Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem enged a szorításból... Ez az idegekkel játszik és simán lehet hogy mindkét oldalon ugyanaz a fél van... És ha lejjebb esik felszívja az eladókat is egyben. Arra megy ki a játék hogy megunjuk és odadobjuk neki. Másik lehetőség hogy valami alap száll ki folyamatosan és van egy vevő rá aki szép lassan átveszi és közben próbálják szinten tartani. Csak tippelgetek... De nekem ez már tényleg büdös hogy így hasít a Bét és a Richter egyhelyben áll. Ez szándékosan van visszafogva.
Beze inkább vettél volna tegnap OTPt én tegnap eladtam maxon és vettem 750 körül. Ismét 24 fölött van. 1000 certi , jól hoz majd. 24400 ig várom. Akinek van otpje annak most jó. (ricsim is van szóval az nem áll ilyen jól :D)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.