Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
user01
user01 2026. 02. 03. 12:07
Előzmény: #198475  Sehmet
Az úgy megvan, hogy a fideszes többség majd minden jogot elvont a polgármestertől, és a fideszes gittegyletekhez rendelt?

A győri polgármester egy maffiára hívta fel a figyelmet. Akik minden konkrét kérdésre csak terelnek. Terelnek. Terelnek. 

De nemsokára jönnek a maffiaperek....
user01
user01 2026. 02. 03. 12:04
Előzmény: #198476  Sehmet
Elhatárolódott Lázártól? Odament a cigányokhoz, és a szemükbe mondta, hogy nem csak szaros budik takarítására tartja alkalmasnak őket a fidesz? És még videót is csinált róla?
bigyula 2026. 02. 03. 12:03
Előzmény: #198475  Sehmet
"1. sz. melléklete szerint a polgármesternél vannak az ellenőrzési feladatok és a cég vezetője feletti munkáltatói jogok, a közgyűlés azt át sem ruházhatja."
.
Akkor Te most azt állítod, hogy amikor a polgármester kérte a cégektől a betekintést a könyvelésbe, akkor a cégek vezetői törvénytelenül megtagadták ezt?
user01
user01 2026. 02. 03. 12:02
Előzmény: #198465  Sehmet
https://www.reddit.com/r/hungary/s/L98HG1boWu

Na, megszólalt még egy fideszes cigány.
"Lefejezés"... Ja, tudom, nincs róla jogerős ítélet, szóval addig nem tudod értelmezni....
Sehmet
Sehmet 2026. 02. 03. 12:00
Előzmény: #198474  user01
Egyiket sem, legfeljebb te nem érted, vagy szándékosan félremagyarázod! 
Sehmet
Sehmet 2026. 02. 03. 11:59
Előzmény: #198463  dexter

A győri polgármester tévedésben van! A bizottságok semmit nem irányítanak, alig van olyan, kisebb súlyú ügy, amiben döntést hozhatnak! Minden a közgyűlés és a polgármester hatáskörében, valamint az adott cég felügyelő bizottságának a kezében van. De a hozzászólás közben ránéztem az új hírekre és láttam, hogy az érintett cég részletesen, bizonyítékokkal cáfolja a polgármestert, ezért a polgármesternek kellene lemondania, mert ilyen kóklerra a város nem bízhatja további sorsát!
.
A felügyelő bizottságot egyhangúlag választották meg, megnéztem a honlapon lévő jegyzőkönyvet, és abban nemcsak fideszesek vannak, azonban semmi nem ír arról, hogy bármelyik Fb. tag szabálytalanságot jelzett volna. 
.
Szerintem a polgármester vagy nagyot akart mondani és egy új választást kiírni, vagy fogalma sincs semmiről. 1,7 milliárd forint ilyen rövid idő alatt nem tűnhet el nyom nélkül! Az vagy egy idióta, vagy fogalma sincs arról, hogy mi történt annak, aki ilyent állít! Pénztárból kivenni ennyit nem lehet, egyébként oda két aláíró kell, az egyik engedélyezi, a másik ellenjegyzi. Ennyi pénz kb. az eredmény és a tőketartalékban lehet, de nem gondolnám, hogy azokban hagynának dekkolni ennyi pénzt, amikor diszkont kincstárjegybe befektetve tavaly minimum 100 milliós bevételt hozott volna a "pénzügyi tevékenység eredménye" rovaton. .
Akkor amit én először ezzel kapcsolatban kiemelnék - a polgármester szakember általi megvizsgálása után:.
A győri közgyűlés hatáskörében vannak a tulajdonosi jogok, azt nem ruházta át.
.
SZMSZ-ének 1. sz. melléklete szerint a polgármesternél vannak az ellenőrzési feladatok és a cég vezetője feletti munkáltatói jogok, a közgyűlés azt át sem ruházhatja. 
.
A győri önkormányzat SZMSZ 2. sz. mellékletének 1.2. pontja szerint "A bizottság terjeszti a Közgyűlés elé a hitel felvételéről szóló, a pénzügyi-gazdasági ellenőrzés tapasztalatairól szóló, valamint Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 120. § (1) bekezdésében meghatározott esetekben kötelezően végzendő és egyedi döntése alapján végzett ellenőrzés eredményéről szóló előterjesztéseket.". 
A győri önkormányzat SZMSZ-ének 2. sz. melléklete 2.1 és 2.2 pontja szerint a Városstratégiai Bizottságnak semmilyen közvetlen befolyása sincs egyik cégre sem!
.
Szerintem rövid időn belül kiderül, hogy a polgármester kamuzik, balhét akar, vagy gond van a beszámítási képességével! Ezek alternatívák a jelenlegi helyzet és a kommunikációjának interpretációjával kapcsolatban!
.
És akkor nézzük meg, mit nyilatkozott erről a Győr-szol pár perccel ezelőtt! Szerintük nem tűnt el egy fillér sem, csak a polgármesternek fogalma sincs semmiről! Ez lehet a legnagyobb baj, amire a győrieknek oda kellene figyelni!
.
"Itt a bizonyíték a 2,1 mrd Ft-os lakáskassza összegéről – minden pénz megvan, egy forint sem hiányzik belőle 
.
A közvélemény félrevezetése helyett indokolt lenne a szerződés tényleges tartalmáról beszélni. A riogatás nem pótolja a tényeket, így társaságunk a tisztánlátás érdekében reagál a polgármester szakmaiságot nélkülöző, vélhetően politikai indíttatású támadására. Közérthetően: a polgármester által megfogalmazott vádakkal szemben a Győr-Szol Zrt. az ingatlankezelésről szóló megbízási és vállalkozási szerződésben megfogalmazottakat pénzügyileg és szakmailag is maradéktalanul teljesíti.
.
A szerződés, amelyről szó van, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és a GYŐR-SZOL Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. között 2018. május 7-én létrejött Megbízási és Vállalkozási Szerződés. Ez egyértelműen rögzíti a bérleti díjak kezelésének és elszámolásának szabályait. 
.
A szerződés nem írja elő elkülönített bankszámla vagy bankbetét fenntartását, kizárólag elkülönített nyilvántartást és havi, teljes körű, főkönyvi elszámolási kötelezettséget, amit eddig Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata nem kifogásolt egyszer sem. A szerződés 5.8. pontja alapján a Megbízó és Megbízott közötti ingatlankezeléssel kapcsolatos bevételek és kiadások elszámolása pénzmozgás nélkül történik. 
.
Összefoglalva: 
✔ nem sérült a szerződési kötelezettség,
✔ nem áll fenn szabálytalanság.
✔ az ingatlanokkal kapcsolatos feladatellátásra biztosított a pénzügyi fedezet"
.
https://ugytudjuk.hu/cikk/2026-02-03_a-gyor-szol-szerint-nem-tunt-el-1-milliard-700-millio-forint
user01
user01 2026. 02. 03. 11:59
Most ezzel azt akarod mondani, hogy Pócs szerint is csak szaros budik takarítására jók a cigányok? Vagy elhatárolódott Lázártól?
geza77
geza77 2026. 02. 03. 11:55
Szegény büdös bohgár is így járt, de szerintem az ereszes jóska kergette és direkt csúszott el, nehogy ne érje utol! Mert bzi ő is , éééteeedd ???
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0Zb9wUpEfymA5kNqTZZvxQf4FyLM3kKYxodYCvEQz4P8PighapHRNuVfD5ofS8TqKl&id=61558256940072
geza77
geza77 2026. 02. 03. 11:52

szegény fickó úgy megverték, hogy a jó lábát kíméli a mankóval :D
https://imgur.com/a/umjqjiS
nem vagyok benne biztos, hogy tiszás tette, szerintem inkább 2 fo$rintért megvehető joBBoldali kubatov hadsereges "értelmiségi " tehette!!!!
Így kellene, így lehetne sajnálni nagyon és élethűbb lenne. Még a látogató mind2 lába is legyen bekötve! 
https://imgur.com/a/sIXByqf
Haldir1 2026. 02. 03. 11:42
Megkérdezted már Pöcs Jancsi haverodat, hogy miért dugott egy cigány honfitársunkat be a kemencébe? Vagy hogy mennyire látta érett dinnyének annak tinédzser lánynak a melleit, akinek részegen ilyen megjegyzést tett? Ja, és ha beszélsz vele, mond már meg neki, hogy ne cserélgessék már szegény "megvert" srác a rögzítést egyszer a jobb majd a bal lábán, mert így senki sem fogja elhinni, hogy a tiszások megverték. :)  Továbbra is hazugságokat irogatsz minden nap!
bullrider 2026. 02. 03. 11:14
Előzmény: #198464  ________
Nekem az a tippem, hogy már augusztusban, Alaszkában is csak annyit mondott a Putler a Trumplinak, hogy ki fogja adni a videókat a pedo bulikról, ha a nem áll félre az útjából.
wgl 2026. 02. 03. 11:12
https://telex.hu/belfold/2026/02/03/szolo-utca-tanuvallomas-altalanos-iskola
Szőlő utcai ügy: A 444 megszerzett egy tanúvallomást, amiben egy nem intézetis lány állítja, hogy Juhász Péter Pál szexuálisan bántalmazta
bullrider 2026. 02. 03. 11:12
Ez itt egy gazdasági oldal, szerintem a puruttya 1 bites lejárató f@szságokat ne told ide be!
bullrider 2026. 02. 03. 11:11
Ez az a Pócs János, aki kitötmött Magyar Péter figurával éli a nemi életét?
Ennek  beteg f@sznak el lehet még hinni bármit is?
Ezek azok a bizonyos konzervatív értékek?
bullrider 2026. 02. 03. 11:06
Előzmény: #198456  bigyula
Sehmet
Sehmet 2026. 02. 03. 11:05

Éljen a szeretetország tiszás módra"! Vagy úgy inkább ne!
.
"A megvert férfi leplezte le, hogy a Tisza Párt megbízásából mentek roma bűnözők a Lázárinfóra balhézni. Rácz Richárd fél az újabb támadásoktól.Megtámadták és megverték azt az informátort, aki Pócs János országgyűlési képviselőnek elmondta, hogy a Lázárinfót tiszások által fizetett provokátorok zavarták meg. R. Richárdra ezt követően támadtak rá, az elkövetők a Tisza Pártos Csík Miklós és családtagjai voltak."

.

Megszólalt a tiszások által megvert cigány férfi
________
________ 2026. 02. 03. 10:56
Előzmény: #198457  geza77

ezzel zsarolták trumlit is ezer évig, gondolom a ruszkik is
elökerült volna még jópár videó is, ha csak nem ölik meg Epsteint a börtönben
dexter 2026. 02. 03. 10:55
Előzmény: #198462  kugel624
Bár győrieket a borkaizás sem zavarta, azért remélem a közel 2MrdFt-os fideszes sikkasztás már kiveri náluk is a biztosítékot.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek