Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Szia. Áruld már el jóember,hogy miért politizálsz itt a Gedeonban.Láttam hogy egy jó pár pol.topikban nyomod a sok sok butaságod.Ezek a szinvonaltalan beirásaid oda valók! Te csak azért firkálsz a Richter topikba IS a részvénytöl teljessen független ostobaságokat hogy leirhasd 248.ik alommal is ezt az ócska és ostoba,primitiven hülye, felszedett szöveget. Orbán egy g. Ez neked miért jó, azt el sem tudom képzelni Bocsi a topiklakóktól,de ez most nagyon kikivánkozott.Én a topikot rendszeresen olvasom de csak nagyon ritkán írok be vagy teszek be Gedeonos linket.
Tegnap zaras elott valaki hirtelen 230 millioert adott el, melyen napi ar alatt. Uj vagyok meg a magyar tozsden, ez itt normalis? Szerencsesebb tortenelmi fejlodesu orszgokban azonnal kattanna a bilincs.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.