Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Márpedig én ezt látom. Szeretném! Szerintem azt nem lehet figyelmen kívül hagyni hogy jelenlegi árfolyamon majd 5%az oszti. Lesz rally!!! A következő egy hét kérdése hogy ki kapja el jobban az alját!
Hú azok az " elemzői becslések". Én se tudom elképzelni a 11000 felletti árat belátható időn belül. De ez se lenne olyan nagy baj ha félig kiszámíthatóan a volatilitás behozná az emelkedés elmaradása miatti kiesést. De nulla a piac a BÉT-en. Így: Se nagy osztalék, se srv. se kiszámítható volatilitás, "hullámzás" , se "tartsd és majd jó lesz...." ez így együtt nekem sok. Fiatalabb lennék, mondjuk húszon éves azt mondanám jó, de ez így nekem egy csomagban: nem ok!
Oszti nélkül már 8860 környékén járunk. Hova lehet még ezt verni? És ha lemegy 9000 alá akkor 8500 oszti nélkül. És akkor onnan megint 1500 az Ath. Ott majd megint shortolják és így tovább... Nem tudom elképzelni, hogy hogyan lesz majd 10000, 11000, meg 12000 ez a papír.
Hú! Mi a fene történt itt? Ez csúnyább mint amit vártam. "Nehogymár" ősszel jussunk ATH-ra. Ha jövő héten nem indul meg akkor a "háziasszonyok, kis befektetők" elfordulnak, mert jövő héten PMÁP kamatok jönnek és ha egy része nem itt landol az meg fog látszódni. De miért landolna itt? Mikor ránéznek erre a visszaesésre. -hosszú oldalazást várok. Ja és baromi meleg nyarat amikor mindenki a Maldív szigeteken lesz.
Sziasztok! Szerintem érdemes összehasonlítani ugyan ezt a tavalyi időszakot. Ha megnézitek ugyan ez volt a séma. Jól bezuhant, jelentésig feljött, korrekció majd oszti rally. Szinte dátumra stimmel. Ezt múlt héten eldöntöttem hogy ez alapján fogom megjátszani, erre voltam olyan köcsög hogy nem adtam el kedd-szerdán csak 60%ot. Igaz azt legalább...
https://ibb.co/z6nS591 Ha pozitív vagyok azt mondom, hogy a kitörést a leszorító alól visszatesztelte hetesen. Ha nem vagyok, azt mondom hogy fals kitörés volt és megy vissza oda le a mélybe, ahogy jaow is írta. Fogalmam sincs mi jön. De szarul néz ki a napos nagyon.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.