Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
remélem ha kiszáll a RG, azt az AGN-nel egyetértésben teszi, mert akkor jövőre az AGN kártérítést irogatják le minden negyedévben, mélybe küldve az árfolyamot
Egyetértek, belevág ebbe a megállapításba az is, hogy szinte mindent leírtak veszteségnek az Esmyaval kapcsolatban, amit csak lehet egyszeri tételenként.
"A készítmény forgalma tavaly 25,9 millió euró volt, miközben a menedzsment 30 millió euróra számított" - mondja, tehát 4 millió euró esett ki, az 1,2-1,3 milliárd Ft, ha jól számoltam, és emellett leirt 24 milliárd értékvesztést. ...miért nem ad rá magyarázatot? mit érnek igy a cikkek?
Nagyon egyszerű, Amerikában nagyságrendekkel nagyobb a lobbi. Nem engedik piacra lépni, mert ha jól emlékszem, van 1-2 amerikai gyártó, aki szeretné a saját készítményét piacra dobni ott, ugyanennek a célközönségnek. Persze más a hatóanyag, de a célközönség azonos. Az Allergan nem túl nagy hal ahhoz, hogy megfelelő hatást tudjon gyakorlolni ott, a Richterről nem beszélve.
Szvsz nem is akarják bevezetni az USA-ban. Tisztában vannak vele, hogy egy ottani versenytárs hasonló termékével nem fog tudni versenyezni, ezt valamikor ősszel a Vg.hu is megírta.
Ez máig nem érti sok ember amúgy köztük én sem hogy hogy lehet hogy amerikában nem engedik bevezetni miközben európában alkalmazható... Amcsiban nem emberek élnek? Mitől másabb az ott élő emberiség?
Egy érdekes dolog, ami nekem feltűnő: "a jelenlegi helyzet szerint nem lehetséges, hogy 18 hónapon belül törzskönyvezzék az Esmyát az Egyesült Államokban." Azután, ha mégis engedélyezik, akkor azt hogy magyarázza majd? Így kell megteremteni egy jó beszállót és utána egy gyönyörű kiszállót. szvsz
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.