Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
feketemelos
feketemelos 2025. 09. 01. 16:34
stansmith
stansmith 2025. 09. 01. 15:08
Előzmény: #183837  sityaki
Segíthetne, de a hétfő sajnos a legdurvább nap a portásfülkében. :( 
bigyula 2025. 09. 01. 14:57
Előzmény: #183836  Fsociety
orbánc/a fityesz programja: "ha nem mi nyerünk, akkor sokkal rosszabb lesz. mindenki rosszabb nálunk."
.
Ez persze elismerése annak, hogy ők sem túl jók, mert akkor az eredményeikkel dicsekednének, nem riogatnának...
sityaki 2025. 09. 01. 14:27
Előzmény: #183825  krida
Ezek szerint nem sikerült elolvasnod... Vagy igen, de nem tudsz hozzászólni. Pedig a másik feled, Sehmet, segíthetne...
Fsociety
Fsociety 2025. 09. 01. 12:36
Akkor Holgyeim es Uraim,megallapithatjuk,hogy a fidesznek a lejaratason es felelemkeltesen kivul 26ra EZUTTAL SINCS semmilyen valasztasi programja! Koszonjuk Krida,jovore var a Prájd teged is! 
andras-80 2025. 09. 01. 12:30
Előzmény: #183834  bronz
Már hónapokkal ezelőtt megvan a menetrend. Ha nyer a fidesz, semmi nem lesz, el lesz sikálva. Ha veszítenek, akkor pár kisebb ember lesz odadobva. Olyanok, akiknek az aláírása ott van dokumentumokon, de befolyásuk alig van. 
bronz 2025. 09. 01. 12:26
Előzmény: #183829  szieszta
Kérdezném a Pedofidesz szimpatizánsokat és propagandistákat, hogy Matolcsy família miért nincs még lecsukva?
offshort
offshort 2025. 09. 01. 12:25
Előzmény: #183816  krida
jaja...... 
mert a avh-s suverénhivatal nem cenzúra! .... értjük a logikádat :)) 
shifer meg már pár éve fideszes seggnyaló, a demokrácia elárulója, de sebaj!
________
________ 2025. 09. 01. 12:20
Előzmény: #183830  ________

Legyen végre béke!!!
- lépjünk ki a NATO-ból
- lépjünk ki az EU-ból
- Ukrajna adja fel mindenét
- töröljenek el minden szankciót
- vissza az elkobzott ruszki vagyonokat
- bármit, csak legyen végre béke
legalábbis a ruszki agresszor, és a hangosan ugató kutyái szerint...
.
https://mfor.hu/cikkek/kulpolitika/putyin-addig-nem-lesz-beke-amig-nem-rendezik-a-nato-keleti-boviteset.html
szieszta 2025. 09. 01. 12:16
Előzmény: #183827  bronz
A normálisoknál igen, de van egy csomó fideszcsicska is.
________
________ 2025. 09. 01. 12:16
Előzmény: #183824  krida
álliberálisként jövöre felteszed a Liberót, ha a Tisza elsöpri a velejéig korrupt maffiakormányt
szieszta 2025. 09. 01. 12:14

Mondtam én, hogy csak idő kérdése, hogy a matolcsi klán rablása elérje az 1000 milliárdot
https://24.hu/fn/gazdasag/2025/09/01/matolcsy-adam-80-milliard-forint-magantokealap-kozpenz/
A legjobb biznisz, a MNB megvesz és rohadtul drágán felújít egy épületet, aztán eladja matolcsinak, aki lölö hitelből veszi meg,  aztán a MNB bérbe veszi úgy, hogy 5 év alatt kifizeti a teljes összeget.
Mintha   a mártait látnám , csak ott még egy csavar van az egészben, hogy végül lölö újítja fel, csillagászati árakon.
joe001
joe001 2025. 09. 01. 12:07
bronz 2025. 09. 01. 11:37
Orbán mikor mond le?
Hadházy újabb Hatvanpuszta anyaga is kiveri a biztosítékot minden normálisan gondolkodó embernél.
signal2
signal2 2025. 09. 01. 11:27
Előzmény: #183824  krida
èrdekes, hogy megint nekiállsz itt hazudozni rólam. Soha nem írtam vagy céloztam arra, hogy nem hiszek a korlátokban. A közös szabályok a társadalmi együttélés alapjai.Söt, állításodda lellentétben én mindig azt képviseltem, hogy az államnak a lehetö legnagyobb verseny feltételeit kell megteremteni, de azt vaskézzel be kell tartatnia. Ezekhez mind szabályok és korlátok kellenek.
Az másik embernek valók árokozás esetén pedig nulla a tolerancia. Addig dönthetsz, cselekedhetsz szabadon, amíg az másik embernek nem okoz kárt.
krida
krida 2025. 09. 01. 11:17
Előzmény: #183823  dexter
... és mindez a felcsúti birtokon! :)
krida
krida 2025. 09. 01. 11:13
Előzmény: #183819  signal2
érdekes, hogy itt próbálsz korlátokat felállítani a liberális gondolkodásnak, egyéb esetekben viszont nem hiszel a korlátokban. 
dexter 2025. 09. 01. 11:08
Hadházy Ékos FB. Új infókat osztott meg puszaversailles-ről. Manapság milyen érdekesek ezek a mezőgazdasági tanyák.

MEGSZEREZTEM HATVANPUSZTA KÉT NAGYOBB ÉPÜLETÉNEK ÉS A MÉLYGARÁZSOK TERVRAJZAIT. 
   Először a "VENDÉGHÁZNAK", vagy "Nyugati Szárnynak" nevezett épület földszintjének és emeletének alaprajzát mutatom meg. Ez a kastélyépület az egyik lerombolt, műemlék birkaistálló helyén áll. Ez az a szárny, amely az energiahatékonysági igazolás szerint is lakóépület... 
  Nos, mezőgazdasági üzem nincs, de van:
-10 DB KOMPLETT LAKÁS, mindegyikben több szoba (vannak olyanok, amelyikben négy is), konyha, wc, fürdőszoba. A luxusapartmanok 35- 80 négyzetméteresek. Négy közülük KÉTSZINTES. (Arról, hogy miért nevezhetőek luxusapartmannak, későbbi posztban mutatok fotókat)
-KÉT LIFT, HÁROM LÉPCSŐHÁZ (plusz négy kétszintes lakás külön, saját lépcsőt kapott)
-A földszinten 190 négyzetméteres  ÉTKEZŐ (kandallóval), és egy 140 négyzetméteres TÁRSALGÓ
-Az emeleten egy 160 nm ÉS  90 nm DOHÁNYZÓSZOBA/KLUBSZOBA (!) megjelölésű helyiség...
-A földszinten van egy TIZENEGYEDIK, ÉTTERMI KAPACITÁSÚ KONYHA is: MAGA A KONYHA "CSAK" 40 NÉGYZETMÉTERES, de van hozzá küön HŰTŐTÉR, ITALRAKTÁR, SZÁRAZÁRÚ RAKTÁR, FOGYÓESZKÖZ RAKTÁR, ZÖLDSÉG ELŐKÉSZÍTŐ , HÚS ELŐKÉSZÍTŐ , FEHÉR ÉS FEKETE MOSOGATÓ. A pinceszinten KÜLÖN STEAK ELŐKÉSZÍTŐ helyiség is van... A 10 lakás közül a  legkisebbe közvetlenül a konyhából lehet külön lépcsővel felmenni. Az építőmunkások szerint ez a SÉF LAKÁSA (!).
-van egy külön, 10 négyzetméteres SÖNTÉS (kocsma)  is
-25 nm GARDRÓB, 80 nm RAKTÁR, MOSÓKONYHA ÉS TISZTARUHA RAKTÁR
-Ugyan mind a 10 lakásban van mosdó és wc, TÖBB KÖZÖSSÉGI FÉRFI/NŐI MOSDÓ és ZUHANYZÓ is (talán ez utóbbi a legkevésbé értelmezhető) 
    Ha egy mondatban össze kellene foglalni: HA EZ EGY MEZŐGAZDASÁGI ÜZEM, AKKOR ÉN MEG A RÓMAI PÁPA VAGYOK. Ahogy jeleztem, egyes helyiségekről vannak fényképeim és videóim is, ezeket külön posztban meg fogom mutatni. De addig kérem, higgyék el: enyhén szólva nem az olcsóságra törekedtek...
    Néhány gyakorlati tudnivaló a rajzokról:
-A mellékelt rajzok többségét a hozzám eljutott  tervek alapján rajzolta át kérésemre egy építész. A megszerzett, többféle részletességű tervrajzot egységes, jól értelmezhető formában szerkesztette meg. Az eredeti rajzokat  a források védelme miatt nem teszem közzé, de néhány részletet az eredeti tervekből kiemelve, azokból a feliratok, jelzések többségét eltávolítva szintén mellékelek. 
-bár az eredeti helyszínrajzok a minőségük, feliratozásuk alapján önmagában is meggyőzőek voltak, az, hogy ott jártam és néhány ablakon benézhettem, igazolja a tervek hitelességét. Szintén alátámasztják ezt a már bemutatott, több forrásból kapott képek a bazi nagy kandallós ebédlőről és társalgóról, valamint a későbbi poszban közzétett képek, videók.
-Az átrajzolt terveken is meghagytam az általam kapott dokumentumokon látható külső nyílászárókat. Ezek viszont már nem a mostani állapotot tükrözik: a légifelvételek alapján valamikor 2021 közepén ugyanis az addigra már beépített földszinti ajtók, ablakok egy részét kiszedték és nagyobb, félköríves, kétszárnyú üvegajtókat építettek be. (Korábban a HVG is beszámolt róla, de nekem is több forrás megerősítette, hogy gyakran előfordult, hogy Orbánék már teljesen kész munkákat csináltattak újra, mert nem tetszett a végeredmény.) Így persze még kevésbé hasonlít az épület az eredeti műemlék birkaistállókra, de ez egyrészt ugye az újgazdag megrendelőt nem érdekli. Másrészt már eredetileg sem hasonlított az épület az istállóra azon kívül, higy "L" alakú és egy bazi nagy, fehér épület. Az nagy kérdés, hogy ezt a terveken átvezették-e a változást: úgy tűnik, hogy nem...Erről majd egyszer posztolok külön is. 
    Jó böngészést kívánok! Holnap a könyvtárról fogok az eddigieknél újabb fotókat bemutatni, mert arról nem kaptam terveket- de a fotó önmagáért beszél. A rajzok bemutatását várhatóan szerdán a mélygarázs és a "Műhelylak" alatti pincékkel, majd csütörtökön magával a "Műhelylakkal" folytatom majd. Azután térünk át a benti képekre. Előzetesen annyit tudok elmondani, hogy ugyan az általam látott vécék nem aranyból vannak, de mondhatni, majdnem:  a beépített anyagok az átlagos árszínvonal sokszorosát képviselik.
________
________ 2025. 09. 01. 11:03
Előzmény: #183821  sityaki
sityaki 2025. 09. 01. 10:54
Előzmény: #183812  krida
Sikerült már elolvasni és értelmezni a nagy összefüggések látójának? :
kiszamolo.hu/repulorajttal-bele-a-foldbe/

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók