Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nyilván nem olvasták el a kezelési útmotatót, különben tudták volna, hogy erre a gyógyszerre nem szabad masszívan inni, mert az úgy nem tesz jót a májnak
KBC: "akár a tegnapi nagy megindulás utáni korrekcióként is értelmezhető a mai mozgás". Hát tényleg korrigált 200 pontot egy mozdulattal, és éppen a bejelentést követő percben :)) De közvetlenül a zuhanás előtt volt egy felpattanás 5890-ig. Vajon miért? Én a partvonalon várakoztam és látva, hogy megindul a részvény belevettem 840-en. Ezután néztem csak rá a közleményre és mire elfinghattam volna magam már 650 volt. :) Végül 745-ön átadtam lelkesebbeknek. Jól elbénáztam... :))
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.