g a végén kiderül,hogy az akkugyárak nemhogy környezetszennyezők,hanem egyenesen szanatóriumok,ahova gyógyulni járnak az emberek.Ezt meg minek orvosilag ellenőrizni...
Ma bedobtak egy "Leplezd le Orbánt!" című DK-s brosúrát a postaládámba. Jót derültem, a szokásos kamu adatok, mellettük elferdített diagramok. Utána repült a szemetesbe, amelynek tetején már több példány hevert belőle (...) Az egyetlen riasztó momentum a füzet végében levő terjesztési tanácsadó (Válassz ki két embert a környezetedben...), amit a Jehova tanúi is megirigyelhetnének. Ezzel nyilván az agyhalálhoz közeli, nyolcvanpluszos, ferirajongó klubrádiós panelnyuggerekhez kívántak szólni. Ezek soha nem tanulnak, 2026 már eldőlt.
"Mégsem kell havonta a minimálbér 30 százaléka után megfizetniük a tb-járulékot a másodállású vállalkozóknak, írja a 24.hu.Korábban azt lehetett tudni, hogy 2025-től a főállású egyéni vállalkozók mellett a mellékesben, többes jogviszonyban dolgozó egyéni vállalkozóknak is kötelező lesz havonta fix járulékot fizetniük. Ez a változás mindenkit érintett volna, aki a főállása mellett vállalkozói jogviszonyban keres egy kis mellékest, például futárkodik, fordít vagy magánórákat ad, és ezt legálisan teszi. A kötelező járulékfizetés főleg azoknak jelentett volna kihívást, akiknek kevés vagy nulla bevételük van egy hónapban. Ugyanis az egyéni vállalkozóknak még akkor is havi szinten tízezres, éves szinten százezres összeget kell fizetniük, ha amúgy a főállásuk után már minden járulékot megfizettek."
Na jó, akor még sem adom vissza a vállalkozói igazolványom,parragh tovább üldözhet az 5000 forintomért.
Nem tudom mennyire vevö a magyar nep az egeszseges taplalkozasra. Abszolut nem reprezentativ minta...van az eves gyerekkori haveri 2 napos összejövetelünk. 10 db 40es faszi, az orszag minden reszeböl, mindenfele kepzettseggel, de többnyire felsöfoku. Megjövök az osztrak sztenderd kenyeremmel reggelire, ami nem feher es mindenki UFOnak nez, meg na jo vidd innen ezt a francba. Multkor en föztem a spaghettit, vittem teljes kiörlesü lisztböl keszült tesztat is...ami valamivel barnabb volt. Ugy neztek ra, mint a dögre, meg hogy inkabb kihagynak. Aprosagok ezek, de na. Van hogy igeny sincs ra. Kint meg pl vadaszni kell a feher kenyeret egy Billaban pl...van talan valami lecsomagolt toastkenyer, de sima frissen sütött nem is kaphato.
"Akkor ezek szerint a jogsi esetében előírt vizsgálat is szűrővizsgálat, ahol kimutatják akár a daganatos betegséget, a cukorbetegséget, az érrendszeri problémát stb. Én meg azt hittem csak azt nézik, hogy látom-e a KRESZ táblát meg a vadbarmot, aki index nélkül elém vág. :)" Szerinted a C,D,E, kategóriás, hivatásos gkv. az csak egy szemvizsgálaton vesz részt? Egy BKV buszsöffőrröl ,csak a baleset után derülhet ki, hogy már két éve magas a cukra és bekómált? Édes istenem, de sok az idióta ebben az országban. Te meg a 60 éves egyed. Hahaha.
A jelenlegi kormány propagandaminisztériumi profi abban, hogy elhitessen emberek tömegeivel dolgokat. A kormányzati kommunikáció üzenetét kellene átállítani erre. Mögé tenni az egészséges életmódhoz szükséges termékek és szolgáltatások ÁFA-csökkentését, támogatását, illetve bővíteni a labor- és szürőkapacitást.
Illetve még az jutott eszembe, hogy majd jön az sok ázsiai vállalat ahol esetleg huszadrangu kérdés a mnkaerő egêszsége ezért más az idevonatkozó protokol, hát itt volt az ideje a harmonizációnak :)), állítólag az egyik gyárba már megindult a termelés.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!