ahelyett, hogy az olaj/gázbevételekböl csináltak volna mini Dubajt, beküldik a halálba az embereiket, szétbombáznak városokat, ölnek civileket, gyerekeket . csak mert az agresszor a történelemkönyvbe szeretne kerülni, mint hódító . a magyar miniszterelnök és társai pedig barátként tekintenek rájuk, a megtámadott Ukrajnára pedig ellenségként ha eddig nem is voltunk ellenségek, majd addig lesz szítva a feszültség, hogy a végén tényleg azok leszünk . legalja vagy viktor fiam, szégyent hoztál hazádra
Er a rohadt banda nemcsak szétlopta az országot és lerohasztott minden közszolgáltatást, de teljesen tönkre teszik a környezetet, az élővilágot, a vízeinket.
Helyes! Nem kell rettegésben tartani különösen az időseket, gyerekeket. A gyerekeknek ez sokkal rosszabb, mint a 18-as karikájú filmek. Ha ekkora a fenyegetettség, mi van az óvóhelyekkel, élelmiszer tartalékokkal, egészségügy felkészültségével (összeomlott)?
Megyek busszal a reptérre. Nézem ezeket a hihetetlenül primitív "Nem fizetünk", "Igenis" plakátokat - ki gondolta volna, hogy ilyen szintre süllyed ez a "Magyarország a bokréta rajta" ország kulturálisan, morálisan, politikailag :-((
No, akkor en most pár-órára beugrom az irodámba megbeszélni a feladatokat, ezért elnézést, ha azonnal nem feagálok! Nektek is ajánlanám a munka nevű tevékenységet kipróbalni, hisz - állítólag - még fiatalok vagytok! Többet hoz, mint a bérkommentelés! Persze, akinek nem inge, nem veszi magára! De Inge nem rossz! Jobb, mint a Márk! 😉
Az Eu átlag GDP növekedése is "csak" 1.6% volt ? Ember nekünk 0.3%!! Nem lefelé húztuk, inkább a szakadékba rántottuk mint Dugovics Titusz a törököt! Megint megy a cherry picking, keressünk egy olyan mutatót amivel úgy tűnik mintha nem lenne tetszhalott a magyar gazdaság. De még a hanyatló háborúpárti nyugat akiket elárasztott a migráncs áradat is képes volt egy hozzánk képest több mint ötszörös növekedésre! És milyen bázis alappal, amiről persze sosem beszéltek! Még egy hasonlattal élve, hátha így megérted, fikázni a szomszédos országok GDP alacsony mivoltát, olyan mint ha azt mondanám Usain Bolt 200 méteres idején tavaly csak 0,1 másodpercet javított, én meg 3 mp et, azaz én jobb futó vagyok mint Usain Bolt! Csak tavaly ő 20 mp alatt futotta én meg 40 fölött.
Én semmit! De ti, akik ugyanazok vagytok, mint akik Medgyessyt és Gyurcsányt támogattátok, toltátok a szekerüket, nekik szakértősködtetek, 2008-ban majdnem allamcsődbe vittétek az országot!
Biztos neres szállodába ment toszni MP? "Íme AZ apartman Maradjunk Gödnél.
Budapesten van, az üzemeltetője a NERtől milliárdokat kapó Hídépítő
cégcsoportnál van. Persze ez nem jelenti azt, hogy a cégnek bármi köze
lenne az egészhez. Ha tényleg volt kamera, akkor azt a plafonba szerelték, ami szerintem (!) azt mutatja, hogy nem amatőrök csinálták. Még mindig nincs videó. Én nem hiszek abban, hogy elengedték, inkább arra tippelek, hogy mérik az első reakciókat. Maradjunk Gödnél. " https://www.facebook.com/photo/?fbid=1471904821613250&set=a.275116474625430
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!