Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
________
________ kedd, 10:58
Előzmény: #200236  rockmaster

pontosan
az üzemanyag ár marad annyi mint máshol Európában, csak a MOL-nak (és a NER-nek) marad pár milliárddal kevesebb a zsebben
na meg nem lesz köldökzsinór Oroszország felé, amivel zsarolni tudják a pityunkutyákat
.
M.o. meg majd küld a Barátság vezeték mellé embereket, akik örzik, nehogy megsérüljön a vezeték Ukrajnában :)
kivéve, ha jön egy rakéta ...
ngergo1985 kedd, 10:51
https://24.hu/belfold/2026/02/24/lazar-janos-hajduboszormeny-lazarinfo-szarhaziak/
Lázár szerint a bekiabálók szarháziak, de minden egyes korábbi bekiabáláson a kiabálókat automatikusan Tiszásoknak titulálta. Tehát Lázár szerint minden tiszás szarházi. Köszönjük, hogy a fél országot most kvázi leszarházizta. Nyilván számára a DK-s szavazó, és a Kutyás szavazó is szarházi! Szépen hergeli az ellenzéki érzelmű szavazókat, hogy végül április 12.-én elmenjenek leszavazni a tiszára. Szombaton családi esemény volt nálunk, van 3 ember a rokonságban, akik soha nem voltak még szavazni életükben (42 és 50,51 évesen), de most mind elmennek...kitalálható hogy kire fognak szavazni. NA ennyire hergelte fel a fidesz még a politikára eddig immunis szavazókat maguk ellen. Köszönjük.
rockmaster kedd, 10:49
Előzmény: #200234  ________
Komoly bajba kerül a magyar állam és a MOL, ha nem nyerészkedhetnek a ruszki olajon. Kezd az a kép kirajzolódni, hogy felső körökben sokan nagyot kaszálnak ezen, nem hiába a nyüszítés :)
bigyula kedd, 10:49
Előzmény: #200234  ________
Hűha! Csak nem megtámadják a fidesznyikek Ukrajnát, és megjavítják a vezetéket?
________
________ kedd, 10:45
Előzmény: #200233  dexter-atya
dexter-atya
dexter-atya kedd, 10:37
Olaj, vér és celebinvázió a Fidesz-kampányban: Gáspár family, The Schoberts, Jaber és a többiek
https://www.youtube.com/watch?v=WwsB3CLbYSI
wgl kedd, 10:35
Előzmény: #200231  pogacsa
Sőt. alá is írták, négyen!
pogacsa kedd, 10:29
Előzmény: #200230  Istvan78
Főleg ha fizetős AI generálja, akkor már exkluzív is!
Istvan78 kedd, 10:22
Előzmény: #200229  sasa44
Milyen könnyű "hiteles" információkhoz jutni!:)
sasa44 kedd, 09:50
Előzmény: #200217  Sehmet
Hehehehe....
Szóval már csak ez maradt neked is? 
Semmilyen tudományos értekezés, latin idézet, stb. , hanem az index beszámolója.
Ja és még exkluzív is. Emmá döfi! 
"Sikerült exkluzív információkat szereznünk arról a pénteki eligazításról, amit Magyar Péter tartott a Tisza Párt egyéni jelöltjeinek. A meghívottak nem vihették be mobiltelefonjaikat az eseményre, amiről több jelenlévő is beszámolt lapunknak, akik elmondták, a pártelnök nagyon pesszimistán beszélt, és mintha arra készítette volna föl a jelöltjeit, hogy a tetszetős kutatási eredmények ellenére kikaphat a Tisza az egyéni választókerületek többségében." .
Képzeld, nekem is sikerült exkluzív információkat szereznem arról a pénteki eligazításról, amit Orbán Viktor tartott a Fidesz egyéni jelöltjeinek. A meghívottak nem vihették be mobiltelefonjaikat az eseményre, amiről több jelenlévő is beszámolt, akik elmondták, a pártelnök nagyon pesszimistán beszélt, és mintha arra készítette volna föl a jelöltjeit, hogy a tetszetős kutatási eredmények ellenére kikaphat a Tiszától az egyéni választókerületek többségében.
Na ehhez mit szólsz?
user01
user01 kedd, 09:48
https://m.youtube.com/watch?v=DJGUDBPZjxE

O1G azt mondja, hogy a tisza vezet abban a oevk-ban, amit a fidesz 2022-ben 32%-os előnnyel, 60% fölötti eredménnyel nyert. 
Videó készült róla. 
Közben a kisebb községekben többen mennek ki a tisza egy rendezvényére, mint o1g városi beszédeire.
maxwax
maxwax kedd, 09:37
Előzmény: #200221  maxwax
Tudom, elfogult vagyok, de azért jó példának kellene lennie a városomnak mindazoknak, akik nem tudják még hogy kire szavazzanak vagy úgy gondolják, a fidesz nekik jobb - bár tudnám, miért!
Botka mszp-s  volt eleinte, de 10 éve már nincs mögötte párt, és mégis a város lakosai rendületlenül szavaznak rá. Miért? Mert "nem suttog a város" azaz nincsenek lopások, suskusok, lenyúlások, hanem a körülményekhez képest, folyamatos ellenszélben - brutális listám lenne a hátráltatásról - teszi a dolgát. Fejleszti a várost, élhetővé teszi, csak körül kell nézni és nem lopott, semmi brutális gazdagodás - nem véletlen, hogy nem találnak rajta fogást, hogy a fidesz sok-sok éve lemondott a városról. Mi, szegediek mutatjuk meg mindenkinek ebben az országban, hogy így is lehet, nem kell félni ezt a mocskos fideszt elzavarni, csak legyen az embereknek mersze hozzá és bízzanak benne, a jelenleginél nekik is sokkal de sokkal jobb lesz.
Nagyon közel van április 12, már csak mindössze 47 nap és ennek az országnak és lakosainak jobb napra kell ébrednie 2026. április 13-án egy olyanra, amikor tudjuk, többé nem orbán az ország miniszterelnöke és nem a fidesz nyerte a választást.
Vackoros kedd, 09:31
Vackoros kedd, 09:30
Előzmény: #200217  Sehmet

Ja, hogy a hazug lölö féle agymosott index jelentette meg:)) Legalább annyira hihető mint a hazug adócsomag amit már a bíróság is kimondta, hogy narancsos kamu. 
De, tény legyen mindenki óvatos, mindenki figyeljen mert rabló rohadékok mindent el fognak követni. Demokratikus választáson ESÉLYÜK MOSTANRA NINCS! 
Vackoros kedd, 09:23
Vackoros kedd, 09:22

https://www.youtube.com/watch?v=l5MuNp9sOLA
Lázár azt kapta amit megérdemelt. 
Vackoros kedd, 09:06

https://www.youtube.com/watch?v=R5o3Lwrbyak
Nagyon ász mint mindig:)
Végük van rablóéknak!
maxwax
maxwax kedd, 08:57
Előzmény: #200214  Heisenberg
Szó volt erről tegnap és ezért kérte MP, hogy győzzünk meg minden bizonytalant, hogy menjen el szavazni és húzzák be a Tiszát és jelöltjeit. Az én korosztályom gyerekeinek jó része már réges régen elhagyták az országot és bizony sok esetben a szülők követték őket, mikor rájöttek, már nincs, akik miatt itt élnének ebben az országban. Lassan nekem sincs már okom maradni, igy vastagon 60pluszosan.
Anno voltak orbánéknak polgári körei és így listái, kikre számíthatnak a voksoláskon, így tudták akár személyesen szavazásra bírni őket.
Én inehéz helyzetben vagyok, mert nekem csak egyetlen (!) fideszes ismerősöm van, a többiek mind ellenzékiek. Azt az egy embert és a családját viszont nem lehet eltántorítani. Hiszem, valóban a kisebb településeken élőket kell megszólítani és nem véletlen, hogy ezért jártak és járnak a Tisza önkéntesei ilyen helyeken - minden tiszteletem az övék.  Nem lehet egyszerű otthonokba bekopogtatni, állni egy-egy nyilvános helyen reggeltől estig.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek