Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Portfolió elemzés kedvencem.. 2 forintra ellenállást látnak: “Lefelé, a következő kiemelt támaszt az 5000 forintos szint jelenti majd a Richter számára. A jelenlegi szintekről ugyanakkor felfelé mozdulva el, a 38,2 százalékos Fibonacci szint, és az emelkedő csatorna alsó trendvonala immár ellenállást jelent, 5567 forintnál. “ Vicces...
Nem tudom hogy az osztalékról volt e szó a beirásokban.? mindenesetre itt benne van. "A Világgazdaság kérdésére Orbán Gábor elmondta, hogy további egyeztetések várhatók az Allergan és az amerikai gyógyszer-engedélyezési hatóság között, dea jelenlegi helyzet szerint nem lehetséges, hogy 18 hónapon belül törzskönyvezzék az Esmyát az Egyesült Államokban.Kérdésünkre, hogy várható-e változás a Richter hagyományos osztalékpolitikájában (a nyereség negyedét fizetik ki a részvényeseknek), Orbán úgy nyilatkozott: hasonlóan a tavalyi évhez, az értékvesztés nélkül számolt eredményből kalkulálva tesz javaslatot a vezérigazgató az igazgatóságnak az osztalék mértékére.A teljes cikket a Világgazdaság pénteki számában olvashatja"
Szerintem ezzel a leírással, hosszú távon nézve, jó döntést hoztak. Nem lenne túl jó, ha a következő években (pláne ha ők is minimum másfél év ráncigálással számolnak az USA-ban) az Esmya-val kapcsolatos adatok rángatnák a céget. Én is így csinálnám, csak kicsit máshogy kommunikálnám. Bár a kommunikáció nem az erősségük...
“Looking ahead, Vraylar’s double-digit demand growth will continue. If the FDA action date in May results in a favorable decision, the drug for treating bipolar depression will get launched in the second half of this year.”
nem, mint tulajra gondoltam, hanem arra, hogy vele együtt akarja a RG bevezetni usa-ban a terméket, és már gondolom sok-sok pénzt ráköltöttek az eddigi munkára
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.