Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
nem lenne baj, ha szazalekosan hozna ugyanazt.. dehat nem . közben valakinek beért a bux67 eladasa 1650en 10k db. en is gondolkodom a dobáson. bár megint a ricsi nelkul futott csucsra.. tovabbra is olyan erzes, mintha ezzel fognák vissza.. 20% sullyal..
Macus én nem vagyok nagy OTP ismerő, de azt látom, hogy általában hónap elején fut nagyot. Most kicsit megcsúszott a hó eleji bika a trumpi butaság miatt. Ezt ma korrigálja. Kívánom tudj realizálni időben! De figyelj mert jönnek a BÉT jelentések így egyik papír jobb lesz mint a másik. Lehet nem az OTP lesz a legjobb. Sőt!
Adtam el otpből 550 nél :,( kicsit már bánom, még van 500 certi :D majdnem ezer nyerőben . Közben meg itt ez a ricsi ami nem megy :D Most van bőven tőkém valami jó lehetőséget kihasználni, többé kevésbé kiszálltam otp ből . Most visszaeshetne már :D
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.