Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
forgalom viszont bőven az elmúlt hetek átlaga felett lesz, ami akár még alj fogást is jelenthetne, bár inkább támaszok törésének tűnik ez ma inkább.....
csökkenő csatorna viszont egyértelműen látszik a grafikonon rövid távon....Szóval az is lehet csak technikai esés és majd a nagy emelkedő trend fogja meg ami a nagyobb időtávú grafikonon látszik...amit én is betettem korábban.
10000 körüli szinttel is bőven szép emelkedés a 2024. év....És lehet ez a probléma most, hogy ha 11000 körül zárná az évet, akkor utána onnan már a 2025re sokkal nehezebb egy 2025ös szép zárót majd összehozni....Fene tudja.... Az is lehet a korábbi rossz gyj folytatását kezdte árazni... Bár a Ft meg alapból gyengült 5%-ot szóval.... Lehet a 2022es események réme az éjféli adóval óvatosságra int egyeseket :) Hát csak tippelgetünk na..... :)
Beszálltam a buliba srácok :D 500 TL38 megvéve :D Számítok egy legalább 300 as ugrásra pár napon belül. 10800 ig minimum kéne jöjjön. Óráson túladott. Naposon is pattannia kéne.
USA kereskedelem növekedett. Nyomják ám ott a gyógyszereket még a sarki zöldséges is árulja. (Viccen kívül) Ma volt a MNB kamatdöntés, de nem okozott változást. De az óvatosság minden részvénynél megjelent. Kivártak a vevők. Elvileg minden adott, hogy most túllendüljünk végre az aljon. Irány 11000 aztán ott is piszmogunk egy darabig. De az már legalább 11 ezres tartomány lenne.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.