"... NAGYON HALKAN, DE VÉGRE KI KELL MONDANI: AMIT LÁTUNK, NEM EGY UKRÁN–OROSZ, HANEM EGY AMERIKAI–OROSZ HÁBORÚ. " (Vona Gábor, Index-publicista, 2022. március 4.)
Igen, és ezt ma már egyre hangosabban kell kimondani.
https://www.portfolio.hu/global/20220417/hatalmas-a-baj-ukrajnaban-oriasi-mentocsomagot-kert-az-elnok-tanacsadoja-539855 Inkabb 1000 milliard usd lesz az ,amit kovetel a G7 tol.🤣. Jo hely amugy ukrajna ,ott mindent is meg lehet venni. (Kozgazdasz, jogi orvosi diplomaert se kell szenvedni eveket. Fix árfolyama van. Ezt sok karpataljai ismerosom, mosolyogva meselte, nagy hitetlenkedesemre, par éve. ) Es kepzeld, Danian kivul senki se tiltakozik a soron kivuli felvetel ellen. Unio parti vagyok. De alig varom,hogy felvegyek oket. En tamogatom a felveteluket . Ezt látni kell.:)))
Bocsánat. Igazad van. Nem kellett volna használni a neoliberalis média által vezérelt, egy önálló gondolattal nem rendelkező emberekre a liberális szót. Mert az egy szép eszme. Akkor mit használjak.? Neolibek által irányított nem hasznos h.. ék? :)
Kikkkérem magamnak. Ezek nem liberálisok. Ezeket jól tartják a gazdáik. Közük nincs liberalizmushoz, mert ahogy a gazdáik, ők is gyűlölik a versenyt. A világból eltűnt a verseny, csak a totális prolizmus maradt. Azokkal értek egyet, akik szerint kevés a liberalizmus...
Na itt az új infó. Unió total embargo alá akarja vonni az orosz gázt, és olajat. Csak megvarjak a Francia elnök választást. Teljesen dilettansok az unió vezetői. Nem hiába tette őket, alapos casting után, ebbe a pozicioba a neolib.nagytoke. Gratula. Lehet tapsolni a alapvető dolgokat, összefüggéseket se átlató liberálisoknak. Aki meg átlatja, és úgy tapsol arra meg inkább nem mondok semmit....
Szerintem itt egy félreértés van, itt a többség -ahogy én látom- nem élteti a háborút, és nem dicsőíti az oroszokat. De ezt te is láthatod ha követed a topicot. Itt inkább a nyugati, civilizáltnak mondott világ kétszínű mivoltát szoktuk megtárgyalni. (Az orosz vezetés diktatórikus mivolta egyértelmű.) De mindig betévednek ide olyanok, akiknek ez láthatólag nem tetszik, bár még egyszer sem hallottam hogy a nemtetszésüket érvekkel is alátámasztották volna. Ha te egy korrupt, demokratikusnak kikiáltott világban szeretnél élni, legyen az Ukrajna, Oroszország, vagy az USA / EU, akkor megértelek, de ezzel nem mind vagyunk így, és ezért időnként felszólalunk néhányan a megtévesztés és az erőszak ellen.
Valamelyik könyvelőzseni levezette nekem a másik topikban, hogy ingyen adják, amit adnak. Csupa emberségből és jószívűségből. Ezt ráadásul szentül hiszi .
USA-OROSZ háború
Igen, és ezt ma már egyre hangosabban kell kimondani.