Budapest éppen az a település, ahol bárhogyan machinálnak a választókerületekkel, úgyis az ellenzék nyer. Majd meglátod! Lehet az egyszerű, érthető, valamint sulykoló stílust bárminek nevezni, de akkor nézz egy kicsi köról, ezt Magyar Péter übereli is demagógiával, populizmussal és felelőtlen ígéretekkel. Persze az is lehet, hogy ez a jelenség, messiással az élen, Rogán-projekt, de nem tudhatjuk, mi főként nem.
És te tudod? Megkérhetnélek, hogy definiáld? Akkor megkérlek, de pontosan, nem blablázva úgy, ahogyan azt a politikatudományok kurzuson tanítják mondjuk a Columbia Universityn New Yorkban! :)
Kivéve, ha mondjuk pont nem ront,hanem Budapestet kicsit jobban fel kell osztani, mert kimérhető, hol laknak a szavazóik. Nem mondtam, hogy a fidesz találta fel, a propaganda stílusuk is goebbels-i és orosz.
Szeretném neked elmagyarázni, hogy a bíróságokat nem lehet leuralni, mert az én ismereteim szerint a bírák döntő többsége baloldali érzelmű, a jogi karok is ebbe az irányba tolják a hallgatókat. Egy bírósági vezető csak annyit tehet egy ügyben, hogy kiszignálja valamelyik bíróra/tanácsra az ügyet, onnantól kezdve semmilyen beleszólása nincs a tartalomba, legfeljebb abba, ha a bíró súlyos eljárási hibát vét, ami nem tartalmi, hanem formai hiba (határidők be nem tartása, stb.) De ahogyan én tapasztaltam, a bírák egy ügy tárgyalásakor nagyrészt jogászként viselkednek, járnak el és hoznak ítéletet, csak nagyon ritka esetben viszi el őket a politikai identitásuk, de azt másodfokon még lehet korrigálni, ha tényállásbeli vagy jogi "tévedéseik" vannak. Nekünk is vannak tiszás, DK-s, MSZP-s, stb. ügyfeleink, mint ahogyan Magyar Gyuri bátyánknak és Zamecsniknek is fideszesek. Sokszor - megbízás esetén - helyettesként járunk el, ha akadályoztatva vannak a tárgyaláson történő megjelenésben, innen - is - tudom.
Ne hazudozz, én ilyent nem írtam! És ezt folyamatosan csinálod és nem tudom, hogy értelmezési zavaraid vannak vagy szándékosan félremagyarázod, amit írtam! Egyik sajnálatos, a másik etikátlan. De én - jóindulatúan - az elsőre tippelnék.
Mi történt? Ekkora a baj, hogy ennyire megszaporodtak a fideszesek ebben a topikban? Ez csak egyet jelent, vesztüket érzik a fideszesek/neresek. Hurrá!
Mondom, a fidesz nevü bünszervezet a nyílt hatalommal való visszaéléstöl, jogszabálysértésektöl sem riad vissza, ha valaki ki kell csinálni: "A fővárosi kormányhivatal jogszabálysértő módon járt el, ezért Fővárosi Törvényszék visszamenőlegesen megsemmisítette azt a két határozatot, amivel tavaly, pár nappal az iskolakezdés előtt törölték a nyilvántartásból a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) által fenntartott két Wesley iskolát."
es az neked nem volt erdekes hogy a fidesz atszabta a valaszto korzeteket hogy neki feleljen meg? Erdekes hoyg ezzel nem foglalkozol xD Annyira benak es butak vagytok de komolyan , mindgi nevetnem kell ha valamelyikotok megszolal foleg Sehmet xD
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!