Ha BÁRKINEK -jelen esetben Hadházynak- tudomása van BÁRKINEK a részéről elkövetett törvénytelenségről.akkor ne jatsza a Fontosfontos Politikus szerepét,hanem jelentse fel az illetőt. Különben csak sz@rkeverés a dolog... Ennyi (de még ennyit sem érdemelt volna....).
na ez a romolusz és rémusz-vaze akkor mi van a tiszában mégis orbán 2?vagy tényleg szinház az egész háttérhatalom mmeg röhög a markába mert ök a rendetzők? undoritó moscskos állatok.
Hány százalékos győzelemtől, 51 vagy 67? És milyen összeghatárig? . Hadházy: "Aki szerint mégis hallgatnom kellett volna a kamu szerződésekről, az kérem, hogy a kommentben írjon le két számot: hány százalékos támogatottságtól és hány milliós összeghatár alatt ne foglalkozzak ellenzéki párt ügyeivel."
No lám, no lám! Ha lesbagoly nem reagált volna, akkor lehetne továbbra is kételyünk MP ártatlanságában. Viszont ez a kis huncut chatbot lecsapott rá és továbbra is MP-t gyanúsnak tartja, ami nekem azt sejteti, hogy MP akár vétlen is lehet. Nagy a baj a fidesznél vagy annál a valakinél, aki ezt a butuska éjjeli madarat beélesítette újra.
Kedves-Tisztelt jól informátor, nem az a baj ,hogy részvényt vett, nekem is van sokk1000db,hanem az ,hogy az illető volt -e olyan helyzetben ,hogy információhoz jutott-e valamilyen formában a Tőzsdei részvény vásárló(Tudomásom szerint a cégben, mármint az opusban -felügyelő bizottsági tag volt.) igy vélhetően MP --valamijen formában választ kel adni a feltett kérdésekre: szerintem.
Az MNB vizsgálatot indított és büntetett is már ebben az ügyben 2024 nyarán, ahogy olvasom. Bizonyára MP-t is felkeresték volna már azóta, amennyiben érintett lenne. A kommunikáció egyértelműen hibás, de ez egy vágott felvétel is lehetett a köztévé részéről. "Az MNB szerint az, akit megbüntettek, legalább két embernek adta
tovább az információt, és vásárolt is a részvényekből, igaz, elsősorban
mások megbízásából. A jegybank 11 millió forint piacfelügyeleti bírságot
szabott ki rá a bennfentes információk birtokában végzett kereskedés,
illetve további 10 millió forint büntetést a bennfentes információk
jogosulatlan közzététele miatt.Megbüntették Mészáros Lőrinc cégét, az Opust is. Az ugyanis egy másik jegybanki jelentés szerint már tavaly nyáron kiderült, hogy az Opus csak késve hozta nyilvánosságra a részvény-visszavásárlásról szóló döntését.Az
MNB szerint már 2023. július 14-én elkészült az igazgatósági
előterjesztés, és július 19-én döntöttek is a részvény-visszavásárlási
programról, ezt mégis csak két munkanappal később, július 21-én, este
fél hatkor hozták nyilvánosságra.Emellett nem vezették
megfelelően a bennfentesek jegyzékét sem, amiben mindenkinek szerepelnie
kell, aki az információról a nyilvánosságra hozatala előtt tudomást
szerez. Mindezekért Mészáros Lőrinc cégét tavaly júliusban 5 millió
forintra büntették." https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/szempont/magyar-peter-bennfentes-kereskedelem-opus-reszveny-meszaros-lorinc/
Akinek vaj van a füle mögött ne menjen a napra.Ha tiszta,akkor diplomatikusan azt kellet volna válaszolni,hogy forduljanak a BÉT illetékeséhez,onnan minden erre vonatkozó információt megkaphatnak,miután a felhatalmazást erre megadta.Más tészta,hogy a bennfentes kereskedés kivizsgálására ugye van hivatalos intézmény is.Nemde?? A leváltáshoz minden támogatást megadok ami tőlem telik,legyen az bárki,bármilyen színű.
https://haszon.hu/megorizni/makrogazdasag/ipar-visszaeses-akkumulatorgyar Teli kell szarni az országot a környezetkárósító Kínai fosokkal!! Miközben az akkugyártás 51%-al esett vissza. Remek kilátások. Agyon ég az Alföld, de a sok primitív debreceni mély sötét még mindig behúzta a narancsokat. Az idehozott szemét szart se ér, de legalább nem lesz ivóvíz, vagy ha lesz is nem sok marad a földekben folyókban!! Ökológiai katasztrófa a semmire, jaaa de a holdudvari loponc-nyaloncok ismét jól jártak! Reggeli hazug közrádiónak nevezett szennyben a vezírnek ismét elmentek otthonról! Tök beteg az ürge!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!