Olvastam valahol, hogy Orbán egy igazi nagyhalnak ad interjút. A gyáva farok, csak saját oldalán mer interjút adni. Utcai harcos, egy gyáva, akarnok elmebeteg p@cs. Remélem eljut arra a szintre, amikor már csak makogni tud és nem okoz több kárt az országnak. Bár amíg Sehmetek léteznek, addig Orbánok is, egyik termeli ki a másikat, egyfajta szimbiózis.
ez majom tud néha féligazságot is mondani. ha biden utál is valakit vagy valamit az nem Magyarország, hanem a fasiszta rubel viktor, és a terrorista vörös putyin.
terry black akkora g.ci is volt, hogy le akarta nyúlni Némedi Mari örökösei elől a több százmilliós ingatlanvagyont, szerencsére pofára esett és fel is dobta a talpát.
A személyes lejáratás ma reneszánszát éli, lásd Terry Black Vona esetét, leginkább kedvenc pártod él vele sűrűn. Nagyon sok hasonló karaktergyilkosságot látok Fidesz részről, ez eléggé öngólszagú hsz volt. Én csak a panelokról beszélek, mert annyira szánalmas, amikor előhozzák ezeket az Orbán idézeteket, mintha valami nagy embertől származnának, pedig jóízlésű ember, nem idéz Hitlert, Sztálint, Pol-Potot, Orbánt.
Szerinted, amiket írsz és másokat az elefántcsont-tornyodból "kioktatsz", az nem szerep- és dimenziótévesztés? (Így, egybeírva az utolsó szót és az előzőt is, egészen mást jelent - a magyar nyelv szabályai szerint. Amolyan "vergődés". :) )
Nem is tudtam, hogy pszichológus vagy, és távdiagnózissal is foglalkozol! Persze, aki mindenhez is ért, és nem is csak véleményt mond, hanem kinyilatkoztat, az is megérne egy misét a távdiagnózistan. :-D Még az 1990-es évek elején elgondolkodtunk azon, amikor a liberálisok a "szürkeállományt" emlegették. Azóta már csak mosolygunk. :) Visszatérve a hozzászólásod "üzenetére", én ugyanezt üzenem neked, hogy innováld egy kicsit a politikai részét a hozzászólásaidnak, mert eléggé ortodoxnak tűnnek, valamint nem a téma lényegére, hanem a személyeskedésre fókuszálnak, olyan, 1990 előtti, mások lejáratására irányuló módszerekkel operálnak az érdemi cáfolatok helyett, és az, aki egy kicsit is konyít hozzá, nem veszi őket elég komolyan, mert kimente(te)k a "divatból". :)
csupa olyan 'ország' ahová a mimagyarok százezrei vándoroltak már ki...☺sajnos, nem☺ inkább onnan migráltak ide százezrek nem kis 'letelepedési' pénzekkel tömve ki arogán zsebét, persze ők sem lölő és más izék bárgyú tekintetéért, hanem inkább az eu-s belépésért tehették☺? szvsz
“Ha csökken az uniós tàmogatàs hàt majd csökken a gàz mennyiség is nyugat felé.:))” ———— Ez lenne a nagy(bocs), a NAGY TERV ?! OV kezében max az lesz, amit a hasa alatt hord de már csak tükörben láthat…. — Realitásokat nélkülöző megközelítés, szerep és dimenzió tévesztés. Vergődés.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!