Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Most már nekem is szabad szemmel is jól látható pakkom van, habár nem akkora, mint szeretném. Remélem megjön a haverunk és odaadja 7850 alatt... :-) Ha nem, az se nagy tragédia.
Én is tartogatok egy szép pakkot 8845 és 8790-en sajnos. :( Nem gondoltam, hogy nem a 9000-et fogjuk ostromolni... no sebaj most 8055 bevásároltam tegnap...
én nem azért verem a fejem, hogy nem adtam el a tetején...hanem hogy vettem a tetején. és igazából azzel sem lett volna gond, de mikor a 200 napos alá bemegy, vakon el kell dobni. Túlgondoltam sajnos.
Én még arra is emlékszem halványan, amikor a nyáron vett csomagomat nem adtam el 9150-nél, majd nem adtam el 9050-nél, majd nem adtam el 8950-nél.... Ennek alapján hamarosan következnie kell egy időszaknak, amikor verem a fejem a falba, hogy miért nem adtam el 8850-nél..:)
"Semmi fundás oka nincs" . Ezt teljes bizonyossággal nem lehet kijelenteni. A Richter sohasem vitte túlzásba a (kis) részvényesek tájékoztatását, és egyes nagyobb szereplők informális csatornákon kaphatnak olyan infókat, amik nem jutnak el a kicsikhez...
Semmi fundás oka nincs,valaki nagy adta,nem tudom miért... Az
eséshez ráadásul forgalom is társult, de napon belül észrevehető volt a
vételi erő megjelenése is a támaszszintnél. Itt próbálhat kapaszkodót
találni legközelebb az árfolyam, a következő napokban további eladói
nyomás esetén érdemes figyelni, hogy kitart-e a támasz. A nyári
hónapokban többször is szépen megtartotta gyengülő árfolyamot ez a zóna,
így ezúttal is alkalmas beszállási pont lehet.
-Richter napi: Az ideális zöld trendvonal letörése óta korrekciót indított el. A hetet újabb mélyponttal kezdte, ami a vékony piros trendvonal alatt a további csökkenő trendre utal. Rövidesen viszont túladott lehet, nagyon erős támasz a 7813 és 7500-nál található. Inkább A vékony piros trendvonalat kellene megtörnie felfele, akkor indulhat újabb emelkedő hullám. Egy nagy eladási pánik esetén se valószínű, hogy 7500 alá le tudna menni. Támaszok: 8125; 7813; 7500. Ellenállások: 9063; 9375; 9688; 10 000
Jó napot! Talán falls volt a tegnapi letörés... -Private Banking friss:--A papírok többsége beállt egy semleges állapotba, amit a középértéken állómomentumindikátorok mutatnak a legjobban. Egyedül a Richter papírjai közelítenek a korrekció alsó széle felé. A technikai kép viszont nem változott abból a szempontból, hogy egy nehezen kereskedhető bizonytalan időszakban lehetünk. Mivel alapvetően korrekciós fázisba kerültek a papírok, ezért kereskedési jelzéseket a túladott és túlvett helyeken érdemes keresni. Ezt a kereskedési jelleget nevezzük momentum stratégiának. Amikor is a közkedvelt RSI indikátor segítségével hozunk kereskedési döntést. Az erősen túlvett állapotokban (RSI>70) eladni, a túladott (RSI
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.