"... NAGYON HALKAN, DE VÉGRE KI KELL MONDANI: AMIT LÁTUNK, NEM EGY UKRÁN–OROSZ, HANEM EGY AMERIKAI–OROSZ HÁBORÚ. " (Vona Gábor, Index-publicista, 2022. március 4.)
Igen, és ezt ma már egyre hangosabban kell kimondani.
"azon kezdjen agyalni hogy minket is nácítlanítani kellene a békért...." Hát nézzük már meg, hogy az USA hányszor lépett fele demokráciaexporttal a világban és teszi ezt verbálisan egyébként nap, mint nap....
Szerintem jól teszik, én kurvára nem akarom hogy a medve a mi szomszédunk legyen és azon kezdjen agyalni hogy minket is nácítlanítani kellene a békért....
Ha már minket lőne a muszka, kíváncsi lennék mennyire lennél felháborodva azon hogy segítenének minket a nyugatiak, meg a gonosz USA. Akkor is őrjöngenél fórumokon és követelnéd hogy azonnal adjuk meg magunkat?
En megmondtam. Nem csontvaz fog kihullani, majd, par honap múlva a szekrényből, a most stikaban, csendben gyujtott adatok eredmenyekent, hanem egy egesz csontvaz dandar hadosztaly. Ez a tippem.
Ha egy partner fontos cegnel , ugyvezeto váltás van, es ilyen uj ugyvezetot valasztanak meg a tulajdonosok mint a tisztelt elnök úr!. Akkor feltételezhető ott hogy valami nagy "dologra" készülnek a cegnel. Es a "stroman "viszi majd a balhet, hisz ugy se fogja fel mit iratnak vele alá az (usa), akarom mondani ceg valos tulajdonosai. :))Az, hogy problema van , azt mutatja ez is, peldaul,es sok mas minden is. Allitsatok 5Y, vagy 10Y re, ugy jobban latszik:))) https://tradingeconomics.com/united-states/money-supply-m1
Te hárítasz a "korcs" Orbán Viktornak és a szerb elnöknek nincsen párja... Viktorunk a legnagyobb átbaszó itt európában páva táncot jár az EU,Oroszország és a sehova megnem hívott diktaturák között.Kedvencei :Salvini,Marine Le Pen,Putyin,Bolsonaro szép kis társulat... Emlékszel mit mondott Viktorunk?????Ne arra figyeljenek amit mondok ,hanem amit csinálunk...NE EZ ÁTBASZOS VEZÉRÜNK....
Vitéz uram, ne háríts, a félhalottnak nincsen párja, ő a világ legnagyobb átbaszása. Azt veszem észre, hogy az amcsi fanok folyamatosan reletivizálnak, mentségükre szóljon, kénytelenek, ugyanis nem a lóláb lóg ki, hanem az egész telerottyantott istálló.
USA-OROSZ háború
Igen, és ezt ma már egyre hangosabban kell kimondani.