Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
biztos fog ide is jönni belőle, igaz a kisbefektetők sokszor kiszámíthatatlan keze miatt a mozgásokra pont mikor hogyan fog befolyásolólag hatni ez kérdéses....
Nem akadályozza meg, hogy a kicsi ne vegyen, csak a kicsi nem mer szerintem venni, ahogy szokott... A kicsik részéről jóval nagyobb az eladói oldal,mint a vevői. Vevő is van,de az arány felborulás a lényeg,az eladások javára.
Jó napot! Az OTP-topicból hoztam ezt,de szerintem nálunk is ez figyelhető meg. -A kötéslistákat és az ajánlatokat alaposan megnézve látszik, hogy
egyértelműen az olcsósításra törekszenek - a legkisebb tétekkel
lenyomni (és keményen figyelik a lehetőségeket és lecsapnak), hogy
minél olcsóbban tudjanak vásárolni a nagyok. Hogy ez meddig tart az
dönti el, hogy a picik meddig hajlandók odaadni a papírjaikat
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.