Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ja ad mar nekem minden palirod berakom egy alapitvanyba veszzek fel majd szep fizut berelek egy fullos autot de igerem mielott eladnam oket megveheted tolem h ne a piacra boritsam ra...
Ja odaadja puszira majd viszaveszi fasza :) ahelyett h az osztalekot adnak oda ha mar tenyleg olyan fontos ez az alapitvany h egy milliardot bele kell tolni evente bar most nem lesz oszti
Semmi gond, nem sértettél meg. Az esetleges későbbi felhangok elkerülése miatt válaszoltam amit. A válaszban a legfontosabb a MOL-os rész volt, azaz hogy most ugyan eltaláltam az irányt, máskor meg nem. :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.