A mérték nagyon fontos, senki nem cseszte el ennyire a pénz értékét, mint ezek, de beszéljenek a számok:
Ha és
amennyiben nem olyan jól teljesítene országunk, mint ahogy, csak olyan
rosszul, mint a környező "régiós" országok ebben az esetben a Forint
árfolyam a következő lenne: Eurhuf 54,65% 364,640
a nemzeti valuták több célt szolgálnak, az egyik, hogy jelzik a nemzeti gazdaság állapotát (erejét, produktivitását)******************************************************** A 3db régiós versenytárs átlagát hozná az ország gazdasága teljesítményben akkor 231,01ft lenne 1 euro ehhez képest 136Ft-al vagyunk felette/Euró
Hiába magyarázod! Vannak akik úgy tesznek, mint akik nem értik a "tudatosan hazudnak azért, hogy lejárassanak embereket" szövegrészt. Holott pontosan értik, tehát a kapcsolódó cselekedetükkel ők is tudatosan hazudnak! Kidomborítják a szólás értelmét, miszerint: "Sötétben minden tehén fekete!". Hiába, ahol nagy a sötétség, ott nehéz különbséget tenni a dolgok között. :D
no erre szokták mondani, hogy nem szakad a fejükre az ég... különösen, hogy azt az Iránt is idekeverik "manipulátorként" ahol az egyik katonai puccsot hajtották végre a másik után... 1953 Iranian coup d'état - Wikipedia Jimmy Carter's engagement with Ruhollah Khomeini - Wikipedia de ha már itt tartunk anno Trockij is amerikai útlevéllel ment New Yorkból - feltűnően sok készpénzzel - "forradalmat" csinálni Pétervárra:) TROTSKY The Mystery of the World Revolution - YouTube szép is lenne ha az oroszok és az irániak befolyásolnák az amerikai belpolitikát de sajnos amatőrök ebben a játékban a CIA-hoz és az amerikai oilgarchákhoz képest...
Én idéztem meg, vele illusztrálva az eszementséget. Te csak próbáltad relativizálással védeni, ami érthető az eddigi "munkásságod" fényében. Mondtam nincs ezzel gond, de ettől még a valóság csak úgy igazodik gődényhez (és hozzád), ha fejtetőre állítjuk, azaz hazudunk. Nyilván nem véletlenül gődény ragadta meg a figyelmedet, pedig nem erről szólt a poszt. . Na, ez nem ért ennyit. Esetleg térjünk vissza az erdőkertesi háziorvoshoz.
Értem én, hogy gődény védelmében a valóságot állítod fejtetőre egy bombasztikus hülyeséggel. De hidd el nem érdemes. Inkább a való világot kellene elfogadnod, mert a járványtól előbb-utóbb úgyis megkapod a kijózanító pofont. (Ettől felőlem még tolhatod a végtelenített konteóidat. Látod többnyire megjegyzés nélkül hagyom én is, kivéve néha, ha megszólítasz.)
ez kb. semmi Julian Assange kálváriájához képest ő speciel börtönben van azért mert komolyan vette a munkáját és még örülhet annak, hogy nem adták ki a "demokrácia bajnokaként" tetszelgő USÁ-nak mert ott életfogytiglan várt volna rá...
hát igen, szomorú, hogy a gödényi álláspontot végtelenítve ordítja ezerrel már több mint egy éve a magas etikai standardokról ismert, megvesztegethetetlen mainstream média:)))
Ez a nagy baj! Csak akkor tesznek ellene, amikor már késő. De a "nép" hívő része továbbra is csak annyit lát majd, hogy Soros, meg amerika ellenség. . Nos Mi polgárok, egységesen meg leszünk szívatva a különböző szankciókkal. Ezzel próbálva rávenni az embereket a kormány váltásra. Dehát félretájékoztatás van! Hogyan tudnának rájönni az igazságra, ha csak hazugságokat látnak, hallanak? Sehogy! Tehát nem változik semmi, "lesz még jobb jövőre, a tavaly"(gimes) . Az hogy az európai néppárt, egységet vállalt a fidesszel, avagy tulajdonképp Orbánnal egy személyben, ÓRIÁSI hiba volt! Réges rég látták már mi megy. Csak azt hitték/hiszik, ez csak minket érint! Ááá.....dehogy! Magyarorszagon növi ki magát az új hitler. Szomorú, de félek a történelem ismétli önmagát. Bár tévednék! . Utolsó esély,, reménykedjünk a 2022-es választásokban. ÉS, HA, sikerül valóban elszámoltatni, és rács mögé!! juttatni a bűnözőket, Orbánnal az élen! Akkor én pezsgőt bontanék, és hinném hogy van jövő ebben az országban!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!