autoriter" akérmi, ha bármely választás csalással vagy erőszakkal vagy fenyegtéssel következett volna be, de erről szó sem volt!
és még vmi: a legutóbbi, 22-es választáson Dobrev azt nyilatkozta (tv videofelvételek vannak ezekről), hogy "győzünk".
MZP szintén azt nyilatkozta, nem is egyszer, hogy "győzni fogunk, és nem biztos hogy elérjük a kétharmadot, de ezt sem zárom ki2, ezekről is felvételek vannak.
ha itt autoriter meg antidemokratikus stb rémuralom lenne, akkor a vezető ellenzéki pártok miniszterelnökjelöltje és Gyurcsányné nem nyilatkoztak volna ilyeneket
mi történt az elmúlt 14 évben? győzött 2010 ben demokratikusan kétharmaddl egy párt
ezt kihazsnálva, a mögötte álló új többség és s saját elvárásai szerint kiépített egy új rendszert - megtehették, hisz kétharmaddal lejhet alkotmányozni és stabilitást teremteni az intézményekben, stb.
és mindezek működnek is
Hesisenber, signal2 és mások ezt nem fogadják el, mert mindig azon kisebbség tagjaiként szsvaztak, amely elvesztette a választást
ez érthető a részükről hogy nem kedvelik ezt a rendszert, de a másik oldalon azt kmondják ami a demokrácia lényege:
azt, hogy demokráciában a többség dönt, ok?
a kisebbség pedig eltűri, hogy nem azok kormányoznak akiiket ők szeretnének és nem úgy, ahogy ők szeretnék
Heisenberg és signal2: bocsi, de 2002-10 ig ugyanez volt a helyzet, csak fordítva, ok? : akkor a fideszoldali szsvazóknek nem tetszett a rendszer, és ők el tudták viselni
mégis van egy ülönbség: 2010 re a fidesz mögé átállát és mögé felsorakozott azon választói tömeg, akik 2002 ben még balliberálisokra szsvaztak, de a 8 év alatt kiábrándultak belőlük
és ez fordítva nem következett be máig, 2010 óta
miért? azért, mert Orbán jobban és sikersebben kormányoz
egyszerű ez, mint a pofon, nincs semmi amit nem lehetne érteni rajta és benne
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 03. 26. 18:30
érdektelen, hogy számodra / -motokra mi egyenlő a beszarással :-)
a probléma az: a nemfidesz 14 éve képtelen elhitetni a mygar társadalom (aktív választóinak) többségével, hogy amit a programjaiban leírt, az 1. hatékonyabb, jobb, eredményesebb lenne és 2. hogy vannak hiteles, sazkértelemmel bíró, megbízható szakemberei, politikusai is akik ezt meg is tudnák valósítani és 3. arról sem, hogy ők nem lopnának, nem élnének vissza a hatalommal, nem engednék be a migránsokat, nem engednék be az lmbtq propagandát az iskolákba stb. stb.
tehát leírjhatod még 100x hogy így beszarás meg úgy beszarás, azzal max csak annyit érsz el hogy nagyon büdös lesz a környezetedben és elmenekülnek mellőled akik épp ott vannak :-)  
a kör itt bezárul ..pontosabban a wc, amin lehúzhatja magát a nemfidesz :-) 
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 03. 26. 18:22
Nyugtass meg, hogy ezt nem magadtól írod, hanem pénzt kapsz érte. Magadtól nem lehetsz ennyire vak!!
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 03. 26. 16:42
Orbán azért tehetségesebb jelenlenleg látható-hallható ellenfeleinél, mert már a legelső kétharmad elnyerése után felfogta, hogy történelmi lehetőséget kapott a kezébe egy ilyen mértékű társadalmi felhatalmazás birtokában.
tehetsége abban mutatkozott meg, hogy tud élni egy ilyen lehetőséggel és odafigyel a társadalom majdnem legkisebb rezdüléseire is: mindenkinek igyekezett vmit adni és ezzel társadalmi bizalmi tőkét épített maga alá, amit adott azt igyekezett meg és fenntartani (tehát nemcsak mézesmadzagokat adott) és láss csodát, a tömegek ezt értékelik is.
beindult egy folyamat, és ami ebben a rendszerben jót vagy többet adott az embereknek, ahhoz ezek - teljesen érthetően - ragaszkodnak, amikor leadják a szavazatukat. akik pedig önhibából vagy külső hatás miatt meg vagy lebuktak, azokat Orbán mindig leváltja vagy lemondtak önként,  és figyelem: a másik oldalon ezt nem fedezik fel! a balos bukottak mind ott vigyorognak továbbra is az önkormányzatokban és nem mondanak le (jogerős bírósági ítélet van Varju László és Feketegyőr ellen, nem mondanak le, Karácsony sokszorosan megbukott hazugságaival a guruló dollárok ügyében is, de nem mond le, és a sort bőven lehetne még folytatni
és itt nem arról van szó, hogy Orbán az "jófiú, és hozzá képest mindenki rosszfiú, nem! csak legalább 2x annyira tehetséges, mint az ellenzéki pártok vezetői együttvéve
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 03. 26. 15:59
"Az igazi probléma az, hogy a közvélemény nem véletlenül rázza le magáról a hangfelvételen szereplő dolgokat annyival, hogy "eddig is tudtuk", vagy "nem újdonság". Nem véletlenül nem az elhangzottakkal akar foglalkozni, hanem inkább a körülményekkel és azzal aki nyilvánosságra hozta.  A közvélemény valóban tisztában volt eddig is a rendszer működésével és ennek tudatában választotta újra és újra a Fidesz-KDNP-t. El kell felejteni már azt, hogy ez csupán a propagandagépezetnek köszönhető. Én attól tartok, hogy ez nem így van. Egyszerűen erre a rendszerre van itthon igény, ez kedves a nemzetnek, ez áll közel a lakosság szívéhez."
majdnem mindenben igazad van, kivéve a végét, merthogy: tévedés, hogy ez állna közel a lakosság szívéhez, vagy hogy erre lenne igény - nem, nem erre lenne igény! DE  miközben nem rre lenne igény, az aktív és realista magyar választók többsége már rég belátta, hogy 
1.  hiába lenne esetleg igénye jobbra, jobbat gyakorlatilag nem kapott soha és nem is fog kapni ezután sem, mert egyrészt ez a kormány legalább (az orbánrendszer) még a nem rá szaazaóknak is sokat adott és jól jártak vele, miözben az előző balos kormány és politikai elit korábban ennél sokkal nagyobb csalódásokat okozott nekik (marhák, hát ezért kapott kétharmadot Orbán 2010-ben, sikerül végre felfogni???
2. kétharmad birtokában ne csodálkozzunk, ha egy hatalom többet engedhet meg magának, mintha csak feles többsége lenne; ráadásul egy demokratikusan létrejött kétharmadról van szó sorozatban, már 2010 óta - azért kapnak ezek ennyi szsvazatot mert adtak is a népnek és nemcsak elvettek, továbbá, MZP is kétharmadról nyilatkozott magának ha győz 22-ben, hisz ha az összefogás22 kapott volna ugyanannyi szsvazatot pont mint a fidesz-kdnp, akkor most nekik lenne kétharmaduk (reálisan elérhetőnek vagy megközelíthetőnek nevezte ezt 22 ben az összefogás több politikusa is, nemcsak MZP)
és 3. a "magyar" pítör féle nyikhajokra - és korábban MZP-re is -- azért van szükség, mert Orbán jelenlegi ellenzéke immár 14 éve alkalmatlan nemhogy egy ország, hanem még az általa 5 éve megynert önkormányzatok vezetésére is! kormányzati alternatíva tehát nincs, mert sem hiteles (a fideszénél jobb) programjuk sincs, meg hiteles vezetőik sincsenek! ennyi
legutóbb egy idióta, hetet-havat összehordó és a titkokat kifecsegő MZP re futotta csak, most pedig egy nárcisztikus félpszichopata magyar pítörre, akit ma már Hadházy is csak megmosolyog, amitn kiderült az első reakciójából
én tényleg csak azt nem értem még mindig: eltelt 14 év az Orbánrendszerben, és a ballibernyákok a fentieket még mindig nem értik, nem fogták fel, és ott toporognak 2010-ben, ahol és amikor összeomlottak
és a választók, meg az emberek? tudják, érzik, tapasztalatból is, hogy se a magát konzervatívnak hazudó MZP-vel, sem magyar pítörrel, sem a kutyapárttal, sem a momentummal (a volt mszp-szdsz alapítók unokáival és gyerekeivel) nem járnának jobban, ha ezek kerülnének kormányra! ennyi
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 08. 24. 18:08
próbáltál megint vmi klassznak látszódható hozzászólást (sokkal inkább aranyköpést) rittyenteni, de már megint nem sikerült (sokadszorra nem)..
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van 2023. 08. 24. 17:51
a feröeri csapat esete az, amikor egy lelkes kiscsapat 20-ból egyszer vagy 2-szer meg tud verni egy hozzá képest bivalyerős ellenfelet, ilyen a sportban mindig is volt, van és lesz, - meglepetés, de ez ugyanaz a kategória mint amikor a legutóbbi VB-n  Szaúd-Arábia a csorotkörben megverte Argentinát, ÉS, ki is lett később a két csapat közül a világbajnok? és megérdemelte az a csapat a VB címet? megérdemelte, ebben nem is lehet vita!
a lényegi felvetésemre persze nem reagáltál mert nem tudsz, (főleg érdemben nem tudsz) , amivel burkoltan, de beismerted hogy igazam van
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van 2023. 08. 22. 18:29
ez nem ezen múlik (Ftc és társai), mert az európai klubfutballt az EU szándékosan tette és teszi tönkre (miként még sok minden mást is) a így nem csoda, hogy a teljesen irreális,  szabályozatlan vadkapitalista viszonyok között az esélyegyenlőségnek és a fair play-nek sincs SEMMI esélye ma az európai klubfutballban, de ez a tendencia ismétlem, már legalább 15 éve tart és sajnos mindig van lejjebb és lejjebb, a változás esélye pedig nulla a köbön....no egy ilyen közegre és ilyen körülményekre-feltételekre próbál minden ország úgy-ahogy reagálni , több-kevesebb sikerrel (és a hozzánk képest kőgazdag belga, skandináv, francia stb. klubok is ebbe a kategóriába azaz a futottak még tucatban fuldokolva vergődnek évtizedek óta)
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van 2023. 08. 22. 18:04
 folyamatosan próbál hangulatot kelteni a magyar sportvezetés, és ezene belül főleg a teljes magyar futballközeg ellen
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van 2023. 08. 22. 18:03
a beteges orbán és fideszfóbiában gyógyíthatatlan tüneteket mutató, és a balliberális oldal sorozatos, súlyos , padlót fogó vereségeibe régen belebetegedett, tovább a realitásérzék teljes hiányával sok éve hiába küzdő Peterbond nevű alak továbbra is abban (is) vezeti le itt a fórumrovatokban a keserűségét, hogy pl. ebben a topikban is folyamatosan próbál hangulatot kelteni a magyar sportvezetés, és ezene belül főleg a teljes magyar futballközegen -  akit érdekel (és véletlenül van sok ideje), az nyugodtan visszalapozhatja ezt a topikot akár több évre is, ha szeretné elolvasni és megtudni, hányszor és hányféleképpen cáfoltuk meg az ócska, tendenciózus, enyhén szólva részrehajló és főleg, a fent említett sportbéli tényezőkkel szemben végtelenül rosszindulatú ömlengéseit.....jó szórakozást és előre szólok, hogy végtelenül szánalmas figuráról van szó...
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 07. 12. 18:35
rettentően unalmas már enek az globalo-amerikanista propagandának a felböfögése és ismételgetése a részetekről - miért?mert a 2. világháború óta a hülye is tudja: a nygahatlmak úgy értelmezhetik és vagy sérthetik meg a nemzetközi jogot és vagy 1-1 korábbi megállapodásukat, ahogy csak akarják!el lett ismételve xx alkalommal - de propagandisták vagytok, tehát nem veszitek figyelembe a tényeket, hisz nem azért vagytok itt - :tökmindegy ki mikor mit írt alá x évvel ezelőtt, mert a hírszerzés mindenütt dolgozik és világosan fel tudja mérni, mikor, mely ponttól sérül az adott ország legalapvetőbb nemzetbiztonsági érdeke!ez pedig szubjektív hogy mikortól érzed veszélybe a saját családod életét, mert az országogk esetében is így van.az usa a 2. világháború óta több tucatszor uyganúgy megsértette a nemzetközi jogot és beavatkozott más országok belügyeibe (Kuba, Panama, Grenada, Irak, Afganisztán, vietnami háború, stb. stb.), ahol és amikor az adott helyeken SEMMI  keresnivalója sem volt!ti szerecsétlen kistollnokok tök mindegy miylen rózsazsín emberjogi lószar dumát szoptok be az amerikai "demokráciaeyportőrök" hazugságaiból, ez a lényegen nem változtat!ha Ptyin háborús bűnös akkor GW Bush is az, a vietnami háborút végigvivő amerikai elnökök is aok voltka, sőt Izrael legalább 6-7 miniszterelnöke is mind az, hszen módszeresen és sorozatban sértették meg a közel-keleten élő százezrek emberi jogait és további százezrek haláláért felelősek, Tony Blairt is beleértve!az Usa pénzelte éveken át Bin Ladent is, és még sorolhatnánk!!az orosz nemzetbiztonsági vezetésnek joga volt úgy látni, hogy az országuk biztonságát nagy veszélyíben látják és épp annyi joguk volt így látni mint az amerikai vezetésnek, amikor Kubába akartak a szovjetek titokban nagyhatótávú rakétákat telepíteni, , nos tehát ideje lenne már befejezned ezt a süket propagandát, mert se alja, se teteje nincs az egésznek
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 06. 24. 21:58

önmaguk paródiáját írják itt azok a nyomorultak, akik most azon élvezkednek, hogy mi történt ma Oroszo-ban..
miközben Biden papa úgy köszönt el kb. egy hete egy népes nagyteremben a előadása végén a közönségtől hogy "God save the Queen" - a közönség legnagyobb megdöbbenésére hiszen egész más témáról volt szó tehát ismét a krónikus érelmeszesedéséről tett tanúságot ez a rakás szart sem érő távirányított elnökparódia - és gyors léptekkel megindult lefelé a pódiumról miközben két keze mutatóujjaival kifele nézve a színpad melett álló sleppre, menetirány majd hátrafelé mutatott azaz kérdezte tőlük, hogy "most melyik irányba kelle lejöjjek az emelvényről?"  minderről persze tv felvétel van, és ez az ócska elfekvőbe való szellemi nyomorék vezeti ma a világ legerősebb szuperhatalmát..........
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 06. 13. 18:28
tehát - ahogy már részben eddig is - az EU-val fizettetik majd meg továbbra is az ukrán fegyvert, lőszert stb. stb. 
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 06. 13. 18:26
"És - bárki is lesz Biden után az elnök - Európának nagyobb szerepet kell vállalnia az önvédelmében"
elvileg igen, de gyakorlatilag ebből semmi sem lesz - mert az Usa előbb lenyomja majd az EU bizottság torkán azt - és ez símán menni is fog - hogy az uniós költségvetésből, vagyis a mi pénzünkből adjon be még többet és még többet az ukrán állam lélegeztetőgépen tartásában!

friss hírek További hírek