Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Szerintem, az eddigi tapasztalatok alapján, ahogy viselkedett a papír, első nap zuhanás, 2. nap megtorpanás és visszakorrekció, majd oldalazás és lassú emelkedés. A remegő kezűek kiugrottak, azt felszippantották, eladók elfogytak, ergo nyugalom, kedélyek megnyugodva és lenyugodva észreveszik, hogy mégiscsak jó ez a papír. Érték és erő mögötte, benne. Aki akart első nap beszállt alacsonyan és majd innen fog kiugrani pár nap múlva haszonnal. Logikus gondolkozás. Persze, ha jobb lett volna az eredmény, akkor már 6k-ban lennénk :)
5465, eddig paran felultunk a szoporollerre... Tegnap lehet a sajat reszvenyvasarlas tartotta meg (habar az ar alapjan az kezdes utan rogton megtortent)
ugy emlékszem, hogy tavaly azt olvastam, hogy 70milliárd körüli az esmyához köthető eszköz és immat javak értéke, az egyik broker cég szerint, ők becsülték meg. Tavaly leirt 42m-t, ami ha a 70 milliárd igaz, akkor 60%, most 24, ami elég sok,figyelembe véve hogy a termék piacon van, igy alig marad még eszközérték a könyvekben. ..de azt nem tudom, hogy a 70m igaz-e mert a RG nem publikálta.
Szerintem a tavalyi ev utan csak jobb lehet, ha nem kell ennyi bukot leirni mar... eleg volt mar ezekbol a -x mrdokbol. En bizok a papirban, mindig is volt, mindig is lesz :-)
Olvassátok el az MRP-t, hogy a vásárlást értsétek, nekem nem volt türelmem végigolvasni, meg aztán egy kicsit magas is ez nekem így estefelé. Érzésem, hogy jó lesz.
újra feltámadt az optimizmusom, ami már többször becsapott, szerintem túlzott volt a mai árfoly. csökkenés... nem olyan rossz a 8 milliárd esmya bevétel 4 hónapra, még ha kiesne ez jövőre a cariprazinban van annyi erő, hogy ezt pótolja...és esmya-hoz köthető eszköz érték is alig van már...tavaly 42 milliárd, idén 24 milliárd leirás
Ez egy kirakat vétel volt. Ne mondhassa a agy közvélemény, hogy csak figyeltek. Látványkereskedés. Olyan, mint a látványpékség. Amit látsz és amit veszel különböző. Na ez van itt is.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.