Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én május végéig vártam/várom a kelet európai régióból való kitárazást......csak a mértéke lepett meg.....szóval van még 1-2 nap hátra.....csak okosan...
Egon szerint emelkedés jöhet.........megnézem azt.... .tisztára dilis a chartja...naposon beadta az eladást...hetesen még tartja a vételi jelzést..naposon bolli alj 5100 ..HETESEN bolli középről lefordult ..ilyenkor lemegy bolli aljig 4600.......
Ügyes, gratulálok!Még kivárok. Elég nagy lenne a hiány, ha lépnék. Amíg nem kell a mani, addig fekszik. Ezt a 1/4 évet még kitudom várni. Végül is mindenhol zuhanás van, csak nem tart örökké....
Ez van ez ellen nem lehet tenni, de most minek kell állandóan baromságokat irkálni. Szerintem bármennyi is lenne, akkor sem venné meg. A Ricsi valóban egy szar papír lett, de ha nem lett volna tizedelve, azért az 53000 még szépen mutat az OTP mellett is. Viszont tizedelve lett, magyarul hígítva, sajna ezért csapkodós lett a kereskedése.
minden esik, ...csak az a baj, hogy mig a 0,2-0,4%-os esés elmegy egy sima korrekcionak, addig a magyar tőzsdét minden nap agyonverik...a Ft-tal együtt,..
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.