Nem vitatkozni akarok, nekem is van Richterem, elég sok. Nem gondolom, hogy a BR tőzsdére öntené a tulajdonrészét. Ha ki akar szállni, akkor tőzsdén kívül fogja megtenni azt, ez nem kérdés.
Az viszont ijesztő számomra, hogy hatalmas forgalommal esik a részvény, negatív hír nélkül.
Kevésnek érzem Orbán Gábor nyilatkozatát, hiányzik belőle az optimizmus, valamint az is probléma, hogy nem cáfolta a piaci pletykákat. Elég lett volna annyit mondania, hogy beszéltem a három legnagyobb tulajdonossal (Állam, Black Rock, Aberdeen), akik biztosítottak róla, hogy töretlen a bizalmuk a Richterben.
E nélkül szerintem, csak pillanatnyi hatása lesz az intervenciójának.
Ha nem ért a kommunikációhoz, akkor miért nem bízza profikra az ügyet?
Az viszont ijesztő számomra, hogy hatalmas forgalommal esik a részvény, negatív hír nélkül.
Kevésnek érzem Orbán Gábor nyilatkozatát, hiányzik belőle az optimizmus, valamint az is probléma, hogy nem cáfolta a piaci pletykákat. Elég lett volna annyit mondania, hogy beszéltem a három legnagyobb tulajdonossal (Állam, Black Rock, Aberdeen), akik biztosítottak róla, hogy töretlen a bizalmuk a Richterben.
E nélkül szerintem, csak pillanatnyi hatása lesz az intervenciójának.
Ha nem ért a kommunikációhoz, akkor miért nem bízza profikra az ügyet?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.