Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
kivárok akkor, szerintem dax nem fordul 10.000 alá, így valahol ennek környékén keresném a beszállót. ha bemenne 6000 alá, az nekem álom lenne. Ott vettem multkor is. Előtte 54xx-en.
Az világos, hogy ricsiben volt a legjobb tartani a pénzt ezidáig. A kérdés, hogy mi fog most történni? Elindul tovább ATH-t hódítani, vagy fluktuál? Nekem az amerikai piac kezd nagyon gyanús lenni. Úgy rohannak fel, mintha nem lenne holnap, de legalábbis, mintha semmi nem történt volna. És nem csak MS vagy Amazon, hanem mindent rántanak fel. Nem lesz már lefelé korrekció csak szárnyalás a semmire?
A RG egy igen jó cég! Szerintem a pillanatnyi mozgásoknak, legfeljebb a kockázatos (ahol tartósan csak veszíteni lehet) spekulációk esetén van jelentősége.
Jó napot!Privát Banking. Richter napi: A legnagyobb mértékben tudott korrigálni felfele a többi blue chiphez képest. Közel van a 6875 alatt hagyott réshez, ami egy fontos ellenállás lehet. A korrekció végére viszont még nem utal semmi. Se nem túlvett, se nem mutat újabb lefele fordulós mintát.A 6875-ös szint elérése után a long irányú beszállás már kis hozamlehetőség miatt nem annyira támogatott.Jelenleg a 6000 alatti tartomány tűnik jobb hozamlehetőséggel bíró long helynek, így inkább kivárás ajánlott már a vételi oldalon.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.