Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Várakozások mindig vannak, csak most sokkal nagyobb ezekkel kapcsolatban a bizonytalanság, mint pld. tavaly novemberben a 2019-es adatok vonatkozásában. De egyébként mindenki abban hisz, ami neki tetszik.
Igen láttam ma is volt egy 150 K kötés. Kérdés átkötés lenne adó miatt,de azt év végén szokták. Amúgy meg a brokerdíja is 0.02% ami minimum ,azért 150K nál ez sem kevés.
reggel Bayer, Fresenius kapott egy nagy rántást, utána bevágták MA400 alá. ahogy látom, ez Dax-al közös mozgás, nem szektor specifikus úgyhogy vettem még. (DT is esett) van shanghai pharmom is, azt is rántották reggel, de az nem esett vissza. ricsit most adtam mert csúnya volt a könyv.
Jó napot! 13-óra 23 perckor 2 nagy kötésben 245-ezer db-váltott gazdát! Amúgy nem drága a papír,sőt kicsivel 2020-as év végi 10 P/E-felett forog. Ez békeidőben 14-15 szokott lenni.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.