Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ha jól értem, csak a máj problémákkal küszködő nőknél esik ki az Esmya szedése.Nem hiszem,hogy ez olyan nagy vevői réteget érintene,nekem összességében pozitív a mai hír.
Ez jó hír. A jelentés alapján továbbra is csak ajánlások vannak. TEHÀT a gyógyszer ellen szóló érvek gyengék. Aki látott már ilyen jelentést, az tudja, hogy semmik extra. Gyógyszer mehet tovább a piacra, papír meg felfele
Én úgy értelmezem, hogy a PRAC ajánlása szerint akinek méhmiómája van az inkább műtesse magát 10x annyiért, mint hogy a Richter készítményével kezeltesse magát. Szerintem ez nem kötelező érvényű. Ezt majd a betegek meg az orvosok döntik el.
Szerintem ez a hír inkább negatív, mert nem történt semmi, azaz megint hosszú kínlódás lesz... Továbbá sok pénzbe fog kerülni a készítmény tökéletesítése, vagy egy új készítmény forgalomba hozása :(
Ezt hogyan kell értelmezni?"A döntésről megkérdeztük Beke Zsuzsát, a Richter Kormányzati kapcsolatok és PR vezetőjét, aki elmondta, hogy a Richter ezen a ponton nem kívánja kommentálni a PRAC ajánlást, mivel az nem tekinthető jogilag kötelező érvényűnek"
Figyelem! Figyelem! Megkérjük a pakkjaikkal 5800-on, és pakkjával 5810-en várakozókat, hogy sürgősen hagyják el a szinteket! Megértésüket megköszönve, a Richter Igazságért Küzdők Nonprofit Szervezete.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.