Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Szerintem menj vissza kaszálni a rétre, ott friss szagokat érezhetsz megint:) Majd magadhoz térsz.. Ezt ennyire nem hiszem el, hogy ennyire short örültek lennétek a brokiddal!! Nézd már meg a könyvet, 4k pakk van 80-on.. Egyenlőre araszolgatás van, kiegyensúlyozott a két oldal...
Elképzelhető hogy pingpongoznak vele kicsit 4800-900 között jövőhéten, főleg ha a hetes támasz kitart, de utána szerintem kódolva van a sorsa, ha pedig Egon 5000 felé várja, akkor csak gyűjtik ezeken a szinteken a tömni való libákat.
Hoppá! Valami hiba volt a rendszerben, mert egyszer csak eltünt a bejegyzésem, majd ismét frissítettem és akkor sem volt meg, majd elküldtem újra és akkor már duplázódott. Lehet, hogy túl gyors voltam... :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.