Eredeti terv szerint 4400 alatt szerettem volna venni, de ez a héten nem jött össze. Egyrészt nem érte el ezt az árfolyam, másrészt a közelében is csak 2 órát volt, és én meg nem ülök egész nap a gép előtt. Lehet jobb lett volna sávosan vásárolni, és folyamatosan bővíteni, de nem így tettem...
Mivel már van belőle, így óvatosan bővítek. Ez nem bizalom kérdése. Ha nem bíznék a cégben, akkor egyáltalán nem vettem volna a részvényeiből. Megvannak a magam elképzelései, hogy hogyan, mikor bővítek egy pozíciót, a portfolió mekkora hányadát szánom egy részvényre, a korlátozottan rendelkezésre álló tőkét hogyan osztom meg a különöző befektetési ötletek között, vagy hogyan változtatok a különböző befektetések között. Ez néha időbe kerül, mert nem minden befektetés likvid... Remélem neked sikerült a héten extra olcsó árfolyamon vásárolnod...
Mivel már van belőle, így óvatosan bővítek. Ez nem bizalom kérdése. Ha nem bíznék a cégben, akkor egyáltalán nem vettem volna a részvényeiből. Megvannak a magam elképzelései, hogy hogyan, mikor bővítek egy pozíciót, a portfolió mekkora hányadát szánom egy részvényre, a korlátozottan rendelkezésre álló tőkét hogyan osztom meg a különöző befektetési ötletek között, vagy hogyan változtatok a különböző befektetések között. Ez néha időbe kerül, mert nem minden befektetés likvid... Remélem neked sikerült a héten extra olcsó árfolyamon vásárolnod...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.