Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ki kéne már füstölni innen végre ezt a nyomorult shortos bandát nem hiszem el hogy nincs pár milliárdja valakinek , főleg a cégnek , nem értem elég lett volna elvinni 10000-ig már alig hiányzott hozzá ott kistoppolódtak volna
Hát srácok... nem akarok senkit elkeseríteni, de ez még csak most indul lefelé... naposon óriási tér van, MACD is beadta az eladásit, ezt szerintem záróra csúnyán lekötik. Amúgy a Ricsi képes 5-8 napokat simán esni... ez még csak a negyedik. Én a helyetekben a TL certiket eladnám valami napi maxon, hamarosan jönnie kell, valahol 14:30 és 15:30 között... ne legyen igazam!
Jó napot! De jó a grafikonod,mutatja a csökkenő és növekedő ciklusokat! Ott a 2018-as black rock kitárazás,akkor esett 2500 ft-ot. 7200 ft-ról 4800 ig kb.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.