Na,egy ilyen húzás mondjuk odaverne,tényleg. 1.Akarja e ön, hogy a nemzet kirablóit elszámoltassuk? 2.Akarja e Ön, hogy a megafon,dpk,hk és egyéb,közpénzen kitartott kormányszócsövekkel ledolgoztassuk cserébe annak megfelelően,amennyi közpenzzel ki lettek tömve a meta-tiktok..stb platforomokon (nyilvános adatok vannak,beazonosíthatóak simán) -.....és lehetne sorolni naphosszat,gyanítom, a posta napokig le lenne terhelve.
Szerintem MP még az elszámoltatás előtt egy nemzeti konzultációval is meg fogja ezt kérdezni, az mekkora trollkodás lesz, főleg, hogy ezt rekordszámú ember fogja visszaküldeni. És mindezt hangosan hirdetve, hogy tizedannyiba került, mint Orbán idején. A nemzeti konzultációt meg kell tartani, hiszen oly sok embernek számít, hogy elküldheti a véleményét.
Hát azért emlékezzünk, hogy be volt ígérve egy Gyurcsány elszámoltatás is,aztán mi lett belőle. Nyílván életemben nem szavaznéj a fideszre,de kellően megfontolt vagyok a tiszával is. Az viszont nem is kérdés, hogy hova kell szavazni. Utána kezdődnek az izgalmak majd.
Akik a köztv-ben, vagy propagandistaként hozzájárultak ehhez a rendszerhez és folyamatosan hazudtak, azokat kirúgnám, és ha rajtam múlna, akkor máv szaros wc takarításnál jobb munkát nem kaphatnának.
Takáts Tamás, Magyar Péter díjas magyar rock- és blues énekes. :D Nyomorult szarházi M1 propagandisták a sok hazudozás közben már Magyar Péterrel álmodnak. MTVA-ban nagytakarítás kell a választás után, az összes műsorvezetőt kivágni, mint a macskát.
" a fidesz burkoltan át akarja adni a forró krumplit" Nem hiszem. MP tudja, hogy a jelenlegi fidess csűrhét el kell számoltatnia, különben a mögötte lévő szavazóbázis jó részét elveszíti. És ezt tudja a fidess is, és azt is tudják, ha elszámoltatás lesz, akkor sokan el lesznek ítélve.
Nekem azért egy 5%-os tippem lenne arra, hogy a fidesz burkoltan át akarja adni a forró krumplit,mert ami itt áprilisban jön,az kemény lesz...tökmindegy ,ki lesz,megszorítások kellenek,mert ezek a gyökerek szétosztogattak és loptak mindent. Azt hiszem, keserves kijózanodás jön a "repülőrajt" valódi jelentésével kapcsolatban.
Úgy látszik, hogy lázár után már orbán is a tisza szekerét tolja. Ezek után kíváncsi vagyok, hogy a romák mennyien fognak szavazni a fideszre? Mi az erősebb? 10kg krumpli, vagy ha roma megmondóemberek és vajdák a fidesz elleni szavazásra szólítanak fel?
Ez azét van, mert azt látják, hogy a Tisza párt megállíthatatlan, onnan már nem tudnak szavazatokat visszahozni, így marad a Mi hazánk szavazóinak lenyúlása.
Orbán azt mondja "magyar családok 100 ezrei kerültek volna fizetésképtelen helyzetbe, ha a kormány nem engedi el a januári rezsikötség 30%-t." Tehát 16 év kormányzás után több 100 ezer családnak gondot okozna egy egyszeri, januári 10-15 ezer Ft plusz kiadás. Ez megint egy jó nagy öngól. Ennél nagyobb beismerés nem is kell azzal kapcsolatban, hogy az országot az EU legszegényebb országává tették.
Sakk-matt, ha tényleg bűnözök, akkor miért is nincsenek jogerősen elitéve? Ha meg nem azok, akkor megint hazudozott ahogy szokott. Tehát itthon semmi sem működik. Jaa ezt amúgy is tudtuk.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!