Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Shortelek csütörtök, 11:44
________
________ csütörtök, 11:23
Előzmény: #200518  bigyula

Az ukránellenes plakáthegyek után több tiszteletet Magyarországnak :)
.
https://index.hu/belfold/2026/02/26/orban-viktor-miniszterelnok-nyilt-level-ukrajna-volodimir-zelenszkij-baratsag-koolajvezetek-blokad-energiaellatas/
.
a ruszkik érzik, hogy az árulójuk BUKTÀRA áll, már naponta kell valami nagy hazugsággal magára terelnie a figyelmet
ebbü Graz lesz megint
AJJJJAAJJJAJJJAJJJ
bigyula csütörtök, 11:00
Előzmény: #200517  dexter
A saját ügyeikről nincs központi narratíva, mivel azok meg sem történtek, hazugságok... :)
dexter csütörtök, 10:28
Előzmény: #200502  szieszta

"Aztán el kezdte mondani, hogy gyurcsányék szétprivatizálták az országot."

Ez valaki központi mantra lehetett, mert az én fideszes ismerősöm is ezzel jött pár napja.
És is ugyanazt írtam neki, hogy sem 98-ban, sem 2010-ben nem volt elszámoltatás, pedig a dagadt megígérte.
Sőt felhoztam, hogy a dagadték 98-után és 2010 után pl. milyen állami vagyonokat privatizáltak saját maguknak és itt megszakadt a szál, nem tudtak mit felhozni érvnek.
dexter csütörtök, 10:20
Előzmény: #200498  wgl

Jó ez az új lapos kérés, de ez is csak nekünk tűnik egyszerűnek a fotelból:
- a redditen írták, hogy sok kis faluban az önkori valamelyik fideszes talpnyalója ül be a választáson, aki nézi, hogy ki ment el, és esetleg feljegyezheti, ha valaki új lapot kért, vagy akár rá is kérdezhet, hogy miért kell neki új lap
- ok, direkt elrontod, de ha sokan várnak a szabad fülkére, akkor kijössz új lapért, bemegy valaki más, mert azt hiszi végeztél > állhatsz újra sorba. Sok idő lehet, macera.

Nyilván van több, más megoldás. Redditen írtak több más megoldást is, pl.:
- visszel egy átlátszó lapot, ráteszed a szavazólapra, behúzod az 'x'-et, lefényképez. Elteszed az átlátszó lapot, behúzod az igazi 'x'-et. De ez is macerás, vinned kell egy tlátszó lapot, ami lehet nincs is otthon, stb.

Az alkalmazás meg eleve elérhető a telefonról, amit úgyis elő kell venned, használni fogsz, mert fényképezned kell, utána csak 5 mp rátenni az x-et az alkalmazással, és kész. Persze érdemes előtte legalább 1x kipróbálni.
wgl csütörtök, 09:36
Előzmény: #200513  ________
Az kevés!
Börtönőrt!
Heisenberg
Heisenberg csütörtök, 09:23
Orbán úgy követel több tiszteletet Zelenszkijtől, hogy közben tele van plakátolva az ország hazug, Zelenszkij szidó, gunyolódó hazug plakátokkal.
Ezt az ellentmondást nyílván csak egy fityeszes agyhalott tudja értelmezni...
geza77
geza77 csütörtök, 09:00
Előzmény: #200509  wgl
Dehát milyÉrT küldenek Óda katÓnáKkaT???  
Ha azokat a létesítményeket támadás éri drónnal, mint az ukránoknál is -amit az oroszok támadtak, pl a köolajvezetéket, ahol pont egy ilyen orosz támadás miatt nem jön olaj azóta - akkor az oda vezényelt katonák megsérülhetnek, nem? Akkor azok nem mennek többé haza, ha ott meghalnak, nem? 
Abba bele sem merek gondolni, hogy orvbánék belemennének egy háborús védekezésbe, ahol magyar katonák halhatnak meg! 
Mi van, ha felvette a csokot és csak egy gyerek van eddig? Ha meghal a felesége fizetheti vissza büntetőkamatostul a hitelt, nem????
geza77
geza77 csütörtök, 08:56
wgl csütörtök, 08:52
Most hallom: veszélyes ez a katonai mozgósítás a energia védelemre mert választási bukáskor már nem kell összerántani és felfegyverezni a fegyveres erőket ez már megtörtént, sőt az országban szétszórva vannak létesítmények tehát a fegyveres erők más lefedik az országot. 
NEM SEMMI ROHADT ALJASSÁG OCSMÁNY VIGYOR ÉS A MAFFIA RÉSZÉRŐL!
szieszta csütörtök, 08:20
Előzmény: #200506  maxwax

Én ehhez nem nagyon értek, de éppen ezt csodálom, hogy a fidesz nem kampányol azzal, hogy sikerül erősíteniük a forintot.
Pedig mondhatnák, hogy most érik be a gazdaságpolitikájuk.
Vagy attól félnek, hogy a fagyi visszanyal és már nem büszkélkedhetnek a sok arannyal, mint értékmegőrző? :-)
Azt Győrben látom, hogy az üzletek kiürültek, eltűntek a szlovákiai autók a pláza parkolókból. Most megfordult a bevásárló turizmus, már facebook csoportok osztják meg, mit érdemes venni Szlovákiában.
A szlovákiai kauflandban már forinttal is lehet fizetni, az önkiszolgáló kasszáknál választható a magyar nyelv is.
Nekünk idegen a szlovák nyelv, de nem nagy tudomány megfejteni a szlovák szórólapot, ráadásul a határ mentén mindenhol magyarul is beszélnek.
https://leaflets.kaufland.com/sk-SK/SK_sk_KDZ_5420_SK09-LFT/view/flyer/page/1?Marketplace_Leaflet-Teaser_None_Leaflets:Current=
szieszta csütörtök, 07:49
Előzmény: #200504  user01

Csak az az érdekes, hogy a fideszesek meg nekem mondják, hogy agymosott vagyok. És már zúdítják rám a hír tévé baromságait.
És ne azt gondoljuk, hogy ezek az emberkék buta, tájékozatlan kocsmatöltetékek.
Az egyik ilyen ismerősöm három nyelvet beszélő, középrétegbe tartozó vállalkozó, akinek a fideszhez tényleg semmi köze. 
Neki ez a mellveregetős stílus tetszik, hogy majd  a magyarok megmutatják mindenkinek. Viktornak mindig igaza lett. Menetelünk a világuralom fele. Mindenkit legyőzünk.
Hiszen viktor mondja meg a világ urainak, trumpnak és putyinnak, mi az igazság. Mindenki az ő véleményére kíváncsi, őt akarják vezérüknek. Mert ő mindenkinél különb vezető, csak a nemzete érdekeit tartja szem előtt.
maxwax
maxwax csütörtök, 07:40
Vakmajom, alig egy órája posztolta:
"375: két és fél éves csúcsra erősödött a forint az euróval szemben arra a hírre, hogy 20 százalékponttal vezet az ellenzék az állampárttal szemben, és akár kétharmadot is kaphat, amivel sokkal könnyebben bonthatná le az autokratikus rendszert. Ezzel a jogállam helyreállítását, a jogállam hiánya miatt befagyasztott EU-támogatások, 20 mrd euró, a GDP 10%-a, hazahozatalát, és távlatilag az euró bevezetését, a mélyebb európai integrációt előre árazva. Magyarul a sokkal kisebb rendszerkockázatot, ebből is látszik, eddig milyen sokba került az állampolgároknak a kleptokrata autokrácia avagy maffiaállam rendszerfelára, amikor kiárazódik. 375-ben már benne van a bukása, mivel a piac egy 3-6 hónapra előre árazó gépezet, ott már megtörtént."
szieszta csütörtök, 07:36

A NER piramisába bekerülés, elég szépen megváltoztatja az embert. A vagyona növekedésével az önbizalom is növekszik. Ezek az emberkék rögtön tehetségesebbnek érzik magukat.
Az látszik lölön is, mikor meg van győződve róla, hogy csakis a tehetségének és kemény munkájának köszönheti felemelkedését.
Ismerősömmel ugyan ez van. Hosszú ideig elég jó fizetésből élt, aztán egy munkahely váltás után talált egy fideszes mentort, akivel közösen indultak a közpénz zsebbe tömésére. Indult a repülőrajt, minden évben szintet léptek. Az tény, hogy sokat dolgozik, de ez csak azért, mert futószalagon jönnek a lehetőségek.
Teljesen meg van győződve, hogy neki semmi köze a fideszhez,  a szorgalma és tehetségének köszönheti a felemelkedést. Mivel jó barátom, ne szólok semmit, de szívesen megkérdezném, hol volt ez a tehetség 20 évig?
Nem irigylem, mert tényleg sokat fut, dolgozik, lehet ezért nem érzi úgy, hogy a lehetőségeket a fidesz beteg rendszere biztosította  a repülőrajthoz.
user01
user01 csütörtök, 07:31
Előzmény: #200502  szieszta
Nem kell minden agymosottat felvilágosítani. Ők majd a maffiaperek alatt józanodnak ki és derül ki sokukról, hogy "én sohase vótam fideszes".
user01
user01 csütörtök, 07:29
Előzmény: #200500  geza77
Ó, lesz itt még olyan is, hogy MP Csádba akar magyar katonákat küldeni. Amit kizárólag o1g akadályozhat meg, mert ő soha, de soha... :)
szieszta csütörtök, 07:20
Előzmény: #200500  geza77

Ezt hiába írod le!
Az agymosott fideszesek rögtön rávágják, hazudsz.
Ahogy a jó ismerősöm is fejét rázva, idegesen mondta, hogy nem az az igazi programja a tiszának, ami hivatalosan megjelent, hanem amit a fidesz szerzett meg. Hiába mondtam neki, hogy bírósági döntés van róla, hogy az hazugság, mondja naív vagyok. 
Aztán el kezdte mondani, hogy gyurcsányék szétprivatizálták az országot.
Megint közbe szóltam, hogy akkor gyurcsányt miért nem ültették le, meg miért nem vették vissza az akkor ellopott vagyont,  a 2/3-ukkal. 
Itt megszűnt a tudomány.
Ezek a szegények azt hiszik, ha orbánt bírálom, akkor gyurcsányimádó vagyok.
Nem. Remélem megtalálják a módját, hogy mindenkit, aki szipolyozta  a rendszert, megbüntetnek. Legyen az lölö, meg közpénzen zsírleszívós romulusz. 
hellforceone csütörtök, 07:11
Előzmény: #200491  Istvan78
A magyar parlamenti döntés gyorsaságával pont az általad leirtak miatt természetesen óriási bajom van. Ezt még kell szüntetni. Amire rá akartam mutatni az az EU-s döntések felgyorsítása - talán nem volt elég tiszta ahogy fogalmaztam, bár szerintem igen. Jelenleg ugyanis az állandó gáncsoskodás, vétók blablabla borzalmasan lelassítja az EU-t, ami nagyon nem jó. Persze ezek az aljas senkiháziak meg állandóan arról beszélnek, hogy az EU lassú, teszetosza.... Hát hogyne lenne az, ha viktor mindig mindennek keresztbe tesz? Ha netán mégis ez a hazaáruló banda nyerne, akkor szerintem - és akkor nagyon remélem, hogy így is lenne -, jön a kétsebességes EU és Agyarország mehet a picsába! Elég volt már ebből, ez érvényes mindkét oldalra, a Fideszre, meg a túl puha EU-ra is.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek