Mi a fenének írogatsz, ha nyaralsz és éppen valahol vacsorázol? Nem akarom tudni, hogy ki a fene vagy, de az biztos, nem ebbe a világba, nem ebbe az országba, nem ebbe a közösségbe való vagy és rohadtul nem vallásos. Nem magyarázom, miért írom ezt, mert nem értenéd és még fontosnak tartanád magad, pedig nem vagy az. . Éld az életed bárhol a világban, csak ne árts azoknak, akik körülötted élnek és ne mérgezd az életüket, mert a megnyilvánulásaid alapján nem lehet jó veled élni.
most vamiért nem értem a hsz-ed, de vlmit félreértelmezhettem. viszont oké, h fontos a szabad véleményilvánítás, amibe most belekapaszkodott a pride, de tényleg egy tüntetést se ér meg lölö1400mrd, mato500mrd, és tibipista 200mrd lopása? és sajnos itt a forumon is ugy látom h a nagy többség simán beletörődne!
Egyébként igen, ez valahol szomorú. Pedig Hadházy egymaga többet tesz, mint az összes többi együttvéve. Még ha nem is értenek egyet mindenben Magyarral, remélem, hogy kap szerepet a Tisza kormányban.
Pontosan, ez ma nemcsak a Prideról szólt, hanem egy tüntetés a Fidesz-KDNP pedofilmosdatók ellen. Nováknak és Toroczkainak is gratulálok, mehetnek a Jobbik után a politikai szemétdombra.
Néha azt kívánom bár Kari Geri is dolgozna... de nem, állandóan a hüpyeségen jár az esze. Ha valaki hozzám hasonlóan megszokja a kemény munkát, szülei, nagyszülei által, sokkal egészségesebb lesz az élethez/munkához való hozzáállása, s nem lesz vevő a kor baromságaira...
mondjuk a másik oldalról nézve, érdekes h egy homokfesztiválra ennyi ember összegyül, egy Hadhazy féle fideszestolvaj ellenes demonstracióra meg pár száz! . döbbenet a magyar mentalitás, ennyi a tartásunk, sajnos!
szerintem sehogy se fogják magyarázni. az m1-en meg se mutatják, nehogy az azt néző gyerekek fejlődésében zavar támadhasson. esetleg elmondják, hogy nagyjából ezer felvonuló volt, oszt jónapot.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!