Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Akár csak 2002-májusában-szabadulnak a Richtertől-ez a cím többször jelent meg a napi gazdaságban... Bizony ma csökkenésben és forgalomban is első a Richter.
Hát sztem most a gyertyák nem sokat érnek. Ezt megszívtuk elvtársak. De sztem a kedd zöld lesz. Mikor anno esett egy nap alatt az Esmya miatt vagy 6-7%-ot, másnap korrigált rendesen... Nem esett annyit, mint amit tegnal nőtt. Szóval kedden sztem magasabban el lehet majd adni, az ilyen hirtelen pánik utan szokott jönni egy kis korrekció.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.