Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Elore leegyeztetik milyen aron mekkora mennyiseg kell es mikorra. A tobbi mar a brokerek dolga. Az adott napon pedig megtortenik az atadas. Nyilvan ingyen senki nem csinal semmit.
Amellett hogy k nem tétel számukra h mennyiert veszik, ki van adva e célból venni kell hát vesznek ennyi. 40 meg 100ft..ez egyenesen említésre sem méltó a cégnél.ennyi erővel ülhetnének előtte örök életükben. Az érdekelne, Szerintetek, ezt ugye kiadják egy bróker nek akkor ő tud saját zsebébe dolgozni mivel tisztában van vele hogy ennyiért venni kell vagy annyiért eladni kell és tudja a saját malmára hajtani a vizet nem?
hát én már nem nagyon játszanék innen csúcsra egyelőre. havi boliközép megvolt. az egy szép hosszabb távú visszakorrekcióba is beillik akár. 6k mint olyan szint.. továbbá a d1..ami szintén tipikus felfelé maszatolós majd alá hullik, lehet még itt eltököl kicsit a csati alj miatt, rés is van..szerintem megy majd lentebb.
megnéztem az eredménykimutatást és csak az egyéb bevétel és ráfordítás soron találtam ezt az esmya eszközökkel kapcsolatot leirást váratlannak, ettől azonban KO-t kaptam
emlékszem az Egis döglödött 17k körül ..annyi volt a Mol is....gondolkoztam mit vegyek..vettem Molt...az beszakadt 10-ra.. Az Egist meg felvásárolták és kivezették....ilyen ez a popszalma....
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.