Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ha a világgazdagoknak olyan kedvük van úgyis megcsinálják megint a 2008-2009-es csikágót.... Már most elég sok oldal előre pánikoltat hogy jön megint a tözsde krah mert minden túlárazva fut...+ ehhez hozzá jön úgye hogy 5550 ért vettem ricsit így 6000 felett soha nem látja már ember az árfolyamot :)
Én is úgy gondolom, hogy itt már nem nagyon jellemző az eladó papír, talán ezért is totyororg 52xx környékén. Nem tudja eldönteni még az irányt, mintha arra várna, hogy mi lesz a fejlemény Opusban. Egy pici tőkét talán átszippant Opus innen is, de szerintem ezt nem érzi meg a Richter. Innen talán lassú, de biztos felmenetet várok.... de mindezek ellenkezője is lehetséges :)
azt nem fogjuk kitalálna meddig megy és merre megy , nem is dolgunk azt tudjuk csak mérlegelni, hogy mekkora kockázatot vállalunk egy lehetséges hozam reményében szerintem kicsit túladott már és pénteken nagy forgalommal talán végzett az eladó , tehát jöhet egy felkör ha valaki ezt gondolja akkor azt mondhatja, hogy ma veszek a mai minimum alati stoppal és játszhat arra hogy ha és amennyiben fordult akkor mehetünk fölfele
5185 volt a nyitó. Csendben, lassan csoszorog, de az irány jó. Ha eléri az 5300-at, az jó beszálló lehet? Elmegy vajon az említett résig? Vagy csak idő kérdése és újra csorog tovább lefelé? ...de jó lenne megfejteni
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.