Teljesen ráállt a megafon-vonalra. Terelés, relativizálás, hazudozás bármi áron, szégyentelenül. Mondjuk eddig is ezt csinálta ... Ezt legalább értjük, és ez az amit figyelmen kívül kell hagyni. (Seldonra nem vesztegetnék szót.)
Akkor most mit kezdett el ez a Magya P. gyerek? Te tudod, vagy csak úgy elkezdtetek idemásolni történetnek nem nevezhető lejáratásokat, mintha ezt a Megafonosok tennék, kezdték volna? Valamit mondtak, de azt nem fejezték be, majd lesz folytatás? És ezzel kell majd foglalkozni mindenkinek aki olvassa?
Nicsak, Sehmetelés! - A cikkben egy lényeges mondat: - "Kiderült, az adathordozók a Biatorbágyon, D. Krisztinával közös
lakásuktól nem messze öngyilkosságot elkövető E. Andráséi voltak." - Megafon kiadta a parancsot, kezdődik az igazság összemosása a hazugságokkal! - Tudod, ha a szomszédodnál, a fogorvosnál, annak rendelőjében, a számítógépen pedofil képeket találnak, majd összemossák veled, akkor szerintem nagyon kiakadnál!
Ebben a sztoriban az a végtelenül mocskos,hogy Jámbor András-t nevén nevezi,kitakart szemmel jeleníti meg,mint a bűn elkövetőket,pedig neki annyia bűne,hogy a munkatársa D.Krisztiánnak...... Ez se különb bármelyik szennylapnál (de az de különb,amelyik ezt ilyen formában átveszi!).
Egyelőre nem hallgatom meg a streemet, csak a szemelvényeket olvastam. Az első gondolatom az volt, hogy furcsa hogy a Partizánból üzen, az csak hozzánk jut el, meg Rogánékhoz, de később beletörődtem hogy bizonyára a Kesma nem állt rendelkezésre, akkor ezen nem akadok fel, egyenlőre azt elvetem hogy minket manipulál, noha már a személye sem szimpatikus. Az a bajom M.Pével, hogy a saját mércéje szerint lehet őszinte a kirohanása és akkor támogassuk, mert annyi hozadéka lehet számunkra, hogy esetleg mások is követik példáját...de az én mércémmel nem tudom őt megmérni, az első "rovátkáig" sem ér fel. Nekem is van olyan Várkertbazár első soros ( nem a celebek) gyerekkori cimborám mint neki a Gulyás, de még az osztálytalálkozon is távol tartottam magam tőle, nemhogy protekcoért keresném. Felmerülhet első közelítésben hogy M.Pé megsértődött , és Rogánon akar bosszút állni, de Rogán túl nagy falat neki, akkor marad inkább az, hogy igazábol nem nekünk üzenget hanem a főninek ( akit nem támad inkább felmagasztalt). És hogy mi lehet evvel a szándéka? Talán kizsarolni valamit. Nem jutottam ennél tovább/közelebb.
"A pedofíliát bagatellizálta egy nagy vihart kavart interjúban
Márki-Zay Péter szoros szövetségese, támogatója, Kőszeg Ferenc. A volt
SZDSZ-es honatya szerint adott esetben elfogadható egy gyerek és egy
felnőtt közötti „kapcsolat”." .
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!